עבור לתוכן

סקר אמינות מחשבים ניידים:

Featured Replies

פורסם

טוב אני רוצה לעשות סקר עם ציונים שלכם על פי חוות דעתכם האישית לגבי האמינות של המחשבים של היצרנים השונים.

הסקר כמובן אינו משקף עד כמה מחשב זה או אחר הוא אמין אלא את התרשמותכם מהאמינות ואיכות הבנייה של המחשבים השונים אם אין לכם חוות דעת על פירמה מסוימת תשאירו ריק. השאר ציונים 1-10.

חברה אמינות שירות בארץ איכות בנייה

Hp (+Compaq)

Dell

Acer

Lenovo (thinkpad)

Lenovo (N Series)

Toshiba

Sony

Asus

Fujitsu

Lg

Gigabyte

Msi

Aplle

פורסם

לא יצא לי להשתמש בכולם, אז ככה בכלליות:

- סוני ואפל, איכות מטורפת. 2\1. - מחיר (קצת) מוגזם, אבל בהתאם.

ג'יגה-בייט ודל, יחס עלות תולעת גבוה. (איכות בנונית ומעלה) 5\6. - מחיר בהתאם.

HP,ACER - איכות נמוכה, מתפרקים, לא אהבתי. 9\10 - בנוסף, גם לא הכי זולים. ממש חטא על פשע.

פורסם
  • מחבר

האמת שהתכוונתי די הפוך 1 לגרוע ו 10 לטובים.

בבקשה תתחשבו גם במחיר מה אתם מצפים לקבל בשביל מחשב של 10k לבין מחשב של 3k (אני לא זוכר שיש כאלו לסוני :lol:)

פורסם

ממה שיש לי נסיון איתו -

טושיבה מקבלת אצלי 7. מחשבים אמינים אבל יקרים מדי יחסית למפרט.

MSI וACER מקבלים 4. תקלות ועוד תקלות, אבל אני מאמין שיכול להיות יותר גרוע (והם זולים...)

ASUS מקבלת ציון 9. יש להם היצע יפה מאוד יחסית למחיר, ולמרות שלי אין ולא היה מחשב שלהם לחבר טוב שלי יש כבר יותר משנתיים ומעולם לא היו בו בעיות.

פורסם

יש לי טושיבה ואני מאוד מרוצה ממנה הביצועים אחלה אורך חיי הסוללה ארוכה 3 שעות ואפילו במצבים מסויימים 3 וחצי

סך הכל אני מרוצה מהמחשב

על אחרים אין לי ניסיון אבל אני מכיר משהו שיש לו ASUS ואורך חיי הסוללה שלו קצרים משלי לפחות בשעה

פורסם

צחי,

זמן סוללה אפשר להשוות רק בין מחשבים בעלי ביצועים דומים וגודל דומה. אם האסוס המדובר כולל כ.מ. לא מובנה או שמדובר בנייד קומפקטי (אך עם אותם ביצועים!) עם סוללה קטנה יותר, למשל, אין פלא שהטושיבה מחזיק יותר.

פורסם

מישהו התנסה עם Fujitsu ?

פורסם

יש ל נייד של MSI

איכות הבניה לא רעה בכלל

יותר נוח מחלק מהניידים האחרים שנתקלתי בהם (טושיבה, אייסר, לנובו)

אחרי חודש המאוורר אצלי התחיל להרעיש. הלכתי היום למעבדה של IVORY ואמרו לי שדרוש להחליף מאוורר במעבדה בפתח תקווה מה שלא בא בחשבון (אני סטודנט וצריך את המחשב ללימודים). קצת שכנועים והשקיטו לי את המאוורר במעבדה בבאר שבע.

בגדול המחשב נוח מאוד

רק זמן הסוללה קצת מפריע (שעתיים וחצי בגלישה באינטרנט, שעתיים במאמץ)

המחיר הוא די נמוך למחשבים בקטגוריההזאת (3000 ש"ח)

סה"כ

ציון 7

פורסם
  • מחבר

איך אפשר לתת למחשב שמתחיל להרעיש ציון 7 אני לא מבין.

ה t20 שאצלי לא מצייץ כבר 8 שנים.

פורסם

תלוי איך אתה בוחר להתייחס לענין

כל עוד לא שמעתי שזאת בעיה נפוצה בדגם הזה אני אתייחס לזה כמקרה חד פעמי שלא מייצג את הכלל

אם הבעיה הזאת היא נחלת הכלל אז כמובן שגם התרשמות מהדגם תהיה בהתאם לחומרת הבעיה

חוץ מזה, המאוורר עבר ניקוי ועכשיו הוא שקט לחלוטין ככה שאפשר לומר שהבעיה כרגע לא קיימת

פורסם
  • מחבר

כן אבל אם זאת בעייה שיחודית רק למחשב שלך אבל למחשבים אחרים יש בעיות שונות זה לא משפר את המצב.

הרי האמינות של המחשבים נמדדת על פי התנסותך האישית על דגם אחד של החברה- יש אנשים שקיבלו מחשב רע של hp

ומאז קובעים שכל ה hp זוועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים