פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אני quester מושבע ובזמן האחרון אני לא מצליח למצוא איזה quest טוב להעביר איתו את הזמן :'(אז אם יש פה מישהו שיכול להמליץ על quest טוב אני מאוד אשמח ;D
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים תקשיב שמעתי שיוצא משחק חדש בשם csiעל הסדרת החקירה הזאתזה 3 דיסקים ואני מת לשחק בזה(תעלומות וכ...)
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מאז המשחקים הגדולים של שנות ה90 אין שום קווסט שיכול לעלות לרמה שלהם... Sam & Max היה משחק מדהים שאולי לא כולם מכירים שנקרא DIG היה את אטלנטיס אחד שהיה גם לדעתי יפה... היה עוד רבים monkey island ברור שיש עוד.... אבל משום מה שום דבר שמייצרים כיום לא מגיעה בכלל לרמה שלהם.... וזה מעצבן..
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר שמעתי על המשחק CSI: Crime Scene Investigation אבל מה אמרו לי שהוא לא משהולא ניסיתי אותו אישית :-\
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אההה היה גם את המשחק הזה שמבוסס על סרט runner משהו היה גם אחלה משחק... עתידני כזה...
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר כמו שצינתי מקודם אני quester מושבע ות גול המשחקים האלו סימתי, הם פשוט גדולים ;D אה ודרך אגב the dig זה משחק פשוט גדול וכול מי שמשחק בקוסטים זמן רב מכיר אותו אז אם יש עוד המלצות אני מקשיב
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים בדיוק אמממ אני צריך לחשוב על עוד משחקים.... אהה נזכרתי אבל אם אתה אוהב קווסטים סטח שיחקת כבר גרים פאנטנגו או משהו דומה לזה.... על שלדים.... גם משחק מצחיק ומצויין וכן אתה צודק The Dig אחד מהמשחקים הכי טובים שיצאו.... יש לי את האריזה שלו פה לידי... כזה מדהים...
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים http://www.lucasarts.com/products/grim/grim_spotlight.htmהנה האתר הרישמי אם אף פעם לא שמעת עליו....זה המשחק החדש של sam&max יש תקווה...http://www.lucasarts.com/products/freelancepolice/
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר מה grim fandenago בטח זה גם משחק גדול אה ואם אתה רוצה משחק די טוב אז יש את syberia ויוצא syberia 2 באוקטובר
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אני אישית לא שיחקתי ב longest journy אבל היה לי גם אותו אחותי סיימה אותו.... גם משחק יפה אבל קצת ארוך מידי.... יענו יש קטעים משעממים לאללה...אין בgrim fandenago איך נהנתי לשחק.... פשוט משחק יפה... אין מילים.....
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים Leisure Suit Larryכל הסדרה, ענק פשוט...The Neverhoodהקווסט הכי טוב ששיחקתי בוDay Of The Tenticleעוד קווסט ענק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.