עבור לתוכן

מעוניין לשדרג מעבד חדש למטרת משחקים בעיקר תקציב עד 800

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה להחליף את המעבד של המחשב כי הוא די ישן..וסה"כ כל שאר המפרט הוא בסדר..לא פצצה אבל יכול להסתדר.

זה המפרט שלי:

מעבד - intel pentium 4 , 3Ghz

כ. מסך - geforce 8500GT

זיכרון - kingston 2gb

הארד דיסק - 250gb WD

לוח אם - Asus p5ld2

צ'יפסט לא יודע אם זה קשור אבל שיהיה intel lakeport i945p

כ. קול - realtek HD ALC882

ספק - משהו ג'נרי דפוק כזה..אבל מחזיק מעמד יופי

תמליצו לי בקשה על מעבד טוב!! משהו עם 2 ליבות שיתאים ללוח אם שלא יעבור את ה800 שקל.

וכמובן שיתמוך במפרט הנ"ל. פשוט הבעיה שלי שמשחקים בקושי זזים על המחשב חח נגיד קוד5 או פאר קריי 2 פאקק עד שזה זז..עכשיו הזיכרון טוב , הכרטיס מסך לא כזה רע, רק המעבד הורס.

בנוסף אם אפשר חוות דעת על המחשב בכללי..הוא כזה גרוע? חח

תענו ברצינות, ותודה

פורסם

אין פה שום קשר למעבד שלך.

תקנה ספק כח נורמלי ותקנה כרטיס מסך מספיק חזק אם אתה מעוניין לשחק במשחקים שדורשים הרבה משאבים.

פורסם

וכמובן שיתמוך במפרט הנ"ל. פשוט הבעיה שלי שמשחקים בקושי זזים על המחשב חח נגיד קוד5 או פאר קריי 2 פאקק עד שזה זז..עכשיו הזיכרון טוב , הכרטיס מסך לא כזה רע, רק המעבד הורס.

בנוסף אם אפשר חוות דעת על המחשב בכללי..הוא כזה גרוע? חח

תענו ברצינות, ותודה

תחפש את הכרטיס מסך שלך בטבלה הזו:

http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-charts-q3-2008/Crysis-v1-21,747.html

ואז תחליט אם הוא לא כזה רע...

פורסם
  • מחבר

כן אני מבין שהכ. מסך גם חרא..את זה אני יחליף כבר בהזדמנות אחרת. בינתיים הייתי רוצה מעבד ל DUO CORE

E8400 יתאים ?

פורסם

ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0

הרבה רוצים המלצה למעבד.. אז תוסיף לכותרת תקציב ושימושים. למשל גג 1000ש"ח למשחקים

פורסם
  • מחבר

טוב ערכתי..מישהו יכול לעזור לי? אני אשמח

פורסם

אם אני לא טועה E8400 הוא בשיטת ייצור 45nm ולוח אם עם ציפ 945 לא תומך בהם, לחילופין אתה כן יכול להשתמש ב E6600 משומש.

פורסם

what is the exact model of your mobo?

considering it is Asus p5ld2

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=185&model=515&modelmenu=1

this means you obviously can't use a e8400 on it which is best choice (in your $ limits) currently for gamers

and perhaps it's even worse: i found this remark:

*Only PCB R2.0(or higher) support Intel® Core2 processor

this means that the most you can use are the old e6xxx processor

such as e6300/e6400/e6700

you can get them cheap on from second hand

perhaps you should google your exact mobo specs to find out what is the cpu list that you can actually use

it would be ashame if you but a cpu only to discover that the board doesn't support it

IMHO, it would be wiser to suffice with a better vga card as the others above me mentioned

and buy a new mobo+cpu later

פורסם
  • מחבר

תודה ג'ואל על התשובה המנומקת

ובכן תראה, הלוח אם בלינק שהבאת זה מה שיש לי..אותו מפרט שרשום שם רשום גם באוורסט.

אז נראה לי שאני אלך על מעבד e6700 ובהמשך אני אשדרג כרטיס מסך.

פשוט אני לא רוצה לשדרג לוח אם כי אז בכלל עדיף לקנות מחשב חדש..ואני לא רוצה לקנות הכל חדש אלא רק חלק אחד לפחות.

אחרי צבא אני כבר יקנה מחשב טוב יותר. בינתיים אני רק רוצה לשדרג אותו כדי שהוא יוכל להריץ משחקים לפחות על מדיום..

כרגע במצב עכשיו, אפילו על LOW המשחקים הקושי זזים..בלי פילטרים בלי כלום. ואצל בן דוד שלי יש בול אותו כרטיס מסך, אותו זיכרון פנימי, אותו לוח אם רק מעבד כפול ליבה והביצועים מרקיעי שחקים. אפילו על HIGH הוא משחק בלי בעיה.

בגלל זה..לבנאדם שרשם שם למעלה שהמעבד לא קשור, וזה רק להחליף כרטיס מסך , אתה טועה.

פורסם

a friend of mine bought recently an e6700 for 350 nis - and it came with a stock HS

enjoy

פורסם
  • מחבר

מאיפה הוא קנה? יד שניה?

פורסם

yes, he found the add on yad2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים