פורסם 2003 ביוני 3022 שנים המחשב החדש שקניתי הגיע מקונפג כך שה-SMART של הדיסקים הקשיחים היה ב-OFFהאם יש סיבה לכך? האם יש עדיפות כלשהי להשאיר אותו ה-OFF?
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים ב ON אתה תקבל אזהרה אם ההרדיסק הולך למות (ברוב המקרים) ככה שזה טוב.אין לזה חסרונות, אז אין סיבה לא להפעיל.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים האמת שזה ON , הוא שולח כל כמה זמן איזשהוא מידע ...כך שבעיקרון מאט את ההארד, אבל אני לא חושב שזה ממש משפיע .אני אישית כיבתי זאת , אין לי שום צורך בזה .
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים זה כל כך זניח שלא ניתן למדוד את זה.המידע הזה לא מגיע מהפלטות אלא מזיכרון ROM צרוב בפלטה האלקטרונית ככה שזה לא מפריע לראש המגנטי בקריאה או כתיבנה של נתונים ובערוץ ה IDE יש די והותר רוחב פס מיותר (מה גם שמדובק בפחות מ 1KB לשניה).
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים לחלוטין להשאיר את זה על ONכמו שמלומדי אמירם כתב - אין ירידה ממשית בביצועים אבל חיי הדיסק נשמרים בכל מקרה הדיסק מוגן .
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים כמו שמלומדי אמירם כתב - אין ירידה ממשית בביצועים אבל חיי הדיסק נשמרים בכל מקרה הדיסק מוגן .SMART לא מאריך את חיי הדיסק, אלא רק מאפשר לדעת שהדיסק עומד להתפגר. שזו סיבה מספיק טובה להפעיל אותו תמיד.מישהו יודע אם SMART בביוס אמין כמו SMART בתוכנה?
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים SMART לא מאריך את חיי הדיסק, אלא רק מאפשר לדעת שהדיסק עומד להתפגר. שזו סיבה מספיק טובה להפעיל אותו תמיד.מישהו יודע אם SMART בביוס אמין כמו SMART בתוכנה?SMART הוא בכלל על ההארדיסק...לא משנה אם תוכנה או ביוס קוראים את הנתונים
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים לדעת מומחים מומלץ שיהיה OFFהסבר מפורט בקישור הבאhttp://www.rojakpot.com/showBOG.aspx?bogno=67
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים 1.לא הבנתי אם זאת תכונה של הדיסק או לא ??2.איפה מאפשרים אותה ?3.יש אותה בכול דיסק ?
פורסם 2003 ביולי 122 שנים זו תכונה של הדיסק אבל צריך משהו שינטר אותה אחרת לא תדע מה המצב שם.מאפשרים בביוס (לגבי הביוס, זה לא אמור להשפיע על תוכנות אחרות).לכל דיסק מה 10 שנים האחרונות צריך להיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.