עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח מניואג למעבד 5050e x2, כולל IGP

Featured Replies

פורסם

קראתי קצת ביום האחרון וצמצמתי את השאלות שלי בנושא שדרוג לזה:

אני מנסה לבחור לוח mATX זול יחסית למעבד 5050e, עד 120 דולר מNEWEGG, רצוי פחות.

אני כנראה ארצה לשדרג לפנומים חדשים בעתיד אז צריך שתהיה תמיכה.

צריך שיהיה IGP כמה שיותר טוב עליו וחוץ מזה כלום.

קיבלתי כמה הצעות, 1 היא לוח עם צ'יפסט 790GX בגלל התמיכה במעבדים והRadeon 3300 HD שעליו.

השנייה היא לוח עם צ'יפסט Geforce 8

אז נתחיל בבסיס, במשפט אחד, האם יש צ'יפסט מועדף ? או, איזה כרטיס מסך יותר טוב, 3300HD שעל הAMD או ה8300 שעל ה nVidia ? האם יש עוד כרטיסים טובים שאני לא יודע עליהם ?

המלצות ספציפיות אולי ?

תודה

פורסם

שאלות קצרות לפני התשובה:

1.אתה גר בתחומי ארה"ב או ישראל?

2.למה משמש המחשב (HTPC/HD,משחקים וכו').

3.האם אפשר לחרוג מNewEgg? אני אישית מעדיף את Ebay במקרים כאלו.

4.התקציב סגור או ניתן לשינוי לפה ולפה?

יום טוב.

פורסם
  • מחבר

1. כרגע בישראל, חשבתי להביא במשלוח מארה"ב כי יש יותר מבחר, פחות בגלל המחירים שגם מאוד טובים בארץ יחסית.. אבל אם יש משהו שאני מחפש כאן במחיר טוב, בכיף.

2. המחשב הזה ישמש לאינטרנט, מולטיטסקינג ואולי מדי פעם איזה משחק ברזולוציה נמוכה, אם אני ארצה לשחק בעתיד אני מאמין שאני אקנה כרטיס מסך כמו בן אדם או קונסולה..

3. כמובן, איביי זה עוד יותר טוב אפילו.

4. אפשר לשנות לטוב ולרע, מה שיעשה את העבודה כמו שאני רוצה (מחשב שלא נתקע בווינדוס ולא חושב 3 דקות כדי לפתוח תיקייה או פיירפוקס, הוא פשוט עושה את זה)

פורסם

מצטער על ההתעקבות,הייתי בראיון עבודה כלשהו.

בכל מקרה,אם אני זוכר נכון ה3300 של AMD-ATI הוא הכרטיס המובנה החזק ביותר שאפשר להשיג היום,מצאתי לוח M-ATX באיביי שעונה לדרישות שלך,הבעיה פה היא המחיר.

המחיר ההתחלתי-~154$,כמו שאתה בטח מבין זה לא הכל,SHIPPING ושאר ירקות.

אם תתעניין בכל זאת-

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=400008712485&Category=158869&_trksid=p3907.m29&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D1

כמו שאתה רואה,אין שליחויות לארץ,מה שבעצם מביא אותך למצב שתצטרך חברת משלוחים בינלאומית חיצונית,יש המון כאלו,העניין לא הכי יקר.

לגבי עניין ארצי,אולי תשים לב אבל שיווק מוצר כלל-M-ATX (אם זה מארזים,לוחות אם וכו') לא הכי מפותח בארץ,אז כמו שאמרתי-במקרים כאלה הבחירה הנתונה היא לרכוש מE-BAY,הבעיה שהרבה לא יודעים אפילו את תהליך הרכישה משם,וזה מאוד חבל..

אם כבר E-BAY,הידעתם שיש קורסים שלמים לקנייה/מכירה בE-BAY?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצה ! האמת שזה קצת יקר, מה בנוגע לGefore 8300\8200 על צ'יפסט Nvidia GF 8 ? האם המחירים טובים יותר ? או שעוד אפשרות תהיה 790G עם כרטיס מסך 3200 ולא 3300 ..

פשוט ב150 דולר אפשר להביא לוח אם נחמד בלי כרטיס מסך ב75 דולר ועוד כרטיס מסך mid range טוב ב75 וזה כבר רמה אחרת.. (גם אפשרות ד"א, אבל אם אפשר לנצל את הכרטיס המובנה זה יהיה הכי טוב)

פורסם

1. ניו אג לא שולחים לארץ.

2. גם אם הם היו שולחים, זה כנראה עדיין לא היה יוצא זול יותר מלקנות בארץ. עלות המשלוח+המע"מ הייתה גורמת למוצר להיות יקר מבארץ (לא זול יותר).

הייתי ממליץ לך בחום לרדת מקניה של לוח אם בחו"ל.

מחו"ל שווה לקנות דברים שמחירים משמעותית יותר זול (360, משחקי 360, לדוגמה) או שעלות המשלוח שלהם קטנה מאוד (מעבדי OEM, זיכרון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים