עבור לתוכן

ערעור על מבחן תאוריה

Featured Replies

פורסם

היום עשיתי מבחן.המבחן תאוריה הראשון שעשיתי וטעיתי ב6 שאלות מתוך 5 מותרות.

אחת השאלות בהן טעיתי היא כזאת:איזה מכלי הרכב המופיעים בתמונה אינו חונה כשורה?

זאת השאלה ובתמונה מתחת מוצגות שתי מכוניות צמודות למעבר חציה.אחת לפני ואחת אחרי.

אבל!המכוניות חונות על יד מדרכה עם אבני שפה הצבועות באדום לבן-מה שאוסר על חניה של כלי רכב בכל מקרה.

אני מין הסתם סימנתי שאף אחד מהרכבים אינו חונה כשורה.אבל לפי המבחן התשובה היא שהרכב שלפני מעבר החציה אינו חונה כשורה. מה שנכון אם לא כוללים את אבני השפה הצבועות אדום לבן.

אני מתכוון לערער מחר על זה.מה דעתכם?

פורסם

יש חוק של 12 מטר או משהו מהמעבר חצייה אסור לחנות...

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

שמע אחי! בוא נגיד שזה באמת המצב ואין שם איזה משהו שלא שמת אליו לב

אתה באמת חושב שיש להם סבלנות אליך? עזוב, אין לך אפילו מה לנסות פשוט תעשה עוד תיאוריה. בהצלחה :)

פורסם

אגב ממתי זה שאפשר לטעות 5 פעמים? היה 4 בזמנו... בכל מקרה הגישה שלך מלכתחילה לא נכונה, אתה לא אמור לטעות.

ואם לחזור לנושא, כן הם מטומטמים, ולא אין מה לעשות...

Aviadk שמעת פעם את הביטוי "להלחם בתחנות רוח"?

פורסם

היום עשיתי מבחן.המבחן תאוריה הראשון שעשיתי וטעיתי ב6 שאלות מתוך 5 מותרות.

אחת השאלות בהן טעיתי היא כזאת:איזה מכלי הרכב המופיעים בתמונה אינו חונה כשורה?

זאת השאלה ובתמונה מתחת מוצגות שתי מכוניות צמודות למעבר חציה.אחת לפני ואחת אחרי.

אבל!המכוניות חונות על יד מדרכה עם אבני שפה הצבועות באדום לבן-מה שאוסר על חניה של כלי רכב בכל מקרה.

אני מין הסתם סימנתי שאף אחד מהרכבים אינו חונה כשורה.אבל לפי המבחן התשובה היא שהרכב שלפני מעבר החציה אינו חונה כשורה. מה שנכון אם לא כוללים את אבני השפה הצבועות אדום לבן.

אני מתכוון לערער מחר על זה.מה דעתכם?

בעקרון אתה צודק. אסור לחנות לפני מעבר חציה (חוק 12 המטרים הידוע לשמצה), אבל מותר בהחלט לחנות סנטימטר אחד אחריו. הסיבה, אגב, די הגיונית -- אם תחנה לפני המעבר, תסתיר לכלי הרכב הבאים מאותו הכיוון הולך רגל פוטנציאלי המבקש לחצות את הכביש, מה שעלול לגרום לתאונה מצערת. אם תחנה אחרי, הרי שאין כאן "הפרעה" לתנועה והכל טוב ויפה.

עכשיו בקשר למה שאתה אומר על עניין האדום לבן -- אתה שוב צודק. אבל האם אתה *בטוח* במליון האחוזם שזה מה שהתמונה תיארה בשני המקרים, אבני שפה באדום לבן אחרי המעבר? מאחר ועשיתי את התיאוריה החדשה (לאופנוע בנפח בלתי מוגבל, אבל זה לא כ"כ מעניין אותם אם נותנים לי שתי שאלות על תפעול *רכב אוטומאטי* [מזל שלאמא שלי יש אחד וגירדתי מהזיכרון את התשובה]) -- זכורה לי השאלה הזו, ושם לא היה אדום/לבן כלל. אם בכל זאת אתה משוכנע בצדקתך; גו פור איט, רק שים לב שמשך זמן הערעור לא יגלוש למחוזות שאתה לא רוצה להגיע אליהם.

לפעמים עדיף לבלוע את הדג, לשים עוד 40 ש"ח על השולחן ולשהק.

-useless[br]פורסם בתאריך: 10.12.2008 בשעה 00:19:48

אגב ממתי זה שאפשר לטעות 5 פעמים? היה 4 בזמנו... בכל מקרה הגישה שלך מלכתחילה לא נכונה, אתה לא אמור לטעות.

ואם לחזור לנושא, כן הם מטומטמים, ולא אין מה לעשות...

Aviadk שמעת פעם את הביטוי "להלחם בתחנות רוח"?

מהרגע שהגיעו למסקנה שהמכון החדש (שהוא בעצם עסק כלכלי לכל דבר ועניין; ועוד ללא פיקוח) לא יודע לנסח שאלות בעברית.

"שאלת המתנה" הזו ניתנה בגלל אחוז נכשלים גבוה מדי ותלונות רבות במערכת.

ניכר משאלתך כי לא היה לך העונג להתנסות במתכונת החדשה, וטוב שכך.

-useless

פורסם

סתם מעניין אותי, איזה שאלה נתנו לך על תפעול רכב אוטומטי?

פורסם

הייתה כתבה בעיתון "ידיעות אחרונות" לפני כשבועיים, על זה שתשובות נכונות מסומנות אצלם כתשובות לא נכונות :silly:.

לא יודע אם סידרו את זה, אבל אני הייתי מחכה ומברר טיפה לפני שאני ניגש שוב.

פורסם

סתם מעניין אותי, איזה שאלה נתנו לך על תפעול רכב אוטומטי?

אני לא זוכר במדויק, אבל משהו כמו: ציין את סדר הפעולות בהנעת רכב אוטומאטי [כאשר ה"קאטץ'" העיקרי הוא שאי אפשר להניע רכב אוטומאטי שלא בניוטרל/מצב חניה "P"].

-useless[br]פורסם בתאריך: 10.12.2008 בשעה 09:05:45

לא רק זה, אלא שהם לא ממש ממהרים לתקן את השטויות שלהם.

החלק המרגיז הוא שיש כמה דברים שממש מסוכן ללמוד מהם, כמו למשל, ע"פ התיאוריה החדשה:

1) הבלם העיקרי באופנוע הוא האחורי - מישהו שילך לפי זה ימצא את עצמו מרוח על הכביש מוקדם מהצפוי.

2) אופנוע יש לעלות על מדרכה בזווית של 45 מעלות - What the fuck.

פורסם

גם אני עשיתי תאוריה לא מזמן והשאלות באמת לא מנוסחות כמו שצריך.

אבל לדעתי אין טעם לערער, במתכונת החדשה אתה גם ככה יכול לעשות תאוריה בכל רגע שתרצה בלי תקופת המתנה אז יותר פשוט יהיה לעשות מבחן חדש.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אף אחד לא האמין שאני אצליח. כמעט כולכם זלזלתם.

אם הייתה פה הודעה שלא הביעה זלזול זה היה משהו לא קשור לנושא

היום הודיעו לי שקיבלו את הערעור שלי ועברתי.

אפילו משרד התחבורה מאמין בי

have a little faith

פורסם

כל הכבוד, אבל לא היה יותר מהיר לעשות תאוריה חדשה כבר למחרת?

פורסם
  • מחבר

תודה ולא, לא נראה לי. אמנם כן יותר מהיר אבל זה לא עלה לי כסף ופה לא חששתי להכשל.

גם לא דרש ממני כלום-רק פקססתי להם את הערעור.

בכל מקרה לא התכוונתי לחכות להם יותר מדי זמן.התכוונתי לחכות עד שבוע הבא. אבל הם הפתיעו

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תודה ולא, לא נראה לי. אמנם כן יותר מהיר אבל זה לא עלה לי כסף ופה לא חששתי להכשל.

גם לא דרש ממני כלום-רק פקססתי להם את הערעור.

בכל מקרה לא התכוונתי לחכות להם יותר מדי זמן.התכוונתי לחכות עד שבוע הבא. אבל הם הפתיעו

אחי אתה יכול להסביר לי איך הגשתה להם תערעור או שנסעת למשרד הרישוי בקרוב אלייך?

פורסם

נו באמת,בשביל ה40 שח האלה הלכת לערער?היית עושה כבר תאוריה פעם שנייה וחוזר עם החומר שוב ובא יותר מוכן

תשמע,אני עשיתי את התאוריה עוד ב2007 שאז כל תאוריה עלתה 116 שח,וגם עברתי תאוריה שנייה,כי לראשונה למדתי אבל לא ממש,וא התעצלתי ללכת פעם שנייה אז אתה בשביל ה40 שח האלה מתעצל?זה לא הגיוני

פורסם

כל הכבוד אחי... ברצינות.

ל99% מאיתנו לא היה את הכוח להרים את התחת ולהגיש ערעור... ומזל"ט על התאוריה...

ולחן, תשתוק בסדר, הבחור עשה בשכל שלא התעצל ועוד זכה בערעור, בוא תסביר לי למה הוא צריך לזרוק 40 ש"ח לזבל, אוליי זה לא סכום אבל עדיין לא יודע מה איתך אני לא אוהב לזרוק כסף לפח. וגם לא לתת למשרד הרישויי לדפוק אותו ובעקיפין גם לדפוק עוד ילדים שיכשלו על אותה שאלה שבעזרתו היא תוקנה עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים