פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש לצורך אינטרנט,משחקים קלים(FIFA09,NFS UNDERCOVER) ושימושי אופיס.מצאתי את המחשב הזה Toshiba Satellite L300-1A6במחיר 3490 ש"חא. האם זה מחשב טוב(אם אפשר חוות דעת על המעבד,כ.מסך ואחריות של חברת TOSHIBA)ב. האם הוא שווה את המחיר.http://www.omc.co.il/Products.php?id=TO-SATL300-1A6&category=TO-SATL300-1A6&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_1/prdTreeCode_12/prdTreeCode_121תודה
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מחשב טוב לשימושים רגילים ומשחקים בסיסיים. יש עוד רבים כמוהו בערך באותו מחיר ובאותו מפרט. אחריות של שנתיים במחיר זה טוב (לעומת דגמים מסוימים של לנובו/פוג'יטסו שבאים עם אחריות לשנה).
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים יש לי מחשב כמעט דומה אני מאוד מרוצה ממנו חשוב לי לציין שמשך השהייה שלו ללא טעינה הוא ארוך כ 3 שעות ואפילו 3 וחצי היגעתיוהביצועים שלו מצויינים (אינטרנט סרטים וכדומה משחקים הוא פחות טוב) ובקשר לאחריות אני לא ממש זוכר נראה לי זה שנתיים או שלוש בינלאומיים
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מחבר תודהאבל יש לי עוד כמה שאלות:א.אולי אתם מכירים ניידים עם מפרט יותר טוב במחיר הזה (3500ש"ח)ב.בקשר לאחריות איפה אפשר לקרוא את התנאים או שלכל חנות יש את התנאים שלה?.ג.איפה מקבלים את האחריות בחנות או צריך לשלוח את זה למעבדה של החברה המייצרת.
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים קניתי בבאג והם אמרו לי שלא צריך לשלוח כלום אם יש לי בעיה אני יכול להגיע אליהם הם ישלחו ליצרן ויטפלו ביאם אני רוצה לזרז יותר את העניינים אז אני יכול לשלוח ישר ליצרןומפרט יותר טוב במחיר כזה קשה לי להאמין שתמצא
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מחבר בקשר לכ.מסךאמנם אני לא איזה גיימר גדול אבל פיפא09 וRA3 הוא יצליח להריץ טוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.