פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים שלוםקניתי לפני כחודש את המפרט הבא:לוח אם GA-MA78GM-S2Hמעבד AMD AM2 5600X2המאורר של המעבד הגיע באריזת box עם המעבד.משום מה יש תופעה של רעש די בולט (ומפריע) ממאורר המעבד.שיניתי את ההגדרות בביוס כך שהלוח ישלוט על מהירות המאוורר, ואכן אני מרגיש שהלוח שולטבמהירות אבל הרעש בכל זאת בולט (המאורר פועל "בטורים" משתנים אבל די גבוהים).התיאשתי מהמאורר וקניתי גוף קירור של thermaltake למעבד.גוף הקירור מתאים למעבדי AM2 ומוצהר על האריזה שלו שהרעש שהוא מפיק הוא 18DBA.הבעיה שגם המאוורר הזה מאוד מרעיש (ממש לא 18dbm).מה עושים?"שיחקתי" עם ההגדרות בביוס (שמתייחסות לבקרת המהירות של המאורר) ושום הגדרה לא עזרה.יש רעיונות? אולי הלוח לא תקין?
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים אם הייתה מריץ חיפוש קטן..הייתה מבין שהצהרות הDB של TT לא ממש נכונות..תציין בבקשה איזה קירור בדיוק קניית ומה כלל המערכת..מארז ומפרט..כמו כן שנה בבקשה את הכותרת שידעו אם זה בעיה או שאלה וכו...
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים מחבר המאוורר שקניתי:http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1151&ID=1786בקופסא וגם בלינק הזה רשום 18 dbahttp://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1151&ID=1786#Tab1אבל הרעש ממש מעצבן (אפילו גרוע יותר מהמאורר המקורי של AMDמפרט המחשב:לוח אם GA-MA78GM-S2Hמעבד AMD AM2 5600X2זכרון 2 גיגהבייט (שני סלוטים של 1 גיגהבייט)ספק seasonic 400wattכרטיס מסך nvidua 7300gtמארז compucase 6c60דיסק קשיח WD 250 GBתודה רבה רבה לעוזרים!אם "אכלתי אותה" אז אודה אם תמליצו על פתרון קירור שקט יותר.
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים או קי..כמו שחשבתי..קשה לי להאמין שמאוורר בגודל 80מ"מ/90מ"מ בRPM של 2200 יפסיק "רק" 18DB..וזה לא אשמת הלוח אם..אם ניסת להגדיר את המאוורר בביוס גם על הגדרת הSILENT ולא עוזר..אז או החלפת קירור..או קנייה של בקר יאפשרו לך שקט מקסימלי..
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים מחבר או קי..כמו שחשבתי..קשה לי להאמין שמאוורר בגודל 80מ"מ/90מ"מ בRPM של 2200 יפסיק "רק" 18DB..וזה לא אשמת הלוח אם..אם ניסת להגדיר את המאוורר בביוס גם על הגדרת הSILENT ולא עוזר..אז או החלפת קירור..או קנייה של בקר יאפשרו לך שקט מקסימלי..עשיתי בביוס את כל האפשרויות:בקרת מאוורר מעבד ב- disableאח"כ ב- enable . שני המצבים לא עזרו.אח"כ שיטת השליטה: ניסיתי auto, pmw ושום דבר לא עזר...המחיר שלו היה זול - אבל המוכר טען שהוא מאוד שקט (18dba) ולכן רכשתי...אם אני יעבוד עם בקר ויוריד לו את הטורים ל- 1000rpm זה לא יכול לסכן את המעבד?האם הפתרון של arctic cooling alphine 7 שקט יותר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.