פורסם 2008 בדצמבר 817 שנים שלום לכולםהתקנתי פיירפוקס על המחשב שלי בנוסף לאקספלורר ועכשיו אני לא יכול להיכנס לאקספלורר אם אנילוחץ עליו הוא פותח לי את הפייר פוקס אני יכול להגיע למצב שאני השתמש בשניהם כי כרגע אני לא יכול להפעיל את האקספלורר אם אני לוחץ עליו נפתח הפיירפוקס מה לעשות?
פורסם 2008 בדצמבר 817 שנים תן להבין אותך נכון...אתה לוחץ על האייקון של IE ונפתח לך פיירפוקס?ומה אם אתה מפעיל מ start>runiexplore?
פורסם 2008 בדצמבר 917 שנים מחבר בדיוק מה שקרה הוא שהפיירפוקס ניהיה הברירת מחדל והוא עולה בכל מצב גם שאני לוחץ על אקספלורר.בקשר לפקודה ניסיתי את זה והאקספלורר עבד אבל בלחצן על השולחן עבודה עדין עולה הפיירפוקס
פורסם 2008 בדצמבר 917 שנים גם אם הוא מוגדר כדפדפן ברירת מחדל הוא לא אמור להיות מופעל במקום דפדפן אחר אלא רק בהפעלת קישור URL.על מה אתה לוחץ בשולחן העבודה?
פורסם 2008 בדצמבר 917 שנים מחבר בשולחן עבודה יש לי שני דפדפנים אחד של פיירפוקס ואחד של אקספלורר לא משנה על מה אני אלחץ אני אקבל רק את הדפדפן של פיירפוקסרק כשאני מפעיל את הפקודה שנתת לי אני מצליח לעלות את האקספלורר
פורסם 2008 בדצמבר 917 שנים מחבר כן ואני לא יודע איך זה קרה אבל הוא מראה תסמל של אקספלורר אבל הוא קיצור לפיירפוקס איך זה קרה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.