פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים אהלן כולםלא הייתי בטוח לאיזה פורום זה שייך אז רשמתי את זה כאןבעיקרון אני רוצה לקנות כמה מדבקות תרמית בשביל להחליף בכרטיס מסך שלי 4870X2 הזה מתחמם כמו לא יודע מה וממה שהבנתי כדאי להחליף משחה תרמית ומדבקות תרמיות וזה בדרך כלל עוזר בלהוריד משהו כמו 10 מעלות קריטיותלפני שתצעקו שחבל ואני לא יודע מה אני עושה ופה ושםאתם צודקים אבל כרגע המערכת שלי קורסת כל כך הרבה שזה בלתי נסבלאולי אם ATI יוציאו דרייבר נורמלי שיתקן את הסיפור הזה אני אשקול שנית אבל כרגע זו הדרך בה אני בוחרעכשיו נשארה השאלה איפה אפשר לקנות מדבקות כאלהתודה לעונים
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים לגבי הקריסות אתה בטוח ב100% שזה אכן הכרטיס מסך ? אם כן איזה בדיקות ביצעת..כמו כן לגבי הפדים הטרמים..אני בספק אם תמצא כאלו בארצנו..אפשר להשתמש במשחה טרמית במקום..
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים מחבר לא הרצתי שום בדיקה כרגעאני משער לעצמי שזה הכרטיס אשם כי הוא קורס לי לרוב במשחקיםאני יודע שוויסטה חרא חרא חרא חרא חרא של OS אבל חבל לי על ה-DX10שיצא ווינדוס 7 נקווה שהוא יהיה מוצלח יותריש לך בדיקות שאתה ממליץ לי לעשות?אני מאמין שיש להמון אנשים בעיה עם הכרטיס הזה, יש אולי באיזה מקום פיתרון לתקלות איתו... הדרייברים לא מי יודע איזה עושים את העבודה שלהםיש עם זה בעיההזכרונות בכרטיס הזה טיפה רחוקים מההיטסינק של הכרטיסצריך מדבקה בשביל שתהיה הולכה שתפצה על המרחק, משחה לא תספיקתודה רבה
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים חבל שתתעסק עם הקירור של הכרטיס, זה עלול להסיר את האחריות.מה שכן, תעלה את מהירות הסיבוב של המאוורר:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378284.0לגבי הקריסות, לאיזה טמפ' הכרטיס מגיע?
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים מחבר יודע שזה יכול לדפוק לי את האחריותאבל זה מעצבן הכרטיס הזה כבראני לא יודע לכמה מעלות הוא מגיע, צריך להריץ לו בדיקת מאמץ בווינדוס עצמואבל במנוחה הוא לפעמים יושב לי על 60-70 כשהמאוורר על 27-30 אחוזזה מחרפןוזה שעוד יש לי מארז של אנטק 1200אני עושה את זהאבל אני כבר מחפש פיתרון יותר נוח מכל פעם לשנות פרופיל או להיכנס שם להגדרות ולהעלות את המהירות ידניתאלא אם כן לא הבנתי את הלינק שהבאת לי והוא כן עושה את כל העבודה בצורה אוטומטית =\
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים מחבר אוקיאנסה ואפרסם תוצאה***ניסיתי ולא הצלחתי למצוא גרסה לוויסטה 64 ביטראיתי את התוכנה להורדה אבל בגלל שזו בדיקת מאמץ אני העדפתי שלא להוריד כי אם זה יקרוס בגלל חוסר תאימות לא אוכל לדעת בוודאות למה היא קרסהיש לינק לתוכנה שתומכת ב64 ביט?
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים ממליץ מאוד מאוד לקבוע פרופיל של המאוורר דרך ATI TOOL, תכונה מאוד קלה ופשוטה !דרכה אפשר לקבוע נגיד שב 60 מעולת המאוורר יהיה על 30% ושב 70 מעלות הוא יהיה על 80% וכך הלאה..אם עדיין יש קריסות עדיין לא הייתי ממליץ על מדבקה תרמית, תנסה לקבל אחריות מאיפה שקנית את זה, אם אתה רואהשזה יותר מידי התעסות ושזה לא זורם, תחליף את הממדבקה טרמית שיש שם, אבל לא במדבקה טרמית !למדבקות הטרמיות יש ניצול נמוך יחסית והם לא כל כך מומלצות, עדיף שתבקש עזרה ממישהו שמבין או שתנסה קצת להבין בזה בעצמך ותמרח משחה טרמית טובהכמו MX2 למשל...
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים מחבר ממליץ מאוד מאוד לקבוע פרופיל של המאוורר דרך ATI TOOL, תכונה מאוד קלה ופשוטה !דרכה אפשר לקבוע נגיד שב 60 מעולת המאוורר יהיה על 30% ושב 70 מעלות הוא יהיה על 80% וכך הלאה..אוזה נשמע מעולההשאלה אם אפשר לעשות את זה בלי התוכנה השלישיתאין איזו קומבינה שאפשר לעשות דרך ה-CCC?לערוך קבצים במערכת ולהגדיר מחדש את הטריגרים של מהירויות המאוורר לערכים שאני קובע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.