פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים הצעתם לי פעם קודמת להתקין את boot live cdאבל היה לי עם זה תקלותזה בטח לא עובד טוב עם ויסטהקיצראיך אני צריך ליצור איזה דיסק BOOT שמפעיל סביבת עבודה דמוית windows שתאפשר לי להעביר קבצים מ C ל D ואז לפרמט את כונן Cכרגע, אין לי אפשרות להיכנס ל WINDOWSיש תחליף ל Boot live cd?מה לגבי Windows Vista Bootable Live Cd Portable Edition ?
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים Bart Pe builder שאתה יכול לבנות אישית בצורה עם XP.יש לך גם פתרונות יותר פשוטים כמו magic parted שיש לו מנהל קבצים שתומך בNTFS בצורה מלאה.
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים מחבר לא הבנתי איך משתמשים ב Bart Pe builderובכל מקרה הורדתי וצרבתי את magic partedשמתי את זה במחשב הבעייתי ובחרתי בכמה מהאפשרויות ועד עכשיו זה הגיע ל 50% בערך ונעצרמה עושים?
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים יש לך מדריך באתר של Bart, בגדול מדובר על בהכנסה של דיסק התקנה של XP ואז התאמה אישית של תוכנות שאתה צריך.אז תתבייש גם להישתמש בפורום הזה כדי להעמיק את הידע והתפוקה שלך. אני אישית יכול להגיד שהוא עזר לי בהמון דברים שהייתי צריך אותם בזמנו.אגב על איזה אפשרויות אתה מדבר ב magic parted ומה הגיע ל50%?
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים מחבר כשהמחשב מתאתחל מה CD אז מוצגות איזה 7-8 אפשרויות. נדמה לי כל ה4 ראשונות זה מוביל בסופו של דבר לאיזה פס (בלי אחוזים) שנעצר בסביבות ה 50%
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.