עבור לתוכן

סקר: ביבי או פייגלין?

במי משני האישים אתה תומך יותר? 1,273 הצבעות

1. 1. במי משני האישים אתה תומך יותר?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לאו דווקא קנאות

אולי אנטישמיות - שינאת זרים של הגויים

עובדה שבארה"ב היהדות איננה נשמרת

• תגובות 48
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

Nyromith, במילים אחרות, היהדות נשמרה עד היום בגלל קנאות דתית (Fundamentalism).

וגם אם אין ויכוח על כך שזו הדרך הטובה ביותר לשמור על דת, זו לא בהכרח הדרך הנכונה לשמור על מדינה.

המדינה לא צריכה מהפכה וגם לא שינוי משטר. אנשים צריכים ללמוד להעריך מה יש להם ולפעול לשיפור.

היהדות נשמרה בגלל הלאומיות. לא דוסים בנו את הארץ הזאת, אלא לאומיים. אנשים שהחליטו שיהיה להם קשה יותר, אבל הם לא יתפתו "להיות כמו". זה מה שאנחנו רוצים עכשיו - להיות כמו המערב, וזה מה שמוליך אותנו לאבדון. מילים ריקות כמו "אנשים צריכים ללמוד..." אולי יפות בכתב, אבל בפועל אם אף אחד לא ילמד מה שיקרה שאנשים יפחדו משינוי ויצביעו כל הזמן לאותן המפלגות, אחרי כמה חודשים יתחילו לאכול את המנהיג הנבחר ויגרמו לבחירות נוספות, יבחרו מנהיג אחר שגם אותו יפילו, יחזרו למנהיג הקודם כי ישכחו את השנאה שלהם אליו, וחלילה וחלילה... המדינה הזאת צריכה ניתוח לב פתוח, כי לא כל מחלה מסז'ים עדינים יכולים לרפא.

פורסם

מקומו של פייגלין הוא במפלגה ימנית. מקומו של ביבי הוא בבית זונות פוליטי כמו קדימה.

עכביש בכביש - מה המדינה הזאת צריכה אם לא מהפכה גדולה? המדינה הולכת וחומקת לנו מבין האצבעות, ואתם שומרים על ה"דמוקרטיה" שהולכת ומשחיתה את העם הזה? אם היהודים בדורות הקודמים היו בוחרים ללכת תמיד על הפיתרונות הקלים לא היו יהודים, ולא הייתה להם מדינה! היהדות נשמרה רק בגלל האנשים המסורתיים שסירבו בתוקף להיכנע לתכתיבים ה"מערביים" למרות שאם היו עושים את זה היה להם הרבה יותר קל.

עם מושחת ופחדן יש לנו עכשיו. עם שלא אכפת לו להוביל את המדינה לעזאזל בתנאי שהוא ישחה בזכויות ובחופש. ממש כמו נרקומנים שיודעים שהם נחלשים ונחלשים, אבל מתעקשים ללכת בדרך הזאת כי זה הרבה יותר קל להם מאשר הייסורים של שינוי ההרגלים.

הלוואי שהמכפכה בדרך, כי אם לא אז המוות יתפוס את מקומה.

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

יקום החתן וידבר.....

אכן כן ואני מסכים עם כל מילה איתך ידידי המלומד.

ועכביש אני מופתע ממך אני מכיר אותך מדיונים קודמים - פייגלין מסוכן למדינה ??? :screwy:

מנהיג ימני מסוכן ????

האם אתה שוכח שאנו הולכים בדרך מסוכנת מערבית מדי (רק היום קראתי שבוש ימח שמו וזכרו כבר מכין לנו מרקחה

שתכפה גם על ממשלה ימנית את הסכם השלום עם "בני דודנו" האהובים).לדעתי אתה טועה בגדול ידידי.נחוץ לנו מנהיג כמו ליברמן

או פייגלין על מנת להציל אותנו ואת ארצנו.השמאל מבחינתו יחלק את המדינה כמו עוגה כי הוא מדושן.הימין מפוכח ורואה את השתלטות

הזרים כל אדמות המדינה.

פורסם

לאור כל שאמרתי לעיל - אני חושש שלבחור קיצוני כמו פייגלין יהיה מקום ניכבד במצב קיצוני כמו המצב שאנו עומדים לחוות במדינה הזו , אני מקווה שאתבדה אל המציאות היא שבבחירות הבאות אנשים כמו פייגלין יקבלו יותר קולות .

הדעה שלי לגבי המצב הפוליטי בארץ היא מורכבת - ממש כמו המצב .

המסוכנות של פייגלין מתחלקת לשניים - 1. ההסתרה של האג'נדה שלו 2. חוסר יכולת להתאים את הדעות שלו למצב קרי נחישות מתוך טיפשות / ראיה מעוותת של המציאות / שיקולים לא רציונליים המבוססים על רעות רוח / פאנטיות .

עכשיו , אם השינוי בדעות שלו כפי שהבאתי בקישור הראשון הוא שינוי עמוק ומהותי הנובע מראיה נכונה של המציאות עם נכונות להתגמשות - אז הוא אלטרנטיבה כפי שציינתי בהודעה הראשונה שלי בתרד הזה .

לסיכום : יש להפריד בין אישיות לדעות , מבחינת אישיות פייגלין מדגים אישיות של מנהיג , מבחינת דעות - זו כבר שאלה שעליה אני לא יכול לענות ( הדעות כפי שמופיעות בדו"ח 100 הימים - קיצונויות מידיי ומשיחיות יותר מידיי כמו כן חסרות קשר עם המציאות בדרגה כזו או אחרת ומצד שני הדעות המעט יותר מאוזנות כפי שמופיעות בכתבה של YNET )

לצערי אין עדיין חוקה בישראל ( שזו לדעתי הדבר הראשון והדחוף שצריך לעשות ) שתחייב מנהיג לעמוד במצע הבחירות שלו או להתפטר - כך שהוא ( פייגלין ) כמו כל מועמד אחר יכול לשקר לפני הבחירות ולהגיד מכתמים כמו :" דברים שרואים משם וגו' " .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים