עבור לתוכן

עזרה | לא רואה כתוביות בעברית

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי ויסטה 64 ביט ושאני מנסה לראות סרטים במדיה פלייר הוא מזהה את הכתוביות אבל רואים בג'יבריש.

שאני פותח את הכתוביות בNotePad זה גם בג'יבריש, הכתוביות האלה עובדות במחשבים אחרים שבהם בדקתי את הכתוביות, הורדתי עדכונים לעברית דרך העדכונים של הווינדוס וגם קודקים, אבל זה לא עזר. מה לעשות ?

הצעות לפתרון יתקבלו בברכה.

פורסם

תחפש בגוגל חבילת מקודדים K-LITE תוריד ותתקין ואז תוכל לראות במדיה פלייר

פורסם
  • מחבר

למה קוראים לזה לייט :S חחח אין אפשרות להוריד את המלא?

אבל אני מוריד היה לי את זה באקספי.. לא חשבתי שזה תומך.

תודה רבה

***עריכה***:

לא עובד הבעיה עדיין נשארה, חוץ מזה שההתקנה דרשה למחוק את הקודקים לויסטה שחלקם אין ב K-LITE.

מחכה לפתרונות נוספים.

פורסם

SLD CODEC PACK 2.2

איזה תוכנה אתה משתמש לצפיה בסרטים ?

הווינדוז שלך עברית/אנגלית ?

אין בעיה בקבצי וורד בעברית ?

שלח לי את הכתוביות ל-MSN

פורסם
  • מחבר

הוונידוס באנגלית, אין בעיה עם קבצי וורד בעברית.

מוריד SLD CODEC PACK 2.2, תודה

***עריכה***

התקנת SLD CODEC PACK 2.2 לא עזרה, היא לא אפשרה לי להפעיל Windows Media Player רק את ה Classic , ולאחר מכן שניסיתי את המדיה פלייר הרגיל דרך התיקיה של הקודק זה עבד, אך עם הבעיה של הג'יבריש, לא נפתרה גם בClassic וגם ברגיל.

מקווה לעוד פתרונות בבקשה.

פורסם

אם לא יעבוד תנסה תוכנת צפיה:

BSPLAYER

MV2PLAYER

פורסם

הבעיה כנראה קשורה ל LANGUAGE FOR NON-UNICODE PROGRAMS, צריך לשנות את זה לעברית, אין לי מושג איפה זה מסתתר בויסטה.

פורסם
  • מחבר

משהסרתי את הקודקים שהורדתי לויסטה המחשב כבר פחות תומך בעברית.. אפילו בהתקנה של הMV2Player יש אופציה שם לעברית ושלחצתי עברית כל ההתקנה הייתה בג'יבריש.. אני אתקין מחדש את הקודקים לויסטה ואחכה לפתרון אחר :'(

פורסם

זה לא קשור לקודקים כנראה... תחפש בהגדרות המערכת איך משנים את השפה לדברים שהם לא UNICODE.

פורסם
  • מחבר

בסדר, תודה רבה לכולם על העזרה. בMV2Player אחרי שהחזרתי את הקודקים של הויסטה זה עובד, חבל שלא בWMP כי לזה יש DFX(או יותר נכון יהיה שיוציאו עדכון ל64 ביט), אבל עכשיו הכתוביות עובדות, תודה רבה על העזרה אני אחפש בהגדרות מערכת בכל זאת.

פורסם

בשביל לראות כתוביות ב WMP צריך שיהיה את התוכנה DIRECT VOB SUB וקובץ התרגום חייב להיות תואם בשם של קובץ הסרט ובמיקום

שאגב יש אותה בגירסת K-LITE המלאה שמשום מה מוזר שלא הצלחת להוריד

פורסם

צחי, זה לא שהוא לא רואה את הכתוביות, הוא פשוט רואה ג'יבריש. תקרא את ההודעה טוב.

מה שאפשר לנסות זה:

1. לשנות הגדרות UNICODE לעברית דרך לוח בקרה

2. להיכנס להגדרות של VOBSUB ולשנות שם את השפה לעברית.

בגלל שגם ב NOTEPAD אתה רואה ג'יבריש, אני מניח שזה קשור להגדרות שפה בלוח בקרה, תנסה את זה כמו שאמרו לך כבר

פורסם
  • מחבר

אממ תודה על העצות, אבל בינתיים הבעיה לא נפתרה.. שמתי לב לעוד פרטים שאולי יעזרו לכם לתת פתרון, אם אני מנסה לפתוח קובץ וורד או NOTEPAD זה רושם לי בג'יבריש, ואם אני רושם בעברית בפנקס רשימות ואחר כך מנסה לשמור זה רושם לי :

"this file contains Characters in Unicode Format which will be lost if you will save this file as an ANSI encoded text file"

ואז שאני משנה ל Unicode ב Save As זה עובד.. ואני יכול לשמור את הקובץ שמכיל טקסט בעברית. אין איזשהי דרך לעשות דברים דומים בתוכנות אחרות?

לדוגמא Mirc

Ventrilo

ובכל התקנת משחק בעברית

הכל אני רואה ג'יבריש , כאילו זה החמיר ??? לא יודע כבר מה זה כולל, הורדתי עדכונים של עברית, קודקים ומה לא..

אבל אין לי בעיה לנסות עוד דברים :D , גם קודקים שוב אם אתם חושבים שזה יעזור.

מחכה לעוד פתרונות כי זה ממש מתסכל ככה

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

כבר אמרו לך את הפתרון.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם, סידרתי את הבעיה בפיקס שחבר הביא לי לעברית, במקום לפרמט והתקין הכל עם עברית... תודה רבה בכל מקרה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים