פורסם 2003 ביוני 2922 שנים לפנים התחברתי לאינטרנט (כבלים) עם שני מחשבים ברשת (WINDOWS XP) . לעת הזאת הוספתי מחשב שלישי ואף אותוחיברתי לאינטרנט באמצעות נתב (EDIMAX) . האינטרנט עובד כהלכה בשלושת המחשבים , אולם הרשת נעלמה (גם בין שני המחשבים הראשונים) . כל נסיונותי להגדיר את הרשת מחדש עלו בתוהו.מישהו יוכל לאמר לי מה עשיתי שלא כהלכה ?עמית
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר וואו , ניסיתי לעניות דעתי את כל האפשרויות . שיתוף באמצעות המחשב הראשון , שיתוף כאשר כל מחשב מחובר ישירות לאינטרנט , וכן הלאהאולם באף לא אחד מהמקרים - לא הצלחתי להיכנס ממחשב אחד למישנהו.מה שאולי חשוב ולא הזכרתי - הנתב מחובר למודם הכבלים - וכל אחד משלושת המחשבים מחובר ישירות לנתב בכבל רגיל. על כל פנים תודה על העזרהעמית
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים במצב שעכשיו עובד האינטרנטאיך מוגדרים כל המחשבים?DHCP או IP ידני?תפרט הגדרות וכאלה כדי שנוכל לעזור לך
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים תגדיר את כולם כחלק מרשת רגילה מסוג WORKGROUP בעזרת הגדרות רשת. קבע לכל מחשב שם משתמש ידוע מראש עם אותה סיסמא.איזה מערכת קבצים הפעלת ?(NTFS או FAT32?)
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר תודה לכל התומכים והעוזרים. באשר לשאלות הרי ש - IP ידני לא ביצעתי מזה עידנים (עברתי ל-XP) ו-DHCP . אינני יודע מזה.מערכת הקבצים אצלי הינה מסוג NTFS וכפי שניתן להבין הסתמכתי על ה- WIZARD של מערכת ההפעלהעמית
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים איזה Wizard ידידי ? וכבן אני מניח שיש קצת באלגן במערכת שלך.אתה צריך לקנפקג את כל כתובות המחשב שלך מהתחלה. תקבע שכולם יקבלו כתובת אוטומטית דרך ה- DHCP.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים תוודא שבכל המחשבים הWorkgroup הוא אותו הדבר..., למשל אם על המחשב הראשון קבעת אותו על MSHOME אז גם על 2 המחשבים האחרים זה צריך להיות על MSHOME.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר אוקיי הבנתי שעשיתי בלגן . אז אנא עיזרו לי לעשות סדר בבלגן . איך אני מבטל את ההגדרות שיצרתי או לחילופין איך אני מקנפג מחדש ומה זה ה-DHCP. ואיך מגיעים אליו ושוב תודה
פורסם 2003 ביולי 122 שנים טוב אני מניח שאתה רוצה לעשות שיתוף אינטרנט והשירטוט הרלוונטי הוא זה : אם כך הדבר, אינך צריך לבצע שעיתוך אינטרנט דרך חלונות XP. כל שעליך לעשות הוא לתת למחשבים לזהות אוטומטית את הכתובות. בהגדרות של פרוטוקול TCP/IP עליך להגדיר : http://www.hwzone.co.il/newspics/dan/ICS/image017.jpg http://www.hwzone.co.il/newspics/dan/ICS/image035.jpg שים לב התמונה נלקחה מאחד המדריכים כאן ולכן תבחר באופציה : Obtain an IP address automatically חשוב , אל תבלבל... תתן לכל אחד מהמחשבים שם שונה, וכמובן תנסה לזהות אותם דרך שכנים ברשת.
פורסם 2003 ביולי 122 שנים מחבר תודה לכולם ובמיוחד ל-UDICOL על אורך הרוח. אוקיי . הבנתי שה- ROUTER מכיל גם SWITCH .לעצם הענין . האינטרנט פועל כרגע בשלושת המחשבים באופן תקין ועצמאי לכל מחשב .הבעיה נעוצה בכך שאיני מצליח להיכנס ממחשב אחד למישנהו. כזכור ה- ROUTER מחובר למודם הכבלים , ומה-ROUTER יוצאים כבלים רגילים לכל אחד ואחד משלושת המחשבים.ולמרות שהאינטרנט תקין בכל אחד מן המחשבים , הנסיון לשתף קבצים בין המחשבים לא עולה יפה
פורסם 2003 ביולי 122 שנים תנסה ממחשב אחד לעשותstart run\\computernameעם השם של המחשב השניבשביל לבדוק מה השם של המחשב שלך תעשהcontrol panelsystemcomputer name
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.