פורסם 2003 ביוני 3022 שנים עכשיו כל מה שנשאר לך לעשות זה לחכות למבחן הזמן ואז תיראה אם המערכת מספקת אותךתתחדש
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר תודהכבר היום צלמתי מחברת שלמה של חבר (135 עמודים)ודבר ראשון זה צילם יופידבר שני - כמעט לא הזיז לדיו (יש אנדיקציה דרך המחשב).
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים סורק - 4800 DPI ולא 1200 כמו שמשהו רשם שזה גם מעולה הרזולוציית סריקה (לא שהיא גרועה): Scan Resolution Optical: up to 1200 x 2400 dpi from the glass; up to 600 x 1200 dpi through through the automatic document feeder. אפשר למצוא ב: http://www.hp.com/itrc_pdi/products/pdfs/79476.pdf דבר שני - כמעט לא הזיז לדיו (יש אנדיקציה דרך המחשב). יכול להיות שזה לא מודד מדוייק :
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר יכול להיות שזה לא מודד מדויק אבל גם יכול להית שהתרנגולת כן חצתה את הכבישאו שיכול להיות שזה כן מדיוק (או מדויק בצורה סבירה ) כמו כל שאר מוצרי HPאני לא יודע למה העקשנות הזאת לקחת מוצר מעולה בכל קנה מידה ולנסות לפגוע בו.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים הוא פשוט מכין אותך לכל תקלה אפשרית !או יותר נכון הוא מסתכל על הצדדים השלילים ולא על החיובים...אך אם המכשיר המשולב הנ'ל מתאים לך ומספק את צרכיך ! תהנה ממנו ... וזהו...כי אני משאר שלמשתמש ביתי זה מספיק +
פורסם 2003 ביולי 222 שנים דרך מי רכשת?אם דרך האינטרנט, איך ציינת את תוספת המזין לצילום/ סריקה דו-צדדית?
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר המזין מגיע עם המדפסת החלק שהופך (מצלם דו צדדי צריך להזמין) והוא עדיין לא הגיע .קניתי ב DMOwww.dmo.co.ilהמקום היחיד שאני קונה דברים כאלה.
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים מדובר אכן במוצר מעולה , אבל אם אתה מתעניין במיוחד בצילום מסמכים לך על מכונת צילום ביתית שלאורך זמן יוצאת זולה בהרבה וכמובן אמינה מאוד בצילומים והרבה יותר מהירה ממכונה דיגיטלית משולבת.יש לי קצת גישה למכונות צילום שמצלמות עשרות אלפי צילומים ביום ואני יכול להגיד שאף אחת מהן אינה דיגיטלית ( כמובן שהממשק הוא דיגיטלי אבל הצילום עצמו מכאני לחלוטין ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.