פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים היאני רוצה להפעיל תכנית מסוימת ולאתחל אותה כל X שעות.לשם כך אני נעזר בפקודת CMD שסוגרת את התכנית, והכנסתי את הסקריפט ל"מתזמן המשימות".הבעיה היא, שכאשר אני מתזמן את שני הפעולות הללו (סגירה ופתיחה) נוצרים לאט לאט מירווחים.לדוגמא:הפעלה ראשונית של התכנית1.סגירה של התכנית כל 10 דקות (שעה: 10:102.הפעלת התכנית כל 11 דקות ( שעה 10:11מה שקורה בפעם השניה :1.סגירה של התכנית כל 10 דקות ( שעה: 10:20)2.הפעלת התכנית כל 11 דקות ( שעה: 10:22) וזו הבעיה...נוצרים מירווחים, וכתוצאה מכך אני "מפסיד" זמן ריצה של התנכית.יש דרך לפתור את זה? או לחילופין, תכנה צד שלישי (חינמית) שיודעת לנהל משימות בצורה חכמה יותר? כגון "פתח את התכנית בשעה 4,8,12" במקום כל X שעות, וכך למעשה לפתור את הבעיית המירווחיםתודה מראש, מודה מאוד על העזרה
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים שלוגי,אסור להקפיץ הודעות אם לא עברו לפחות 24 שעות.אתה לא היחיד שנמצא פה וקצת סבלנות לא הרגה אף אחד.בפעם הבאה תקבל אזהרה ובשלישית תורחק מהפורום.[מועבר לפורום תוכנה.]
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים אתה קובע הפעלה לתכנית כל 11 דקות, אז למה בדיוק אתה מצפה?תעשה שני תזמונים שונים.אחד להפעלהאחד לסגירה.שניהם כל 10 דקות.רק שההפעלה שלך יתחיל דקה אחרי הסגירה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.