עבור לתוכן

מספר שאלות בקשר לחיבור ממיר YES ל222H

Featured Replies

פורסם

מי שקרא את הת'רדים שלי כאן, אני סוג של מהסס כרוני לגבי קניית מסך. :s07:

אם זה S2231WE או LP2275W וגם 2408WFP. (ההמשך יבוא. כנראה)

אז עכשיו אני חושב על 222H -מנצח הביקורת שלכם ואחד ממולצי הפורום. (TN אין מה לעשות. שנתיים שלוש ואולי אחליף למשהו איכותי במחיר טוב- מה שאין עכשיו בתחום המסכים הרחבים.)

1) אני רוצה לדעת קודם כל איך מחברים את הממיר?

2) ואיך עוברים משימוש במחשב לצפיה בYES?

3) ואיך תיהיה איכות הצפיה ובמה זה תלוי?

4) או שצריך כרטיס טלוויזיה (אם כן תמליצו לי על משהו בבקשה).

ד"א זה לא שאני נעול על המסך הזה. אני פשוט רוצה לדעת לפני שאקח החלטה. (אוסף ידע).

תודה רבה.

עומר.

פורסם

http://hwzone.co.il/reviews/22inchb/9/

אתה יכול לראות שם את החיבורים והכפתורים - לממיר שלך יש כנראה S-Video ואם לא אז Composite.

פורסם
  • מחבר

לשלוח לי את הלינק של המסך הנ"ל בביקורת של האתר הזה היא בגדר המעטה בערכי. :-[

זה שהשאלה שלי מטומטמת ומעידה על חוסר ידע לא מעיד על זה שאני לא קראתי את הביקורת באתר ו/או שאני מטומטם. (מטומטם זה אולי מילה אגרסיבית מדי)

כתבתי את השאלות שלי בסעיפים כדי שיהיה נוח לענות בחזרה באותו אופן (בסעיפים).

זה ישמח אותי אם תטרח לכתוב לי תשובה מפורטת פחות או יותר לשאלות שלי. (או כמובן כל מי שמוכן לענות לי)

(שאלה 2 ו-3 חשובות לי בעיקר!)

הוספתי תמונה של החיבורים משמאל חיבור לחשמל, באמצע החיבור לצלחת ומימין אם אני לא טועה זה קומפונט שבקצה השני מתאחדים לSCART (אין את הSCART בתמונה). אין עוד חיבורים נוספים מאחורי הממיר חוץ מחיבור לטלפון :s05:.

תודה רבה לכל מי שעוזר.

עומר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אחי.. אל תעשה תטעות שלי.. קניתי תמסך הזה.. מאותה סיבה כמו שלך.. לראות יאס ולשחק סוני פלייסטיישן בחדר במיטה ולא בסלון..

בקיצור המסך הגיע אליי... וואלה מסך פצצה.. אהבתי אותו רצח.. האיכות של הוינדוס היה מעולה..

אהבתי אותו כל כך .. וזרקתי תקופסא.. ואז אחרי יומיים אמרתי טוב יש לי כוח עכשיו להתחיל לחבר אליו פלייסטיישן

וחיברתי ופתאום קיבלתי תשוק..

חוסר חדות.. וטישטוש שיחקתי וקיבלתי איכות כמו של יו טאב..

אמרתי אולי הסוני לא מתאים למסך הזה.. טוב הלכתי וחיברתי יאס.. פשוט מאוד.. צריך כבל שהוא אדום צהוב לבן בצד אחד

ואדום צהוב לבן בצד אחר.. ואתה מחבר צד אחד למסך וצד אחד לממיר ואז מעביר במסך לVIDEO..

ואז אותו דבר אחי.. האיכות על הפנים... גועל נפש.. כמו שאתה מצלם דרך הפלאפון סירטון..

ראיתי משחק כדורסל ב-5+ .. אתה רואה תצופים באולם הפרצוף שלהם מטושטש לא רואים בכלל. לא ממוקד..

השחקנים עצמם אתה רואה מריחות הם זזים הגוף שלהם נשאר .. ממש מסריח.. התבעסתי רצח

החזרתי תמסך לפנדה ל"תיקון" אני מאוד מקווה שיש לי פאק ביציאת הווידאו

כי אם לא אני יתעקש שיחליפו לי תמסך המסריח הזה(אם באמת האיכות שלו ככה בוידאו הוא מסריח אחושרמוטה)

גם בלי הקופסא.. איזה בעסה שזרקתי אותה.. אני ינסה לארגן קופסה של 222H ממישהו אחר.. !!

ניכנסתי עכשיו לראות מה אנשים חושבים על T220P... אולי אני יקח אותו במקום

למה אם לא יסדרו לי תתקלה אני יתעקש להחליף תמסך ולא יקבל אותו בחזרה

פורסם

זאת לא בעיה ככה זה יהיה עם כל מסך.

בשביל לראות טלויזיה באיכות טובה יחסית צריך כרטיס טלוויזיה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם.

איזה כרטיס טלויזיה הייתם ממליצים למסך הזה? יצא לי לשמוע קצת דיבורים על compro v300. האם הוא מומלץ/מתאים?

ותודה רבה דני על ההסבר. אבל אם באמת כרטיס TV יביא שיפור טוב אשאר בהחלטה הזו. (אני פשוט חושב להפטר מהטלויזיה שיש לי).

וגם תודה לך דניס.

פורסם

אם אתה כבר קונה כרטיס טלוויזיה, עדיף שתקנה כרטיס המתחבר למחשב (חפש PVR 150 לדוגמא).

עם כרטיס שמתחבר למחשב תוכל להנות מהרבה יתרונות:

1. הקלטה של תוכניות, ובכלל כל מה שאתה רואה בממיר שלך (VOD, סרטים ועוד).

2. משחק עם הגדרות ההקלטה והשידור כדי לקבל איכות צפייה טובה יותר.

3. אם תרכוש שלט למחשב (עם הPVR 150 מגיע שלט, שיש לו אפילו אפשרות לשלוט על הממיר) תוכל להפוך את המחשב שלך למיני HTPC.

פורסם

קשה לי להאמין שמה שיש ל danny זה בכל מסך...

בתור אחד עם מסך 19" עם כרטיס מובנה בדיוק כמו זה (LG M1917A) אני יודע שזה לא ככה... משהו במסך שלו לא בסדר...

קניתי את ה- LG ועכשיו אני צריך עוד מסך+טלוויזיה ואני כנראה אלך על ה222h...(שהוא נראה לי האפשרות היחידה ב22")

פורסם

אתה טועה אחי... אם זה ככה.. אז למה בכלל CHIMEI עשו יציאת וידאו?

אם אי אפשר לראות ממיר ואי אפשר לשחק בסוני.. מי בכלל צריך תיציאה הזאת??

לפחות שיהיה איכות נורמלית.. לא משופרת או משהו.. הקטע שזה ניראה כמו יו טאב..

כל הקטע פה שאנשים אמורים לקחת את המסך הזה בתור פיתרון לחוסר בכרטיס טלויזיה ....

ואני מאוד מקווה שבאמת זה בעייה ספציפית של המסך שקיבלתי... אני לא מאמין שככה זה האיכות..

אם כן.. חבל בכלל שהם עשו יציאת וידאוו.. היה ניתן לשפר משהו אחר או להוסיף משהו אחר במקום..

ונלך על המקרה הכי גרוע..וזה באמת האיכות המקסימלית..

אז למה בכלל הם חושבים שמישהו יקח את המסך הזה??בתור טלויזיה..

המחיר שלו אמור להיות ממש יותר זול.. כמו מסך 1650#1000 רגיל..

וזה הרבה מתחת ל-1000 שקל.!!!

שילמתי כסף לא אבנים והעדפתי תמסך הזה בגלל הטלויזיה..

יכלתי לקחת מסך עם רזולוציה של 1900..

הקטע פה..

אם אתם לא יכולים לספק איכות אז אל תספקו כלום

ואל תוסיפו יציאת וידאו בשביל להגיד:"הנה יש לנו יציאת וידאו".

פורסם

אוקיי אז ככה ... אם אתה מתכוון לPS2 אז די ברור שתראה חרא .. כי הגרפיקה של הקונסולה הזו זוועתית .. אין מה לעשות. ובנוגע לשידורים של הכבלים\לווין בארץ הם גם ככה לא באיכות משהו .. בין אם זה קשור לשידור או לממיר לא נראה לי שיש קשר למסך (או לחיבורים שלו)

אני עדיין עם הממיר השחור האנלוגי הישן של הוט .. ראיתי איך השידורים נראים עם הממיר הדיגיטלי וגם בYES ולא התרשמתי .. אפילו עשיתי כמה השוואות עם תכניות\משחקים\קרבות שהורדתי ..

פשוט זוועה

אגב.. לא הבנתי מה הקשר פתאום לכרטיס טלויזיה ..

פורסם

קח בחשבון מספר דברים לגבי 222H:

1. זה מסך מחשב ולא טלויזיה, לכן:

א. אין לו שלט ובהתאם כל השליטה בו היא מכפתורים שממוקמים באופן לא מבריק על המסך עצמו.

ב. הרמקולים שלו מינימליים, וכיוון הוליום הוא מתפריט הOSD של המסך.

2. זהו מסך מחשב עם כניסות אנלוגיות, לכן כל מני פונקציות של תיקון תמונה שיש בטלויזיה, לא מופיעות בו.

3. שוב, זו אינה טלויזיה, ולכן אין לו טיונר, כלומר אם אין ממיר / מחשב / DVD / קונסולה, אז אין כלום! אין אפשרות להתחבר לכבלים אנלוגי לדוגמא (לפחות בלי TVBOX).

לגבי איכות תמונה: בתור מסך מחשב, בהחלט משביע רצון. בתור טלויזיה, סביר למדי, אם כי אין לשכוח שמדובר בפאנל TN שבדרך כלל לא נעשה בו שימוש במסכי טלויזיה.

פורסם

דני המלך בוא אני אמסור לך את הקופסא של ה222h ב50 שקל :lol: ח סתם אני גם שומר אותה לעצמי.

יש לי את המסך חודש..בהתחלה לא הייתי מרוצה , אבל סך הכל האיכות תמונה סבבה. אתה עובד איתו במצב טקסט ? או תמונה ?

אני מסוגל להיות מולו רק במצב טקסט. האמת שלא ניסיתי לחבר סוני או טלווזיה או ממיר. כי הם לא הביאו כבלים איתו בכלל !

איזה כבלים אני צריך כדי לחבר אליו ממיר של הוט ? אני אנסה ואתן לך תגובה פה איך רואים.

פורסם

בקיצור אני לא יודע מה נסגר איתכם.. לא צריך שום כרטיס טלויזיה.. הקטע שיש לו כבר יציאה של וידאו..

הבעייה שלי היא.............!!! האיכות של התמונה שאני מקבל!

זה לא משהו שאפשר להתרגל.. זה ממש מטושטש ונכון שסוני 2 זה לא סוני 3.. ויש הבדלים בגרפיקה

אבל אני מתכוון לתצוגה!! אני רואה מטושטש.. אני לא מתכוון לזה שהגרפיקה חרבנה או משהו

פשוט רואים בסוני חרא.. כמו בן אדם עיוור...

לדוגמא.. תמשחק פרו אבולושן.. אני צריך לאמץ תעיניים בשביל לראות למה המסך מטושטש

למשל משחק מצוייר כמו איש משפחה או קראש.. אני לא רואה תפנים של הדמות זה כאילו שמו לי בקבוק זכוכית לפני המסך ואני רואה את זה דרך בקבוק

כמו שאתם נוסעים באוטו בגשם ואז החלון נרטב ואתם לא רואים תפרצופים של האנשים רק דמויות הולכות.. כזה מעפן.

בקשר לממיר של יאס.. יש מריחות ויש טשטוש כמו לראות כבלים רגילים ומטה אפילו..

על הפנים... ממש מעפן.. המסך הזה זכה לביקורת רק בגלל ה SUB שלו.. הוידאו מעפן מת אני מסרתי תמסך לתיקון בפנדה.. ומחכה לתשובה כבר כמה ימים

אני מאוד מקווה שיש לי תקלה ביציאה הזאת.. ובקשר לאיזה מצב אני עובד איתו.. זה מצב תמונה.. אבל הורדתי בהירות קצת..

כי טקסט חשוך מידי ותמונה בהיר מידי אבל אני מעדיף תמונה עם פחות בהירות (80 לא 100).

וחדות של 5 .

על הרזולוציה הרחבה 768 על 1280 עם קצת ריענון של 65 ניראה לי.. זה נותן 50 65 ו-75 או משהו כזה.. אז האמצעי לא זוכר בדיוק תמספר.

מסך פצצה בכל הקשור לוינדוס ומשחקי מחשב ואינטרנט.

הבעייה ברזולוציה המקסימלית שתמונות שיש לי במחשב ואני פותח לראות אותם אני רואה אותן לא בגודל טבעי אלא מורחבות

וזה בעסה.. לכן חייב לשים תרזולוציה הרחבה או שיש שיטה אחרת לא יודע בדיוק..

בקיצור אני מאוד מקווה שהבעייה ביציאה..

ולחבר ממיר של הוט אין לי מושג חיברתי יאס דרך יציאה צהוב אדום לבן צד אחד(בממיר) ויציאה צהוב אדום לבן (במסך) ושמתי מצב וידאו. וזה עבד תנסה אותו דבר עם ממיר של הוט אם יש לממיר של הוט יציאה 3 צבעים.

פורסם

דני , תכתוב בעברית ותפסק. הבנתי שאתה לא מרוצה , אבל אתה לא ברור.

לא הבנתי כלום ממה שכתבת בעצם. שאלתי האם כדי לחבר ממיר קנית כבלים מיוחדים ? האם כדי לחבר טלווזיה קנית משהו מיוחד ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים