עבור לתוכן

ADVENTURE דנדש חדש שיצא: perry rhodan מישהו?

Featured Replies

פורסם

הרפתקאת חלל מבוססת על איזשהו גיבור אסטרונאוט שנוצר מתוך נובלות מדע בידיוני גרמני ישן, בגרפיקה לא רעה בכלל ודיבוב מעולה, בהתחלה נתנו שם חידה של ניחושים קשה ברמות מייאשות, אבל אח"כ המשחק ממש נהיה סביר מבחינת קושי, לפחות לכל מי שהתנסה במשחקי הרפתקה.

סה"כ סגנון ייחודי שלא רואים בכלל בזמן האחרון, בהחלט עשו עבודה יפה ושווה ביותר לכל חובבי משחקי ההרפתקאות.

knpmpwmdmj.jpg

[attachment deleted by admin]

פורסם

הרבה הרבה הרבה זמן לא שיחקתי QUEST טוב -ננסה :xyxthumbs:

פורסם

אם היית מנסה אותם היית רואה שכולם מעין COPY PASTE האחד של השני, חיקוי עלוב למשחקי קווסטים טובים באמת. שים לב שרב משחקי ההרפתקאות שיוצאים בשנים האחרונות הם של חברה שנקראת THE ADVENTURE COMPANY שבנתה מנוע די זועתי לקווסטים ומאז מוציא כל חצי שנה עוד משחק זוועתי על אותו מנוע משמים.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שפרי רודאן הוא לא אחד מהם?

פורסם

שיהיה לי זמן פנוי אני אנסה ואדווח, אלא אם כן משיהו אחר פה ינסה וידווח לפני :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני נמצא עכשיו באקדמיה, שזה השלב השני של המשחק(לא יודע כמה יש), כמו שאמרתי ההתחלה ממש קשה עם הקודים, אבל אח"כ זה די קליל-יחסית...

פורסם

דווקא הביקורות אומרות שהמשחק הופך להיות יותר קשה עם הזמן (וזה מסוג המשחקים המעצבנים של קח כל מה שאפשר).

פורסם
  • מחבר

בנתיים לקחתי עזרה פעמיים מהאינטרנט...כי אין לי כוח לעשות ניחושי קודים.

פורסם

לא מצאתי עליו שום ביקורות ומהתמונות הוא נראה כמו משחק מלפני 5-6 שנים, נמנעתי ממנו. אם מישהו ניסה אותו וחושב אחרת אשמח לשמוע.

פורסם

מה עם A VAMPIRE STORY?

SIMONSIX - מדובר על זה, עליו לא מצאתי ביקורות.

ד"א - מדהים, נכנסתי ללינק שנתת והציונים נעים בטווח כ"כ רחב שקשה לדעת למי מהם להאמין.

פורסם

למי שאוהב את הז'אנר JACK KEANE אמור להיות משחק טוב (לא שיחקתי בו כי אני לא נמנע עם חובבי הז'אנר אבל הוא קיבל ציונים לא רעים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים