פורסם 2003 ביוני 3022 שנים Evil Genius לא אמור להיות על עקרון של Dungen Keeper? זה לא ממש משהו שדומה בצורה כלשהיא לרפבליק
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים זה נראה משחק די חד פעמי כזהכמה פעמים כבר תוכל לשחק בו?ברגע שהשתלטת פעם אחת אני לא חושב שמישהו ישחק בזה עוד פעם
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים לא הבנת...המשימות של VC יותר כיפיות מאשר המשימות שיתנו לך בדרך להשתלטות על המדינה
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים הבנתי,אבל המשימות ב VC לא מובילות לשום מקום חוץ מלמבואי סתום!ב RE יש מטרה וכול משימה מקדמת אותך למטרה.ב VC אתה עושה מלא משימות וזה לא מקדם אותך לשום מטרה,וגם אתה עושה עבודות לאנשים (שזה עושה אותך לפראייר).למרות זאת ב RE אתה לא עושה עבודות של אף אחד אתה זה שמתכנן הכול.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים לפי Vgamesהוא יצא ב 26והינה הוכחה:http://www.vgames.co.il/website/vgames_title_page.asp?seqTitleID=1156&platform=main---------------------------------ב-Igames יש בערך 3 כתבות אבל אין תאריך.---------------------------------ב-Gamer גם לא מצאתי תאריך--------------------------------אז אני תומך באתר Vgames ואני אומר שהוא כבר יצא.--------------------------------אני יעדכן בעוד שבוע מה קורה איתו.(אבל אני לא מוצא אותו ב ShareReactor :-X אני ינסה בעוד שבוע)
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אם הוא יצא הינו יודעים על זה שבוע לפני כבר ב..... באתר של הדרייברים ללוח של נווידיה אבל לאנשים שאוהבים לשחק משחקים כמה פעמים אפשר למצוא פתרונות. פעם אחת הם יהיו מתחסדים שמחלקים פלאיירים ובפעם השנייה פשיסטים עם בריונים מרביצים. אני מתכנן לשחק את זה ולהוביל את המפלגה הקומוניסטית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.