פורסם 2003 ביוני 3022 שנים לפי גיים ספוט המשחק נדחה מה27/6 ל14/8היה די צפוי אם תשאל אותיהתאריך היה מוקדם מהצפוי והיה ברור שידחה
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים תאמין לי הרבה ! אם בתמונות כל פרט ופרט כל כך מציאותי אז נראה לי שהדרישות שלו יהיו יותר גבוהות מדום 3!
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים GO4IT SOLARIS, אתה מסוגל ליותר!!! רק DOOM3, למה ללכת בקטן? אני מהמר שהוא יותר כבד מDNF... : מעיין, אם בא לך תקפוץ אלי ונשחק עם ה9700PRO שלי ;D
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים לפי גיים ספוט המשחק נדחה מה27/6 ל14/8היה די צפוי אם תשאל אותיהתאריך היה מוקדם מהצפוי והיה ברור שידחהבעעעע זה כבר אחרי החופש.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מריפובליק אני לא מצפה להרבהמעיין סימס בקנה מידה גדולאני הרבה יותר מחכה לאיבל ג'ניוסשמבוסס על אותו מנוע רק שהפעם אתה גאון על מרושעוהמטרה היא להשתלט על העולם
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מריפובליק אני לא מצפה להרבהמעיין סימס בקנה מידה גדולאני הרבה יותר מחכה לאיבל ג'ניוסשמבוסס על אותו מנוע רק שהפעם אתה גאון על מרושעוהמטרה היא להשתלט על העולםנשמע מישחק יפה,יש תמונות\ביקורת\משהו?
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים רק מה שהיה בE3 לא משהו רציניהוא נשמע חדשני אבל אני לא חושב שהוא יצליח לבצע את כל מה שהוא מתיימר לעשותנכון מדינה של מיליון איש אבל רק אם המנוע משתמש בגיאומטריות פרקטליות לאיהיו מקרים חמורים של עשרימיות במדינה הזו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.