עבור לתוכן

מחשב נייד עד 6.5K

Featured Replies

פורסם

ראיתי כמה מחשבים שאני שמתי עליהם עין והינה כמה שבאמת עיניינו אותי לאחר כמה דיונים .

המחשב אמור להיות נייד כמובן ללימודים.

לא יפריע לי אם הוא יהיה 4 קילו אבל עדיין זה משנה משהו.

שיהיה חזק במשחקים (ככה בדרך כלל מקבלים את המחשב הטוב ביותר)

יש את חברת HP שאני לא הכי אוהב מהסיבה הפשוטה שאני איש של DELL

http://www.shopping.hp.com/series/category/notebooks/HDX18t_series/3/computer_store?jumpid=in_r329_personalization/browse2/SDP_SDP

ומבחרת DELL

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps-m1330-t8300.htm

יש את חברת אפל שאני ממש ממש לא מפחד להשתמש בהם מהסיבה הפשוטה שאני לא מכיר את תוכנת הMAC

http://store.idigital.co.il/product.php?productid=1283&cat=147&page=1

אני יודע שהHP הוא 18 אינצ' אינני יודע אם אני אהיה מרוצה ממנו מבחינת הניידות, אם מישהו ניסה לטייל עם מחשב של 18 אינצ' אני אשמח לשמוע חוות דעת.

כרגע מחשב של DELL עומד בסדר העדיפויות שלי אבל אינני יודע אם יש טעם להשקיע עוד אלף ש'ח בשביל לקבל את המסך עם טכנולוגית הLED זה שווה את זה?

בנוסף המסך שלו נראה לי קטן מידי לכן אני עדיין מתלבט.

האפל נמצא בתחתית העדיפויות שלי אבל אני עם ראש פתוח להצעות.

אם יש מחשבים אחרים בעיקר של חברת DELL שכדאי לי לבדוק אני אשמח לשמוע.

תודה רבה

פורסם

אילו משחקים אתה מתכנן לשחק?

מהם השימושים שלך במחשב?

אתה בכלל קונה בארץ או בחו"ל?

שלושת המחשבים שבחרת הם לא ממש אופציות שהייתי ממליצה בתקציב.

מחשב של 18" זה משהו שלא הייתי מתלהבת לסחוב מהחניה לשולחן בבית שלא לדבר על ללימודים. ממש ממש לא מומלץ.

פורסם
  • מחבר

שימושים של המחשב הם ללימודים + משחקים ברמה של GTA IV

אני צריך שהוא יהיה נייד ככל האפשר ללימודים וגם ברכבות וכ'ו...

המחשב של חברת DELL מציע לי את הכל בערך.

הוא ממש ממש קל כמאט 2 קילו עם סוללה אבל יש לו מסך קטן מידי אם אני לא טועה זה 13.3 אינצ'.. זה לא קטן מידי בשביל לימודים? ד'א כשאני בבית אני מחשב את המחשב למסך גדול ועוד רכיבים חיצוניים כמו רמקולים עכבר מקלדת...

מה עם המחשב של אפל? הוא שווה את זה?

כן אני כן קונה בחו'ל לכן יש לי הנחה מאוד משמעותית בעיקר אצל DELL אני מסתמך על ההנחה שיש לי (50%) לכן אני מעדיף חברת DELL

פורסם

ה-m1330 כבר נחשב מיושן ויש איתו בעיות כרוניות עם כרטיס המסך.

גודל זה עניין של העדפה, מבחינתי 13.3" זה לא קטן מידי למי שיש לו ראיה סבירה (בכל מקרה הרזולוציה היא 1280X800 ברוב המחשבים הללו).

כמו כן הוא לא מאפשר תחנת עגינה שזה משהו שנשמע שאתה רוצה.

ה-Macbook זו קניה רעה מכל הבחינות (הדגם שנתת כבד לגודלו, מיושן, יקר, לא מכיל כרטיס מסך נפרד ועוד).

אם אתה קונה בארה"ב ניתן להשיג מחשב מאד טוב בתקציב, האם התקציב הוא לפני או אחרי ההנחה שאתה מקבל מדל? (כלומר האם אפשר להסתכל על מחשבים שעולים עד 13,000 ש"ח?!)

פורסם
  • מחבר

מה יכול להחליף את הM1330?

דווקא הוא נראה לי הכי טוב מבין שלושתם

וההשקעה שלי היא 3K לכן מחיר המקסימום שאתה יכול להסתקל עליו זה 6.5K (סליחה שאני מאכזב אותך)

פורסם

אם כך אז אתה פחות או יותר מוגבל לדל (לפחות אם אתה רוצה לקבל את התמורה הטובה ביותר) ובאמת אין תחליף מתאים ל-m1330. ה-E4300 של דל ב-13.3" הוא מחשב הרבה יותר טוב מה-m1330 ואם אתה יכול לקבל אותו בסביבות 3000-3500 ש"ח זו מציאה מדהימה אבל הוא לא זמין עם כרטיס מסך נפרד כך שאינו מתאים למשחקים (גם כרטיס המסך של ה-m1330 אינו מציאה גדולה אבל זו רמת כרטיסי המסך במחשבים כאלו).

ב-14.1" אתה יכול להסתכל על ה-E6400 עם כרטיס מסך נפרד. המשקל הוא גבוה יותר (בסביבות 2.3 ק"ג)

שני המחשבים הללו הם ברמה עסקית ומאפשרים תחנות עגינה.

שים לב שיש סיכוי טוב שלא תוכל לקבל אחריות על ה-XPS בארץ, את זה אתה צריך לברר מול דל. על ה- E6400 ו-E4300 ניתן לקבל אחריות בארץ בתוספת תשלום.

פורסם
  • מחבר

לגבי הE6400 אני ממש לא מבין בעיניין של כרטיסי המסך שלהם

לE6400 יש

Intel® Graphics Media Accelerator X4500HD Up to 256MB shared memory

ולXPS יש

NVIDIA GeForceTM Go 8400M GS with 128MB dedicated DDR3 graphics memory

מה יותר טוב?

חוץ מזה שאני מעדיף את הXPS כי הוא הרבה יותר קל. אבל אם לE6400 יש ביצועים טובים יותר אני מעדיף לסחוב אותו איתי למראת המשקל

ד'א ה4300E עולה 9 ומשהו אלף.. הוא ממש לא בתחום מחירים שלי.

תודה על העזרה

פורסם

9000-10000 ש"ח זה אולי המחיר של ה-E4300 בארץ. מכיוון שאתה קונה בחו"ל זה לא רלוונטי לך, בארה"ב הוא מתחיל ב-1550$ שזה כן במסגרת התקציב שנתת.

ה-E6400 זמין או עם כרטיס מסך מובנה (X4500) או עם כרטיס מסך נפרד (NVS 160). ה-NVS 160 וה-8400m GS הם פחות או יותר כרטיסים מקבילים ברמה.

היתרון של ה-m1330 על ה-E6400 הוא במשקל נמוך יותר ויציאת HDMI (אם זה משהו שמעניין אותך) היתרונות של ה-E6400 הם באיכות הרבה יותר טובה, תמיכה בתחנת עגינה, פלטפורמת מונטבינה, חיי סוללה טובים יותר, מקלדת יותר טובה (לטעמי), אפשרות לרזולוציה גבוהה, מסך מאט (אבל זו כבר שאלה של טעם, לדעתי יתרון) ו- Trackpoint.

ה-E4300 נותן את כל מה שה-E6400 נותן, מלבד הרזולוציה הגבוהה, והוא קל מה-m1330. החסרון העיקרי שלו על פני ה-M1330 זה בכרטיס מסך מובנה שלא מתאים למשחקים חדשים.

לשיקולך מהן התכונות החשובות לך יותר.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא האם כדאי להשקיע על הE4300 ולקנות לו כרטיס מסך שיתאים למשחקים חדשים?

ואם בכלל אפשר להחליך לו את כרטיס המסך?

פורסם

אי-אפשר.

פורסם
  • מחבר

כנראה שזה או הSPX או הE6400

יש למישהו עוד הצעות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים