פורסם 2008 בדצמבר 617 שנים שלום לכולםביום שישי התקנתי את הכרטיס Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition (http://tms.co.il/product/6151), והערב שמתי לב שבזמן משחק מופיעות לי נקודות ירוקות מרצדות על המסך.התופעה הופיעה ב Red Alert 3 וב Far CRY 2 ב 1920x1200 עם High Detail, אבל לא בעבודה רגילה במחשב (אינטרנט, אופיס)הדרייבר שלי הוא 8-11, שזה הכי עדכני שמוצע באתר של ATI.עדיין לא בדקתי משחקים נוספים, ואני אעדכן אם אראה תופעה זו גם בהם.לעזרתכם אודה
פורסם 2008 בדצמבר 617 שנים אם כך כנראה ומדובר בארטיפקטיםנצל את האחריות, דבר עם TMS ותסביר להם שיש לך ארטיפקטים
פורסם 2008 בדצמבר 617 שנים מחבר אפשר לקבל הסבר קצר על התופעה?למה זה לא מופיע ב World of Warcraft למרות שגם שם אני על הגדרות גבוהות?בכל מקרה אני אדבר עם TMS מחר ונראה מה עושים
פורסם 2008 בדצמבר 717 שנים תוריד את התוכנה ATITool ותבדוק אם במהירויות רגילות של הליבה והזיכרון יש לך ארטיפקטים.
פורסם 2008 בדצמבר 717 שנים מחבר הפעלתי היום את הכרטיס במצב הרגיל (יש לו 2 מצבים) ולא ראיתי ארטיפקטים ב far cry 2, וגם לא ב ATI tool.אני חושב שאני אמשיך עם המצב הזה כי גם במוד הפחות מהיר הכרטיס תותח ולא מרגישים האטה
פורסם 2008 בדצמבר 717 שנים אם באמת יש לך בעיה בכרטיס אתה צריך לדבר עם החנות,לא לשים על מצב פחות חזק,להגיד "נו,גם ככה הוא בסדר" ולהתעלם מהעניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.