עבור לתוכן

כרטיס מסך של מחשב / כרטיס מסך של קונסולת משחקים

Featured Replies

פורסם

היי, ערב טוב.

שאלה לי פה לח'ברה המתמחים יותר.

מ ההבדל האמיתי בין כרטיס מסך של מחשב לבין כרטיס מסך של קונסולה.

הנושאים שברצוני לדעת (הבדלים בין כרטיס מסך הכי חזק של המחשב לכרטיס מסך הכי חזק של קונסולת משחקים)

- מהי מהירויות של FSB מהירות תמונות לשנייה.

- האם מחשב מסוגל להגיע לביצועים יותר טובים, מבחינת מהירות, צבעים ותמונה.

- למה כן משתלם לי לקנות כרטיס מסך ב3000 במקום לקנות קונסלת משחקים (בכל מקרה מי שמקיע סכום כזה מן הסתם זה לגרפיקה טובה למשחקים)

- מה העלויות וההבדלים במחירים

- מה אתם ממליצים לי לקנות

- מה הכרטיס מסך הכי טוב של המחשב ושל הקונסולה (כמו שרשמתי בנושא ה-4 הבדלים בעלויות כמובן)

- כל כמה זמן מעדכנים כרטיס מסך של קונסולה (כי לפי הידע שלי כרסיך מסך של מחשב מתעדכן בכל פעם )

תודה רבה לחבריי הפורום.

תודה,

אמיל.

פורסם

- FPS = FRAMES PER SECOND

מסך מציג 60, העין לא רואה יותר מ~30, פחות מזה המשחק מקרטע.

- לא יודע לגבי צבעים, תמונה ולא ממש מעניין אותי. מה שרלוונטי זה שלמחשב [חזק מאוד] יש יכולת להתמודד עם רז' גבוהות יותר משל הקונסולה וגם עם פילטרים.

- לא משתלם לך.

- כמה אלפי שקלים.

- קונסולה.

- 4870X2 וכרטיס המסך של PS3.

-אין לי שמץ.

פורסם

לדעתי העין ועוד איך רואה מעל ל30, אני אישית מבחין היטב בהבדל בין 30 ל45 ל60.

לקנות כרטיס ב3000 שקל? ממש לא משתלם, על אחת כמה וכמה לרזולוציה בינונית כמו HD READY למשל.

מה שאנחנו ממליצים לך תלוי בטעמך האישי... תסתכל על משחקי הקונסולה מול משחקי המחשב... מה גם למשחב יש שימוש הרבה יותר רחב מאשר לקונסולה כך שזה לא רק תלוי במשחקים.

מה לעשות קונסולות הן קונסולות וPC הוא PC... שניהם בנויים שונה ומיועדים לשימוש שונה... לי אישית יש WII לכיף שלי וPC למשחקי ההארד קור.

השאלה היא מה בעצם הציפיות שלך מהמכשיר... מה אתה רוצה ממנו? משחקי רשת? אולי אסטרטגיה.

וכמובן כמה אתה מוכן להשקיע בו כספית.

פורסם

שכחתי לציין שאני אישית הייתי מעדיף קונסולה, זה ממש לא אומר שהתשובה שלי חד משמעית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים