עבור לתוכן

מישהו משתמש ב Overnet ?

Featured Replies

פורסם

לאור כל השאלות בנוגע החמורים והפרדות נראה לי שאני היחיד כאן שמשתמש בOvernet

אני פשוט מת על התוכנה ולא איכפת לי לעשות לה קצת פירסומת.

פורסם

LOL emule

שולט !!!

פורסם

אההה אני מעדיף את EDONKEY...

פורסם

אני מעדיף את ה Emule הפרוץ שלי.

פורסם

תוכנה מצויינת אני משתמש כבר חצי שנה ניתן למצוא בה כמעט הכול בדרך כלל המהירות לא גבוהה אבל תלוי מה אתה מוריד הצלחתי להגיע

ל-100kbs יציב למשך חצי שעה תודות לתוסף שנקרא overbot שדואג לעדכן את ה-node list וגם אפשר לקנפג את ה-download

ואת ה-upload ועוד כמה פרמטרים .כמות הזיופים ב-overnet שואפת לאפס במיוחד עם מורידים מאתרים כמו:sharereactor,flienexus בניגוד לקאזה או קאזה לייט ששם יש מלא זיופים .

פורסם

תוכנה מצויינת אני משתמש כבר חצי שנה ניתן למצוא בה כמעט הכול בדרך כלל המהירות לא גבוהה אבל תלוי מה אתה מוריד הצלחתי להגיע

ל-100kbs יציב למשך חצי שעה תודות לתוסף שנקרא overbot שדואג לעדכן את ה-node list וגם אפשר לקנפג את ה-download

ואת ה-upload ועוד כמה פרמטרים .כמות הזיופים ב-overnet שואפת לאפס במיוחד עם מורידים מאתרים כמו:sharereactor,flienexus בניגוד לקאזה או קאזה לייט ששם יש מלא זיופים .

1f29b4f428e36a975344c5b2c98ee980030000.aspx

אז כמה אמרת שזה מוריד לך ? ;D

פורסם
  • מחבר

כמובן שלא תגיע למהירויות האלה עם דברים חדשים

פורסם

פששש איזו מהירות איך אתה מוריד כלכך מהר???

יש לך איזה BOT כזה או משהו?

וזה נשאר גם ככה? (להרבה זמן?)

ואגב כל הדברים שמה "לא חוקים" ;D ;D

פורסם

בלתי אפשרי להגיע לכאלה מהרויות!!

1243 מגה לשניה!! בילתי אפשרי!

פורסם

אני הורדתי מקסימום 15

איך אתם מורידים כזה מהר?!

פורסם

איך בדיוק פרצת את הemule זה דיי בלתי אפשרי... ודרך אגב כל התוכנות שאתם מדברים עליהם פועלות באותה רשת!!!!!

פורסם

מה הקטע של ה-PLUS?

פורסם

בלתי אפשרי להגיע לכאלה מהרויות!!

1243 מגה לשניה!! בילתי אפשרי!

אחי קצת סטית מהמסלול!!! ;D

זה לא 1243 מגה זה 1243 קילובייט חחח עלק 1243 מגה זה כבר גי'גה!!!!

אין הארד דיסק שקורא 100 מגה בשניה אז אתה רוצה גי'גה לשניה? חחח טוב זו בטח היית טעות והתכוונת לקילובייט אבל לא משנה ;D ;D ;D

פורסם

ה-emule זקוק לרשימת שרתים כדי להתחבר ה-overnet לא צריך מציאת המקורות מהירה וההורדה מיידית למרות שיש מודים משופרים

ל-emule לפי דעתי ה-overnet עדיף עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים