עבור לתוכן

מחפש נייד עד 1200 דולר \ 5000 שקל פרטים בפנים .

Featured Replies

פורסם

איך הנייד הזה ?

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115507

ירדתי מהעסקה של אורנג .... אני רוצה משהו שיריץ לי משחקים וסרטי HD בכיף , ב FPS טוב ... איך ACER בכללי בניידים ? והאם יש אפשרות לקבל אחריות בתשלום מ ACER בארץ ?

אני לא מוצא את הנייד הזה בארץ אגב ..

תודה ושובוע טוב אריק .

פורסם

זה מחשב ענק ומגושם, אין לי מושג איך אתה בכלל מתכנן להעביר כזו מפלצת לארץ....אני מקווה שאתה נוסע עסקים.

למיטב ידיעתי לא ניתן לקבל אחריות בתשלום על מחשבי Acer בארץ (אם כי תמיד אפשר לשלם להם על תיקונים כמובן).

פורסם

למה, למה, למה אתה מסתכל במחשב "נייד" בגודל 17"?

החזקת פעם מחשב נייד כזה ביד? יש לך מושג עד כמה זה ענק וכבד?

יש סיבה מיוחדת שאתה חושב דווקא על מחשב נייד? כי במחיר הזה אתה יכול להשיג, בארץ, בלי שום בעיות של אחריות, מחשב שולחני עם ביצועים הרבה יותר גבוהים.

ומצד שני, יש ניידים עם מסך 15.4" ואותו כרטיס מסך, שיתנו אותם ביצועים בפחות משקל.

פורסם

דוד שלי מגיע לארץ עוד שבועיים ... האמת שהסתכלתי על עוד מחשב של HP , על HP יש אפשרות לקבל אחריות בתשלום ?

קרא את הסטיקי על קניית נייד בארה"ב.

פורסם
  • מחבר

למה, למה, למה אתה מסתכל במחשב "נייד" בגודל 17"?

החזקת פעם מחשב נייד כזה ביד? יש לך מושג עד כמה זה ענק וכבד?

יש סיבה מיוחדת שאתה חושב דווקא על מחשב נייד? כי במחיר הזה אתה יכול להשיג, בארץ, בלי שום בעיות של אחריות, מחשב שולחני עם ביצועים הרבה יותר גבוהים.

ומצד שני, יש ניידים עם מסך 15.4" ואותו כרטיס מסך, שיתנו אותם ביצועים בפחות משקל.

יש לי מחשב שולחני חזק מאוד . אני מסתכל על הנייד הזה בגלל שאני מבלה בבסיס הרבה שעות לבד בשק"ם , ככה שאני רוצה מחשב שיוכל להריץ משחקים באופן סביר , ולראות סרטים על מסך בגודל נורמלי ... 17 אינץ כל כך גדול ? זה"כ זה לא שאני הולך עם הנייד כל כך הרבה , מהבית לאוטו ומהאוטו לשק"ם .

אם יש לכם המלצות אשמח לשמוע , רציתי בהתחלה את הנייד של אורנג , אבל אמרתם לי פה שה9200GS לא יריץ לי כמעט שום משחק אז ירדתי מהעסק של זה .

אשמח לשמוע המלצות לדגמים ספציפיים של מחשב נייד , ושוב תודה על העזרה חבר'ה .

פורסם

תסתכל על משהו כמו ה-dv5t של HP שנותן מפרט ברמה כזו בשלדה הרבה יותר סבירה בגודל. כמו כן, הוא משווק בארץ ולכן יש סיכוי כלשהו ש-HP יכבדו עליו אחריות. בהחלט אל תבנה על זה, להתרשמותי יש קשיים רבים בהשגת אחריות על מחשבים כאלו מ-HP. נסה לקבל התחייבות לשירות בכתב.

פורסם
  • מחבר

מחיפוש באמזון מצאתי מלא דגמי DV5T , איזה מהם משווק בארץ ? :

http://www.amazon.com/s/qid=1228657256/ref=sr_pg_1?ie=UTF8&rs=&keywords=dv5t&rh=i%3Aaps%2Ck%3Adv5t&page=1

ותודה על העזרה .. אני פשוט צריך את הדגם המדויק ואז אני מתקשר אליהם כדי להוציא התחיבות לאחריות ..

פורסם

אף אחד מהם, טכנית. השמות של הקונפיגורציות האמריקאיות לא תואמים לשמות של הקונפיגורציות כאן למרות שמדובר לפעמים במפרט זהה לחלוטין. מכאן עשויה כמובן לנבוע הבעיה באחריות (שכן HP מצהירים על אחריות גלובלית למוצרים שנמכרים במדינת היעד).

אם אתה רוצה להשוות, ערוך חיפוש בזאפ ותראה את המפרטים הישראלים (תחת dv5-xxxx) ואז בחר מפרט אמריקאי שזהה לאחד מהם וברר מול HP. אמאזון זה לא מקום טוב לחפש מידע כזה, הם לא מדוייקים בתחומי מחשוב. בצע חיפוש באתרים כמו Newegg.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים