פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים רכשתי כרטיס מסך של INNO3D בגירסת הfreezer edition והמאוורר ממש מרעיש.הדרייברים מותקנים והכל. ופשוט שומעים את המאוורר עובד גם 5 מטר מהמחשב...מה אני עושה? יש פיתרון? ניסיתי דרך riva tuner לווסט את מהירות המאוורר אבל חוץ מלשנות מהירויות שעון לא הצלחתי לשנות את המהירות של המאוורר,בתוכנה זה משתנה אבל בתכלס זה נשאר באותה מהירות.הכרטיס: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9800gtx_plus_dht.htm
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים איזה מאורר זה?יש תמונה ?נשמע כי הכרטיס חדש ולא הבעיה היא במאורר אלא במהירות שלו לכן לא יהיה ברירה אלא להחליף למאורר מאולתר או לקחת קירור צד שלישי ...
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר זה הכרטיס:http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9800gtx_plus_dht.htmבבקשה עזרה!
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים תשים שמה מאורר 80 בימקום המאורר הזה שיש עכשיולפי דעתי גם כדי לא לאבד אחריות פשוט תנתק את המאורר מהכרטיס רק את החוט שלו ואת המאורר תשאיר שמה ואז תשים עליו מאורר 80 תפוס עם איזה אזיקון או שניםם או שתחליף קירורלמשהו פסיבי....
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים יש לך עדיין אחריות ? כי אם כן פשוט תקח אותו לתיקון , לא הייתי מבזבז שקל נוסף על החלפת קירור אם יכולים לתקן את הבעיה ...
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים מחבר תשים שמה מאורר 80 בימקום המאורר הזה שיש עכשיולפי דעתי גם כדי לא לאבד אחריות פשוט תנתק את המאורר מהכרטיס רק את החוט שלו ואת המאורר תשאיר שמה ואז תשים עליו מאורר 80 תפוס עם איזה אזיקון או שניםם או שתחליף קירורלמשהו פסיבי....זה כרטיס חדש לגמרי, וזה קירור הרבה יותר יעיל, הדבר היחידי הוא כנראה המהירות של המאוורר שהיא יותר מידי גבוה.יש לך עדיין אחריות ? כי אם כן פשוט תקח אותו לתיקון , לא הייתי מבזבז שקל נוסף על החלפת קירור אם יכולים לתקן את הבעיה ...כן קניתי אותו לפני שבועיים.אבל לא נראה לי שזה בעיה בייצור, אני חושב שאולי בהגדרות של riva tuner אפשר לעשות משהו כדי שניתן יהיה לשנות את מהירות המאוורר... פשוט כרגע המהירות לא משתנה לי בriva tuner .. וזה הגירסה האחרונה.יש מקום שאני יכול לראות נתונים על הרעש של המאוורר בכרטיס הספציפי הזה?מצאתי ביקורת שמישהו כתב: http://xi0.info/inno3d-geforce-9800-gtx-freezer_1865.htmlושם הוא ציין שהמאוורר עובד על 2600 סל"ד ועובד ברעש של 25 דציבלים. עכשיו זה רעש שנשמע למרחק של 4 מטרים בתוך מארז מחשב סגור?
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים הייתי מנסה להתקין את הכרטיס אצל מישהו אחר או להתקין דרייבר ישן יותר , אם זה עדיין לא עוזר הייתי הולך עם הכרטיס לחנות כדי שיטפלו בבעיה ...
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים מחבר אני אנסה באמת, מה בדבר מה שכתבתי:"מצאתי ביקורת שמישהו כתב: http://xi0.info/inno3d-geforce-9800-gtx-freezer_1865.htmlושם הוא ציין שהמאוורר עובד על 2600 סל"ד ועובד ברעש של 25 דציבלים. עכשיו זה רעש שנשמע למרחק של 4 מטרים בתוך מארז מחשב סגור?
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים אם אתה אומר ככהאז כניראה שכן..........לא ניראה לי שדרייבר יותר ישן יפתור את הבעיהאם כן , מה טוב? זה לא עולה כסףבמידה ולא תנתק את הקירור סקוט תשאיר את הקירור עליו עם המאורר ורק תשים אחד יותר שקטאולי אפילו תקמבן שתים ..
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים למה אתה ממליץ לו על שינוי כלשהו בכרטיס שאולי יבטל לו אחריות?הכרטיס חדש ובאחריות, ולכן אם מה ש DarkLloth אמר לא עזר, שיממש אחריות...
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים אם אתה אומר ככהאז כניראה שכן..........לא ניראה לי שדרייבר יותר ישן יפתור את הבעיהאם כן , מה טוב? זה לא עולה כסףבמידה ולא תנתק את הקירור סקוט תשאיר את הקירור עליו עם המאורר ורק תשים אחד יותר שקטאולי אפילו תקמבן שתים ..מן הסתם הוא קנה את הכרטיס עם קירור מיוחד בשביל לא לעשות לו מודיפיקציות כאלו ואחרות ולאבד את האחריות , הכרטיס נקנה לפני זמן קצר , שילך ויחליף/יממש אחריות ...
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים מה יש פה לממש אחריות אם הכרטיס חדש לא הבנתי?אולי הוא מרעישאבל הוא עובדהמאורר פועלאין בעיות בתצוגהעל מה יחליף? יגיד להם הוא מרעיש ?
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים כן , רעש זו גם תקלה , נדפק המאוורר בקירור ועושה רעש של קרבורטור ...מצידי שיביא ביקורות של אתרי חומרה לאיכות הקירור / יחבר את הכרטיס אצליהם במחשב בחנות ...קנית חומרה ורצית X אבל קיבלת Y לא מסריח ? להשקיע עוד כסף ?
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים יש משהו בדברים שלך צריך לחדד קצתמרעיש כןהשאלה כמה ואם הוא באמת תקולכדאי באמת לבקש לשמוע אחד אחראגב פותח התראדלמה לעזאזאל קנית כרטיס של inno3D ?חסר יצרניות מוכרות וטובות ?אני חושב ששוה בדיקה עניין הקירור בכרטיס אחר אני לא מאמין שזאת הבעיהבמידה וכן תחליף אותובמידה ולא אם תוכל להשיג זכוי עליו ולקחת חברה נורמליתכמו זוטק או ביאפג'י זה יהיה מצוין
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים 25 דציבלים , זה נחשב רעש שממש קשה לשמוע ממש רעש קלכך שאולי זה באמת תקלה במאוורר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.