עבור לתוכן

מעוניין לקנות מסך איכותי - האם 2408 בחירה טובה?

Featured Replies

פורסם

שלום. אני בוחר עכשיו איזה מסך לקנות , בתקציב של עד 2.5K. השימושים שלי זה סרטים,אינטרנט,קריאת טקסטים, עבודה ממושכת על המחשב,בהמשך גם משחקים.

אני לא מבין בעניין, אולי מסך כזה לא קיים , אך בכל זאת חשבתי נכון לציין שרצוי שיהיה מסך בעל פליטת קרינה נמוכה ככל האפשר, הראייה שלי לא הכי טובה, ואני לא רוצה שהיא תמשיך להידרדר.

הגודל הרצוי של המסך לא ממש מוגדר בינתיים.. אני חושב ש-24 אינץ יהיה המקסימום... 22 גודל טוב, אבל לפי מה שהבנתי אין מסכי 22" איכותיים.

תודה !

יום טוב.

פורסם

ה2408WFP הוא המסך הכי טוב שקיים כרגע בשוק שהוא במחיר שפוי. אם אתה רוצה מסך איכותי לא TN לך עליו. אתה לא תצטער

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה . בינתיים חיפשתי בגוגל וכל מיני , ולפי מה שהבנתי המסך 2408 כבר עולה 3.5 אלף 0_0

לפני כמה חודשים רק הוא עלה עד 2.5 אלף..מוזר =\ אז מה לעשות, לחכות שהמחיר שלו ירד? או לקנות אחד אחר?

גם נתקלתי בהרבה תלונות על המסך(2408) . לא יודע למה להאמין.. צריך עזרה.

פורסם

אני שקלתי את ה - DELL 2408WFP ובסוף גם בגלל המחיר וגם בגלל ה - INPUT LAG (הרי אין כמעט את ה - REV החדש בארץ) החלטתי ללכת על הפיליפס החדש עם פאנל ה - H-IPS המצוין.

לינק - http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=14764

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, תודה על העזרה והתגובות.

הפיליפס באמת נראה מעניין לפי מה שהספקתי לקרוא.. אבל יש לו את כמות החיבורים שיש ל2408? איך הוא לסרטים ומולטימדיה? למשחקים? לעבודה ממושכת במחשב?

אגב, האם המחירים של ה2408 ירדו? אם כן, מתי בערך ? אולי כשכבר יבואו לארץ יותר מסכים עם הקושחה החדשה?

ואיזה עוד מסכים מומלצים יש בתקציב עד 2.5 K בערך (אפשרי לחרוג קצת,אבל לא רצוי, כי גם ככה הגדלתי את התקציב שלי) , שיהיה עד 24 אינץ-לא יותר, ושיתאים לכל השימושים שציינתי?

תודה.

פורסם

אין לו את שלל חיבורי הוידאו של הדל, אבל אני אקנה כנראה TVBOX בכל מקרה אז זה לא הפריע לי.

פורסם
  • מחבר

האם מחירו של 2408 צפוי לרדת בקרוב?

וחוץ מהפיליפס הייתי רוצה לראות עוד אפשרויות, שיהיה למה להשוות בערך .

אגב, מה עדיף H IPS או S PVA?

פורסם

תלוי בדולר.

אין עוד אפשרויות בתקציב.

לכל אחד יש את היתרונות שלו, אבל שניהם טובים.

פורסם
  • מחבר

היית יכול בבקשה לפרט מהם היתרונות והחסרונות של שני הפאנלים? מה עדיף בשביל השימושים שלי שציינתי?

פורסם

אין לו את שלל חיבורי הוידאו של הדל, אבל אני אקנה כנראה TVBOX בכל מקרה אז זה לא הפריע לי.

רשום שיש לו קומפוזיט

http://www.p4c.philips.com/files/2/240pw9eb_00/240pw9eb_00_pss_aen.pdf

אבל למישהו שלא צריך את חיבורי הוידאו המסך יהיה מצויין במידה והוא מחפש מסך עם פאנל IPS

הדגם שאיסטרוניקס מייבאים הוא: 240PW9EB/00 בצבע שחור, ולא כסוף.

ולא את הדגם הכסוף 240PW9ES/05

פורסם
  • מחבר

איזה פאנל עדיף לסרטים? משחקים? עבודה ממושכת במחשב,קריאת טקסטים?

פורסם

S-PVA נחשב לעדיף לסרטים בזכות ניגודיות גבוהה יותר (אבל ב - H-IPS הנושא הזה מאד שופר לעומת S-IPS ולכן ההבדל יהיה בקושי מורגש לדעתי) ופחות "ניצנוץ/רעש בתמונה" (גם נושא ששופר ב - H-IPS לעומת S-IPS).

למשחקים מהירים ה - DELL 2408WFP לא ממש מתאים ב - REV הישן שלו בגלל INPUT LAG גבוה מה שסביר מאד שהפיליפס חף ממנו ולכן יש לו עדיפות במשחקים.

לטקסטים אני מניח ששניהם טובים ולא יהיה ממש הבדל.

כמו כן ל - IPS יש זוויות צפייה מעט טובות יותר, אחידות טובה יותר וצבעים טובים יותר מל - S-PVA.

פורסם
  • מחבר

עושה רושם שהפיליפס שהצעת עדיף על ה2408 מכל הבחינות... אין משהו שהפאנל של הפיליפס יותר גרוע בו משל הדל, וגם במחיר זול יותר,והבנתי גם שהפיליפס מיועד לגרפיקאים,נכון? טוב זה לא משנה,אני לא ממש מתעסק בגרפיקה. האם הוא תומך בHD מלא? הרזולוציה שלו כמו של הדל? אם כן, מה לדעתך עדיף,לחכות שהמחיר של הדל יפול , או לקחת את הפיליפס??

תודה.

פורסם

S-PVA נחשב לעדיף לסרטים בזכות ניגודיות גבוהה יותר (אבל ב - H-IPS הנושא הזה מאד שופר לעומת S-IPS ולכן ההבדל יהיה בקושי מורגש לדעתי) ופחות "ניצנוץ/רעש בתמונה" (גם נושא ששופר ב - H-IPS לעומת S-IPS).

למשחקים מהירים ה - DELL 2408WFP לא ממש מתאים ב - REV הישן שלו בגלל INPUT LAG גבוה מה שסביר מאד שהפיליפס חף ממנו ולכן יש לו עדיפות במשחקים.

לטקסטים אני מניח ששניהם טובים ולא יהיה ממש הבדל.

כמו כן ל - IPS יש זוויות צפייה מעט טובות יותר, אחידות טובה יותר וצבעים טובים יותר מל - S-PVA.

דניס הזמנת את הפיליפס כבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים