עבור לתוכן

מעוניין בנייד חדש - HIGH PERFORMANCE בלי הגבלת תקציב

Featured Replies

פורסם

היי כולם,

אז ככה, הרבה זמן שלא התערבבתי בשוק החומרה (למעשה מאז שיצא הפול ליבה של AMD... חחח אני יודע שעבר הרבה זמן).

בכל מקרה, אני רוצה קנות מחשב נייד חדש. המחיר כרגע הוא לא מכשול. כדאי לציין שאני לא גר בארץ ככה שלא חייבים להיות מוגבלים לדגמים שמיובאים לארץ.

אז יש הצעות מאיפה מתחילים?

פורסם

אז יש הצעות מאיפה מתחילים?

כן, לשם התחלה קרא בבקשה את חוקי הפורום וספק את המידע הנדרש על מנת שיהיה אפשר להתייחס:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209675.0

פורסם
  • מחבר

תודה על ההכוונה, אבל קראתי את החוקים. הבעיה היא:

אני לא יודע איזו חברה, ואני לא יודע מה הסטנדרטים הקיימים ככה שאין לי דרישות.

אני בסה"כ מעוניין בכמה מפרטים, כמובן שיש העדפה לנייד לא כבד אבל אני לא מעוניין במחשב אולטרא לייט.

כמו שציינתי כסף כרגע הוא לא המכשול העיקרית אשמח לכמה אפשרויות ואם אפשר מה מומלץ וגם למה

פורסם

בוא נתחיל בזה שתפרט לפחות את השימושים שלך במחשב וכמה אתה הולך לנייד אותו. יש לך העדפה לגודל? חיי סוללה?

אי אפשר להמליץ אם אתה לא נותן איזושהי אינפורמציה בסיסית לגבי הכיוון שלך.

פורסם
  • מחבר

ובכן, השימוש העיקרי הוא ללימודים, אבל אני מעוניין שהוא יהיה חזק ויוכל להריץ משחקים בלי מאמץ.... ככה שמחשב ללימודים הוא לא הגדרה נכונה.... אפשר לקרא לזה נייד HIGH PERFORMANCE

ההעדפה היא כמובן לנייד יחסית קל עם חיי סוללה ארוכים כמה שאפשר. כרגע יש ברשותי 2 ניידים :

FUJITSU SIEMES AMILIO PI 2530

ו - HP COMPAQ 6910P

במקור, הפוג'יטסו היה אמור לשמש אותי ללימודים (כן אני יודע... חרא של לפטופ אבל עלה גרושים) אבל הוא מסורבל מדי ולא מספק מספיק אקסטרא (אין בלווטות', חיי סוללה לא משהו הגבלה ל2 ג'יגה ראם והוא די כבד).

ה HP יותר בכיוון אבל אני מעוניין במשהוא יותר חזק, חשבתי לקנות MAC PRO אבל בסוף החלטתי שאני מעדיף לא ללכת על אפל....

כמו שציינתי, כרגע המחיר הוא לא המכשול העיקרי וגם לא צריך להגביל את עצמכם לדגמים שקיימים בארץ מאחר ואני גר בחו"ל....

אני אשמח לשמוע הצעות או רעיונות...

פורסם

נא להכניס תקציב ו/או שימושים לכותרת, כדי שתהיה יותר אינפורמטיבית.

יש לך 6910p ואתה רוצה משהו יותר חזק? ???

קח את ה-HP 6930p, שהוא ממשיכו, אם בא לך לבזבז כסף.

אם לא, תישאר עם המחשב הנוכחי. מדובר במחשב מעולה עם ביצועים מכובדים, ועמידות לשנים רבות.

פורסם
  • מחבר

HP6910p נחשב טוב? חחחח קיבלתי אותו מהעבודה, והוא מיועד כרגע אך ורק לעבודה מטעמי ביטחון.

חוץ מזה, לHP אין מצלמה מובנית והקורא אצבעות ממש מעצבן! מה שגם הכפתורים לווליום לא ממש מתפקדים כמו שהיית מצפה וגם אין אפשרות לשים סוללה גדולה.

שאלה זריזה לגבי הHP, מה זה בדיוק VPRO?)

עכשיו חזרה לנושא, איזה ניידים יש בשוק ברמה שלו או יותר טובים? כדי להחליף את הFUJITSU?

פורסם

נא להכניס תקציב ו/או שימושים לכותרת, כדי שתהיה יותר אינפורמטיבית.

פורסם
  • מחבר

כותרת שונתה.... :)

פורסם

Thinkpad W700 2752-3KU

מחשב שחבל על הזמן, מעבד מרובע ליבה לניידים, וכרטיס מסך אימתני.

אין יותר High Performance מזה, פשוט אין.

אם אתה רוצה נייד יותר, שהוא עדיין High Performance (באופן יחסי, כמובן), אז

Thinkpad W500 4061-32U

עוד יותר קל וקצת פחות high performance (כרטיס מסך פחות טוב):

Thinkpad T400 2767-R9U

פורסם
  • מחבר

רגע, הW500 הוא לא IBM T61?

כי זה מה שהחזרתי כדי לקבל את ה HP שלי.....

וגם אני אשמח לפירוט של המשקל..... אני אישית אהבתי את המשקל של הT42 שהיה לי בזמנו... האם הניידים שהומלצו כאן באותו הקטגוריה?

פורסם

לא, ה-W500 החליף את ה-T61p.

וגם אני אשמח לפירוט של המשקל..... אני אישית אהבתי את המשקל של הT42 שהיה לי בזמנו... האם הניידים שהומלצו כאן באותו הקטגוריה?

זה תלוי באיזה T42 היה לך, היו דגמים ב-14.1" ודגמים ב-15".

פורסם
  • מחבר

היה לי 14.1.... מישהוא יכול אולי להסביר איך הקטגוריה של המשקלים עובדת? קל, אולטרא קל וכד'?

והא כל הניידים שהומלצו תומכים גם בבלותות'? האם יש אפשרות לקנות סוללה מורחבת (כמו בT42)?

פורסם

הקטגוריה של המשקלים לא "עובדת", זה פשוט כך: ככל שהמחשב יותר גדול, הוא יותר כבד.

כדי להיות באותה קטגוריית משקל, אתה צריך נייד עם אותו גודל מסך פחות או יותר. במקרה זה, אנו מדברים על ה-T400 שהוא עם מסך 14.1". האחרים כבדים יותר.

וכן, לכולם יש אפשרות לסוללה מורחבת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים