עבור לתוכן

Asus P5Q: שלוש לוחות אם וההבדלים ביניהם

Featured Replies

פורסם

יש גם את ה EP45-DS3R של גייגבייט.

פורסם

P5Q, P5Q PRO, EP45-DS3R ? עוד פעם חזרנו לעניין הפיצ'רים המיותרים?

השאלה היא guy_intel מה זה אומר אוברקלוק משמעותי! זה משנה כי..

מצד אחד, אם מדובר באוברקלוק מטורף אז אולי עדיף להשקיע עוד קצת בלוח ולקחת מעבד חלש יותר.. שכן הוא לאוברקלוק

ומצד שני, אולי FSB של כ-400-450Mhz דווקא יספיק לך. לצורך העניין FSB400 יתן לך אוברקלוק מ2.83 ל-3.4, שזה לא רע בכלל. אל תשכח שאתה תצטרך קירור טוב וכל המתלווה לכך. אם אני הבנתי נכון, אז "משמעותי" זה מה שזה, ובמקרה הזה הEP43-DS3L או MSI P43 Neo3-F או P5QL PRO יספיקו לך..

ומה זה הקשקוש הזה שהEP43-DS3L מוגבל עד FSB של 420MHZ???? זה שהוא לא אוברקלוקר מעולה זה ידוע, אבל אין לו שום הגבלה.. ולמען האמת המזל לפעמים משחק וניתן להגיע איתו לבאסים הרבה יותר גבוהים 500 ומעלה.

פורסם

זה לא קשקוש לי יש הגבלה ואחרי חיפושים ברשת לפתירת הבעיה הבנתי שאני לא היחיד וכנראה מדובר בהגבלה של הלוח

הבאס שלי כרגע הוא 419 אם אני מעלה אפילו בנקודה הביוס מאפס את עצמו לא נראה לך קצת מוזר זאת כנראה הגבלה

פורסם

זאת לא הגבלה כמו שיש הגבלת גיל בכניסה לפאב.. זהו פשוט הגבול של הלוח, כמה שהוא מסוגל לתת. וזה משתנה בין לוח ללוח..

חפש בגוגל EP43-DS3L overclock, תסתובב קצת ותראה לא רק אנשים שהגיעו ל400, אלא גם כאלו שהגיעו לFSB של 500MHZ.

ודרך אגב, בגלל שיש לך בעיה וכשחיפשת עליה בגוגל ראית עוד אנשים עם בעיה דומה, זה לא אומר שהלוח מוגבל.. זה אומר שאתה ועוד כמה אנשים (לכאורה) נתקלתם בבעיה דומה. וזה לא נראה לי קצת מוזר, זה מה שקורה כשלוח עובר בבאס שגבוה לו מידי, הוא מפעיל מחדש ומאפס את ההגדרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים