פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים שלום קודם כל ושבת שלום לכל קהילת HWZONEברשותי כיום מסך CRT שהורג לי תעניים לאט לאט והחלטתי לזרוק תמסך הזהולקנות LCD משומש ב350 הבן אדם שדיברתי איתו נשמע ממש אמיןלינק למוצר http://www.shopstar.co.il/product.as...225&CatCode=94אז אני אקנה אותו ב350 הוא נקנה לפני שנה מהדיוטי פריאיך המסך הזה סך הכל?(חשוב לציין אין לי כל כך הרבה כסף בשביל זה אני שומר את זה למשהו אחר)ועוד שאלה האם מסכי LCD בכלל אבל בכלל לא גורמים נזק לעינייים?לפי מה שלמדתי במגמת תקשוב הם פולטים חומר נוזלי כימי לעומת מסכי הCRT שיורים את הקרינה ישר לעיניים
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים ו?לפי מה שלמדתי במגמת תקשוב הם פולטים חומר נוזלי כימי לעומת מסכי הCRT שיורים את הקרינה ישר לעיניים מה?! אם היה לך נוזל כימי על העיניים תאמין לי שהיית חש בזה או שלא היית פה כרגע בכדי לכתוב את ההודעה הזאת.
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר ^אני רציני ככה לימדו אותנוולימדה אותנו אחת מקצועית תאמין לי מישהי שעבדה באינטל שהרוויחה שמה בסביבות ה20 אלף עם בית ורכבתרשום את זה בגוגל ותבין על מה אני מדברהתכוונתי לLCD שהם פולטים חומר כימי נוזלי שאינו נראה בעין וכתוצאה מזה העין אינה נפגעת מקרינהלעומת הCRT שהקרינה ישר הולכת לעינייםתרשום את זה בגוגל שווה לך בדיקא גם אתה יכול ללמוד משהו ממתחיל כמוני
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים בחיים לא שמעתי על מסך LCD שיוצא ממנו נוזל כימי רעיל.אולי אתה מתכוון לנוזל שבו משתמשת טכנולוגיה הזאת... הרי היא נקראית Liquid crystal display...כדאי שתקרא קצת באינטרנט ותבין על מה אתה מדבר.בלכ מקרה, תהיה בטוח שהמסך הזה לא הרבה יותר טוב מהCRT שהיה לך, אם בכלל.
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר זה נשמע לך הגיוני שאני מנדבר על חומר כימי רעיל?אולי תרשום בגוגל בכלל חומר כימי ותעיין בויקיפדיה על זהחומר כימי זה לא רק חומר רעילוכן התכוונתי לחומר ההואהרי זה חומר כימי או לא? על זה דיברתי
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים טעות שלי, חשבתי שכתבת את המילה "רעיל".אם אתה לא רוצה עזרה אז למה פנית לפה...?וחוץ מזה, את דעתי על המסך אמרתי לך... אתה בחרת להתעלם.
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר אוקי יופי שאתה יודע שטעית בכל מקרהאולי תוכל לפרט בתשובה שלך קצת יותר?בא נגיד שמשחקים זה לא הדבר הכי חשוב לי ואני בקושי משחק משחקים יותר שימוש משרדי לאינטרנט
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים הפאנל שלו גרוע, הצבעים לא יראו ממש מציאותיים, וזוויות הצפיה ככל הנראה היו גרועות מאוד.בדברים האלה CRT יותר מצטיין, לפחות בתקציב כזה נמוך...מה התקציב שלך?
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר תאמת אין לי ממש תקציב אני יותר בונה על לחסוך כסף לרישיוןאבל אתה בטוח במה שאתה אומר שמסך 17CRT יראו יותר טוב מהמסך ההוא?ואולי מישהו יוכל להסביר לי מה זאת אומרת שהפאנל שלו לא טוב מה זה פאנל בכלל לא ממש הבנתיואני יהיה מוכן להשקיע עד 600 שקל למסך אין לי יותר מזה ואם אפשר 2 תשלומים בצ'קים אם יש חנות שמקבלת בכללKSP או אייבורי מקבלים?
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים בתקציב כזה לא תמצא שום מסך שאפילו מתקרב להגדרה "טוב".אם אתה כל כך רוצה מסך אחר תחפש יד שניה... אני כבר הייתי נשאר עם מה שיש לך.
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר הורג לי תעיניים החרא שיש לי עכשיובגלל זה אני רוצה לעבור לLCD בעצםמה עם המסך הזהhttp://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=21320
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים הלינק לא עובד, ושתדע לך שמבחינת צבעים וזוויות צפיה מסכי CRT טובים יותר ממסכי LCD זולים.זה שהוא הורג לך את העיניים זה לא בגלל שהוא CRT.
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים מחבר הלינק לא עובד, ושתדע לך שמבחינת צבעים וזוויות צפיה מסכי CRT טובים יותר ממסכי LCD זולים.זה שהוא הורג לך את העיניים זה לא בגלל שהוא CRT.אז בגלל מה זה יכול להיות?נשבע לך מלפני שנתיים ראיתי פיקס 6על 6 עכשיו נהייתי בלי ראייה יושב בכיתה צריך להתקדם לשורה ראשונה לכתוב רק בגלל המסך הדרעק הזה הולכות לי העינייםממה זה עוד יכול ללכת אם לא מזהעריכה:יש מבצע בHC על איזה מסך תגיד מה אתם אומרים עליוhttp://www.myhome.homecenter.co.il/popups/additional.htmיש שמה מסך 20 איך הוא?
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים משום מה אף אחד מהלינקים שלך לא עובד.הראיה שלך יכולה להיפגם מהרבה דברים, לאו דווקא מהמסך. חוץ מזה, אף אחד לא אמר שLCD לא פוגע בראיה...בקיצור, כמו שכבר אמרתי, אם אין לך תקציב גדול יותר, אל תקנה מסך חדש. שיפור באיכות אתה לא תקבל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.