פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים אהלן אנשים בשעה טובה קניתי מחשב חדש אחרי 6 שניםוגם הרכבתי אותו בעצמי ...וזו בעצם הסיבה שיש לי כמה שאלותטרם התקנתי עליו מערכת הפעלה אבל עלו בי כמה שאלות :1. מה צריכה להיות הטמפרטורה (מיטבית) של המעבד בבדיקה בביוסכמובן שאני מדבר על מצב ישר מהארגז בלי אוברקלוקינג ובלי כלום.2. האם כל הנורות הציבעוניות שעל הלוח אמורות לדלוק בביוסשכן ממה שרשום בחוברת הוראות ככל שדולקות יותר נורות חיווי מירוק לאדום עם צהוב/כתום וכתום חזק באמצע ככה יש יותר עומס על המעבד...אז השאלה היא האם זה תקף גם למצב ביוס או ששם זה תמיד מדליק את כל הנורות ?מעבד CORE2QUAD 9550 גוף קירור AC freezer 7 proלוח gigabyte ep45-ud3pלא יודע אם זה חשוב לצורך התשובה אבל הספק הוא crosair 620W והמארז CM690נכון לרגע זה הוא מראה לי 40 מעלות צלזיס בביוס .. זה טוב ? זה רע? כמה רצוי שיהיה ?ואני מקווה שאני שואל את זה בפורום הנכון ..תודה לעונים.
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים זה טוב.... אבל נשמע נמוך במקצת.... אולי כן אולי לא... מה שבטוח שזה שאין לך מה לדאוג....
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים פותח התרד במקרה שלך המנורות מציינות גם את מצב "החיסכון בחשמל" של הלוח אם (עם מופעל אחד)...לגבי הנוריות בביוס אם ברגע שאתה נמצא בביוס כל הנוריות דולקות זה "סתם בשביל היופי" לא יותר מזה..לגבי הטמפ'..במנוחה אתה לא צריך לעובר את אזור ה45+- מעלות..במאמץ מתחת ל65-70 ומטה..עם הקירור שלך ובRPM נכון..לא צריכה להיות בעיית טמפ'..איזה מארז יש לך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.