עבור לתוכן

אפשר בבקשה עזרה באוברקלוק לאופטרון 180 ליבת דנמרק

Featured Replies

פורסם

הנה המפרט שלי:

opteron 180 denemark 939

asus a8n32-sli deluxe

samsung 1GBX2

elsa pci-e 9800gt

3XHDD WD 32GB

coolermaster aquagate max

אם צריך עוד פרטים תעדכנו אותי

אני כרגע בוולט של 2.7 לזיכרונות ונעלתי אותם על 133 לכל כרטיס עד שאני אגיע למצב שאני אעשה התאמות בקשר לתיזמונים שלהם בינתיים רק רציתי לדאוג שהם לא יפריעו לאוברקלוק של המעבד

המעבד על 1.600

הוא כרגע על 242 FSB

מכפלה 12

כשאני מעלה את הוולט אל מעל ל 1.65 הוא לא עולה לי ואז אני מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש והביום עולה לי ואני משנה בחזרה

אני לא מבין גדול אבל עושה רושם שהוא מסתתדר בוולט נמוך מ 1.65 יותר טוב מאשר ב1.65 או 1.64 האם זה אפשרי בכלל שיקרה מצב כזה או שאני מדמיין

הוא על 55C ב FULL LOAD

מה אני יכול לעשות כדי להגיע איתו ל 250 FSB או יותר?

תודה לעוזרים

פורסם

פותח התרד מה התדר סטוק של הזיכרונות ?

כמו כן לגבי המתח..אתה צודק..לא חסר מעבדים (כולל דורות חדשים) שמתח מוגזם רק גורע מהדבר...

תשאיר אותו על אזור ה1.62V..ותתחיל לעלות את הבאס..

מה ההגדרות של המתח NB/מכפלת הHT וכו..תשתדל בבקשה לציין את כל הפרמטרים..ככה יהי יותר קל לעזור לך..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

התדר סטוק של הזיכרונות לפי מה שאני רואה ב CPUZ יש 2 תדרים 166 ו 200 כמובן שאיפה שרשום 200 אז מצויין למטה תזמונים יותר גבוהים

כרגע הזיכרונות אחרי אוברקלוק על 207 ויש לי ויסטה אז עשיתי את הבנצ'מארק של המערכת וזה סוף סוף הראה לי תוצאות משמחות

לפני שהשידרוג של כל המחשב שלי התוצאה היתה 3.2 עם המעבד הישן עכשיו עם האוברקלוק הנוכחי הציון הוא על 5.4 וכל שאר הציונים על 5.9 אז הצוואר בקבוק הוא המעבד

יש לי קירור מים שאני לא חושב שאני מנצל מספיק כי יש לי משחה טרמית של COOLERMASTER ואני חושב לקנות בזמן הקרוב את של OCZ ואולי כך להגיע ליותר ביצועים

הוולט כרגע של המעבד הוא 1.6

ואני חושש מעוד צוור בקבוק - "ספק" יש לי ספק של 460 וואט של COOLERMASTER שזה אחלה ספק היה לפני השידרוג אבל בהתחשב בזה שיש לי את הכרטיס מסך הנוכחי ואת המעבד עם אוברקלוק ו3 הארדיסקים שעובדים קבוע ואת המשאבה של הקירור מים וכמובן גם הזכרונות אני חושב שדיי עברתי את הגבול פה של ה 400 ומשהו וואט

תקן אותי אם אני טועה

יש לי עוד ספק איכותי של COOLERMASTER ככה שזה לא משהו ג'נרי אז חשבתי לקצר את החוט של ההפעלה ולהשתמש בספק השני רק לכרטיס מסך לפחות

ואז לפחות זמנית אני אנסה להמשיך את האוברקלוק ואם אני אראה שאני מצליח אז אני אדע שזה הבעיה של הספק שהוא לא מספיק חזק

כרגע התדר של ה HT הוא 968 ואני יודע שהלוח שלי מסוגל להרבה יותר מזה בוודאות לפי ביקורות של חול של הרבה אוברקלוקרים שמבינים יותר ממני

והמכפלה של ה NB ל SB היא 5

אם אצטרך לפרט עוד דברים רק תגיד אני אשמח

תודה על הסבלנות

פורסם

או קי אז תוריד את המחלק ותראה אם אתה יכול להמשיך..כמו כן נסה לעלות מתח HT/NB וכו..

הספק לא מגביל אותך..בכל אופן איזה דגם זה ?

פורסם
  • מחבר

הספק זה דגם extreme power plus 460W

כי עשיתי חישוב קטן וכשהמחשב ב full load הוא יגיע ל 360 וואט בערך במצב הנוכחי וכשאני אעלה את הבאס אז הוא צורך עוד כמה וואטים וזה בדיוק הגבול של הספק בהתחשב בזה שהיעילות של הספק היא לא 100% אלא משהו כמו 70%

http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=22&id=3724

אם אני מוריד את המכפלה זה לא עוזר לא להוריד את המכפלה לא ל11 ולא ל 10 ולא להוסיף מתח לSB NB ולא ל HT בגלל זה חשדתי שזה משהו במתחים אבל אתה תגיד לי

פורסם

מבחינת הספק אני הייתי חושד בו אחרון..

בכל אופן..תפרט על הOC..איזה מתחים הגדרת ולא עבד וכו..

פורסם
  • מחבר

אני מצליח להגיע ל FSB 300 ומכפלה של 10 אבל אז הוא לא יציב

אותו דבר עם FSB של 250 ומכפלה של 12

ניסיתי עד עכשיו הכי הרבה מתח של 1.65 אני מעוניין לנסות יותר אבל אני מפחד לשרוף את המעבד מבחינתי הייתי שם גם על 1.75 או 1.7 רק כדי לבדוק יציבות ואז אם אני אדע שהוא יציב בוולט הזה אז אני רק אדאג לחום

ושמתי לב שליבה מספר 0 מתחממת פחות משמעותית מליבה מספר 1 ובפריים גם כן במאמץ אף פעם לא הגעתי למצב שפריים אומר לי שיש שגיאה בחישוב של המעבד בליבה 0 רק ב 1 ואז מספיק שליבה 1 לא יציבה וכבר המחשב נחשב ללא יציב

יש מצב לדעת מה גורם לזה

והאם אם אני אביא משחה טרמית של OCZ זה ישפיע כי כי אני באמת מאמין שאני יכול להגיע ליותר עם המעבד הזה ושזה רק קירור

כרגע אני על 242 FSB ומכפלה של 12 כמו שאמרתי והחום במאמץ אחרי פריים של 6 דקות הוא 52 מעלות בליבה מספר 0 ו 62 מעלות בליבה מספר 1

אוורסט מראה שהוולט משחק בין 1.57 - 1.58

פורסם

משחה תוריד לך 2-3 מעלות..אבל עדיין זה לא הגורם המכריע...

והמדידות הם לא הכי מדוייקות בגלל זה ההבדלים בליבות...

ועל כל מקרה נסה לעלות את המתח למעבד לאזור ה1.66+-..מה שצריך לתת לך אפקטיבי 1.64+-..

כמו כן איזה מתח ננת לNB/HT ןכן...

פורסם
  • מחבר

היום בבוקר השתגעתי על המעבד ועל הלוח

הורדתי את המחלק של הזיכרונות כדי לוודא שזה לא הם

העליתי מתח בהכל במעבד שמתי על המקסימום בלוח שמתי על המקסימום וציפסט שמתי על המקסימות וב HT שמתי על המקסימום

מסתבר שהלוח לא מעלה באמת את הוולט המקסימום שהגעתי אליו היום היה 1.6 לפי מה שראיתי זה ששיניתי את הוולט מ 1.45 ל 1.5 ו 1.55 לא שינה כלום בוולט

בעצם יש לי את אותה הבעיה של אחד פה בפורום שרשם שיש לו גם בלוח אם שמת לב פה ונראה לי אפילו הגבת לו

בכל מקרה כך או כך בפריים ברגע שאני מעלה מראה שיש שגיאה בחישוב

אם יש דרך לתקן את הבעיה הזאת בלוח עם TWEAK וכו' אני מוכן לנסות העיקר שאני אצליח להגיע ל 3 כי זאת המטרה שלי

בכל מקרה בינתיים אני על 2.9 והורדתי את הוולט ל 1.48 בערך אז הוא גם יציב וגם לא מגיע למקסימום של החום שהוא מסוגל לעבוד בו

אם יש הצעות אשמח

פורסם

נסה נגיד לעלות ליותר מ1.6V ולראות אם יש שינוי..

לגבי דרך לתקן את זה.תבדוק אם יש עדכון ביוס..או תריץ חיפוש ברשת לVMOD..אבל קח בחשבון שזה דורש התעסקות עם הלוח/הלחמות וכו..

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לעלות את זה ל 1.565 זה הכי הרבה שהלוח מסוגל וכולל ה OVERVOLT הוא אמור להיות על 1.765 והוא לא הגיע לכך הוא נשאר על 1.58 - 1.6 זה המקסימום שהוא הגיע לי[br]פורסם בתאריך: 14.12.2008 בשעה 12:01:26

עשיתי עידכון ביוס לגירסא בטא (העידכון האחרון שקיים)

כרגע הוולט נע בין 1.58 ל 1.65 הוא מגיע לוולטים שהוא לא הגיע בעבר אבל לא יציב עליהם

שמתי את ההגדרות VCORE הכי גבוההות שאפשר

ועשיתי OVERVOLT ל HT

אני רואה שינוי בוולט שהוא עכשיו יותר נושק לכיוון ה 1.6 אבל לא יודע אם זה יעזור כי הוא עדיין לא מגיע ל 1.765 כמו שהוא אמור לפי ההגדרות ששמתי לו

ובקשר ל VMOD לא מצאתי משהו רלוונטי ללוח שלי

אם יש מצב שתעזור לי למצוא מדריך או שתדריך אותי אני אשמח לדעת איך עושים את זה כמו שצריך יש לי מלחם וכל מה שצריך

פורסם

הכי קרוב שמצאתי זה לדגם A8N-SLI בגדול הPCB די זהה..אבל תריץ עוד חיפושים ברשת לבדוק ב100%..

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=41735

שים לב שאם אין לך ידע או אתה לא בטוח..אל תבצע את המוד..שכן הלוח אם יכול לשבוק חיים..

פורסם
  • מחבר

אני יודע להלחים אם זה מה שהתכוונת

ובקשר לשאר אני רוצה לדעת איך עושים את המוד כדי שאני אוכל לדעת אם אני חושב שאוכל להתמודד עם זה או לקחת את הסיכון או לא

אתה יכול להסביר לי למה התכוונו בקישור שהבאת

הם לא נראה לי מתכוונים להחליף נגד אלא לעשות משהו אחר שלא הבנתי

פורסם

לרכוש נגד משתנה של 10 קילו אום..להתקין אותו כמו בתמונה..רגל אחת למקום שמצויין בתמונה..ורגל השנייה לאדמה (מארז)..

להוריד את ההתנגדות לאזור ה3 קילו אום..וזה יתן לך יציב 1.8V (מה שדי מוגזם).. ;D

פורסם
  • מחבר

רק שאני אבין נכון אם אני מעלה את האום ל 5 למשל אז אמור להיות לי פחות וולט אני צודק??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים