פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים הנה המפרט שלי:opteron 180 denemark 939asus a8n32-sli deluxesamsung 1GBX2elsa pci-e 9800gt3XHDD WD 32GBcoolermaster aquagate maxאם צריך עוד פרטים תעדכנו אותיאני כרגע בוולט של 2.7 לזיכרונות ונעלתי אותם על 133 לכל כרטיס עד שאני אגיע למצב שאני אעשה התאמות בקשר לתיזמונים שלהם בינתיים רק רציתי לדאוג שהם לא יפריעו לאוברקלוק של המעבדהמעבד על 1.600הוא כרגע על 242 FSBמכפלה 12כשאני מעלה את הוולט אל מעל ל 1.65 הוא לא עולה לי ואז אני מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש והביום עולה לי ואני משנה בחזרהאני לא מבין גדול אבל עושה רושם שהוא מסתתדר בוולט נמוך מ 1.65 יותר טוב מאשר ב1.65 או 1.64 האם זה אפשרי בכלל שיקרה מצב כזה או שאני מדמייןהוא על 55C ב FULL LOADמה אני יכול לעשות כדי להגיע איתו ל 250 FSB או יותר?תודה לעוזרים
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים פותח התרד מה התדר סטוק של הזיכרונות ?כמו כן לגבי המתח..אתה צודק..לא חסר מעבדים (כולל דורות חדשים) שמתח מוגזם רק גורע מהדבר...תשאיר אותו על אזור ה1.62V..ותתחיל לעלות את הבאס..מה ההגדרות של המתח NB/מכפלת הHT וכו..תשתדל בבקשה לציין את כל הפרמטרים..ככה יהי יותר קל לעזור לך..
פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים מחבר תודה על התגובההתדר סטוק של הזיכרונות לפי מה שאני רואה ב CPUZ יש 2 תדרים 166 ו 200 כמובן שאיפה שרשום 200 אז מצויין למטה תזמונים יותר גבוהיםכרגע הזיכרונות אחרי אוברקלוק על 207 ויש לי ויסטה אז עשיתי את הבנצ'מארק של המערכת וזה סוף סוף הראה לי תוצאות משמחותלפני שהשידרוג של כל המחשב שלי התוצאה היתה 3.2 עם המעבד הישן עכשיו עם האוברקלוק הנוכחי הציון הוא על 5.4 וכל שאר הציונים על 5.9 אז הצוואר בקבוק הוא המעבדיש לי קירור מים שאני לא חושב שאני מנצל מספיק כי יש לי משחה טרמית של COOLERMASTER ואני חושב לקנות בזמן הקרוב את של OCZ ואולי כך להגיע ליותר ביצועיםהוולט כרגע של המעבד הוא 1.6ואני חושש מעוד צוור בקבוק - "ספק" יש לי ספק של 460 וואט של COOLERMASTER שזה אחלה ספק היה לפני השידרוג אבל בהתחשב בזה שיש לי את הכרטיס מסך הנוכחי ואת המעבד עם אוברקלוק ו3 הארדיסקים שעובדים קבוע ואת המשאבה של הקירור מים וכמובן גם הזכרונות אני חושב שדיי עברתי את הגבול פה של ה 400 ומשהו וואטתקן אותי אם אני טועהיש לי עוד ספק איכותי של COOLERMASTER ככה שזה לא משהו ג'נרי אז חשבתי לקצר את החוט של ההפעלה ולהשתמש בספק השני רק לכרטיס מסך לפחותואז לפחות זמנית אני אנסה להמשיך את האוברקלוק ואם אני אראה שאני מצליח אז אני אדע שזה הבעיה של הספק שהוא לא מספיק חזקכרגע התדר של ה HT הוא 968 ואני יודע שהלוח שלי מסוגל להרבה יותר מזה בוודאות לפי ביקורות של חול של הרבה אוברקלוקרים שמבינים יותר ממניוהמכפלה של ה NB ל SB היא 5אם אצטרך לפרט עוד דברים רק תגיד אני אשמחתודה על הסבלנות
פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים או קי אז תוריד את המחלק ותראה אם אתה יכול להמשיך..כמו כן נסה לעלות מתח HT/NB וכו..הספק לא מגביל אותך..בכל אופן איזה דגם זה ?
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מחבר הספק זה דגם extreme power plus 460Wכי עשיתי חישוב קטן וכשהמחשב ב full load הוא יגיע ל 360 וואט בערך במצב הנוכחי וכשאני אעלה את הבאס אז הוא צורך עוד כמה וואטים וזה בדיוק הגבול של הספק בהתחשב בזה שהיעילות של הספק היא לא 100% אלא משהו כמו 70%http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=22&id=3724אם אני מוריד את המכפלה זה לא עוזר לא להוריד את המכפלה לא ל11 ולא ל 10 ולא להוסיף מתח לSB NB ולא ל HT בגלל זה חשדתי שזה משהו במתחים אבל אתה תגיד לי
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מבחינת הספק אני הייתי חושד בו אחרון..בכל אופן..תפרט על הOC..איזה מתחים הגדרת ולא עבד וכו..
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים מחבר אני מצליח להגיע ל FSB 300 ומכפלה של 10 אבל אז הוא לא יציבאותו דבר עם FSB של 250 ומכפלה של 12ניסיתי עד עכשיו הכי הרבה מתח של 1.65 אני מעוניין לנסות יותר אבל אני מפחד לשרוף את המעבד מבחינתי הייתי שם גם על 1.75 או 1.7 רק כדי לבדוק יציבות ואז אם אני אדע שהוא יציב בוולט הזה אז אני רק אדאג לחוםושמתי לב שליבה מספר 0 מתחממת פחות משמעותית מליבה מספר 1 ובפריים גם כן במאמץ אף פעם לא הגעתי למצב שפריים אומר לי שיש שגיאה בחישוב של המעבד בליבה 0 רק ב 1 ואז מספיק שליבה 1 לא יציבה וכבר המחשב נחשב ללא יציביש מצב לדעת מה גורם לזהוהאם אם אני אביא משחה טרמית של OCZ זה ישפיע כי כי אני באמת מאמין שאני יכול להגיע ליותר עם המעבד הזה ושזה רק קירורכרגע אני על 242 FSB ומכפלה של 12 כמו שאמרתי והחום במאמץ אחרי פריים של 6 דקות הוא 52 מעלות בליבה מספר 0 ו 62 מעלות בליבה מספר 1אוורסט מראה שהוולט משחק בין 1.57 - 1.58
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים משחה תוריד לך 2-3 מעלות..אבל עדיין זה לא הגורם המכריע...והמדידות הם לא הכי מדוייקות בגלל זה ההבדלים בליבות...ועל כל מקרה נסה לעלות את המתח למעבד לאזור ה1.66+-..מה שצריך לתת לך אפקטיבי 1.64+-..כמו כן איזה מתח ננת לNB/HT ןכן...
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים מחבר היום בבוקר השתגעתי על המעבד ועל הלוחהורדתי את המחלק של הזיכרונות כדי לוודא שזה לא הםהעליתי מתח בהכל במעבד שמתי על המקסימום בלוח שמתי על המקסימום וציפסט שמתי על המקסימות וב HT שמתי על המקסימוםמסתבר שהלוח לא מעלה באמת את הוולט המקסימום שהגעתי אליו היום היה 1.6 לפי מה שראיתי זה ששיניתי את הוולט מ 1.45 ל 1.5 ו 1.55 לא שינה כלום בוולטבעצם יש לי את אותה הבעיה של אחד פה בפורום שרשם שיש לו גם בלוח אם שמת לב פה ונראה לי אפילו הגבת לובכל מקרה כך או כך בפריים ברגע שאני מעלה מראה שיש שגיאה בחישובאם יש דרך לתקן את הבעיה הזאת בלוח עם TWEAK וכו' אני מוכן לנסות העיקר שאני אצליח להגיע ל 3 כי זאת המטרה שליבכל מקרה בינתיים אני על 2.9 והורדתי את הוולט ל 1.48 בערך אז הוא גם יציב וגם לא מגיע למקסימום של החום שהוא מסוגל לעבוד בואם יש הצעות אשמח
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים נסה נגיד לעלות ליותר מ1.6V ולראות אם יש שינוי..לגבי דרך לתקן את זה.תבדוק אם יש עדכון ביוס..או תריץ חיפוש ברשת לVMOD..אבל קח בחשבון שזה דורש התעסקות עם הלוח/הלחמות וכו..
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים מחבר ניסיתי לעלות את זה ל 1.565 זה הכי הרבה שהלוח מסוגל וכולל ה OVERVOLT הוא אמור להיות על 1.765 והוא לא הגיע לכך הוא נשאר על 1.58 - 1.6 זה המקסימום שהוא הגיע לי[br]פורסם בתאריך: 14.12.2008 בשעה 12:01:26עשיתי עידכון ביוס לגירסא בטא (העידכון האחרון שקיים)כרגע הוולט נע בין 1.58 ל 1.65 הוא מגיע לוולטים שהוא לא הגיע בעבר אבל לא יציב עליהםשמתי את ההגדרות VCORE הכי גבוההות שאפשרועשיתי OVERVOLT ל HTאני רואה שינוי בוולט שהוא עכשיו יותר נושק לכיוון ה 1.6 אבל לא יודע אם זה יעזור כי הוא עדיין לא מגיע ל 1.765 כמו שהוא אמור לפי ההגדרות ששמתי לוובקשר ל VMOD לא מצאתי משהו רלוונטי ללוח שליאם יש מצב שתעזור לי למצוא מדריך או שתדריך אותי אני אשמח לדעת איך עושים את זה כמו שצריך יש לי מלחם וכל מה שצריך
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים הכי קרוב שמצאתי זה לדגם A8N-SLI בגדול הPCB די זהה..אבל תריץ עוד חיפושים ברשת לבדוק ב100%..http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=41735שים לב שאם אין לך ידע או אתה לא בטוח..אל תבצע את המוד..שכן הלוח אם יכול לשבוק חיים..
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים מחבר אני יודע להלחים אם זה מה שהתכוונתובקשר לשאר אני רוצה לדעת איך עושים את המוד כדי שאני אוכל לדעת אם אני חושב שאוכל להתמודד עם זה או לקחת את הסיכון או לאאתה יכול להסביר לי למה התכוונו בקישור שהבאתהם לא נראה לי מתכוונים להחליף נגד אלא לעשות משהו אחר שלא הבנתי
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים לרכוש נגד משתנה של 10 קילו אום..להתקין אותו כמו בתמונה..רגל אחת למקום שמצויין בתמונה..ורגל השנייה לאדמה (מארז)..להוריד את ההתנגדות לאזור ה3 קילו אום..וזה יתן לך יציב 1.8V (מה שדי מוגזם).. ;D
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים מחבר רק שאני אבין נכון אם אני מעלה את האום ל 5 למשל אז אמור להיות לי פחות וולט אני צודק??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.