פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים שלום, אני לא יודע אם זה בעייה של הרשת או של האימיול, אבל אני מנחש שזה קשור לתוכנה.... התחברתי עכשו לאינטרנט של 012 (קודם הייתי ב014), ומשום מה אני מקבל עכשו בבדיקת הפורטים שTCP connection test failed"... מה זה אומר, ואיך אני משנה את זה? תודה
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים מחבר די... לא נכון איזה פורטים הם חוסמים? בעצם עזוב, אני אפתח על זה דיון בכללי... לנושא השירשור- איך אני מטפל בבעיה של האימיול, ואיך זה שהפורט חסום לי ישפיע על האימיול?
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים הפורט החסום ישפיע מאוד. זה יתן לך LOW ID וכתוצאה מכך הורדות איטיות בעיות התחברות ועוד בכלל 012 זו חברה כ"כ עלובה עם המון בעיות וזבל של אינטרנט. מצטער אם ביאסתי אבל זה מה שנתקלתי בו בכל מקרה שבו היה אינטרנט שלהם.
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים תעבור שוב על ההגדרות ותראה ששום דבר לא השתנה והכל תואם.לתת תשובה כזאת כמו שקיבלת פה עד עכשיו זה פשוט חוסר אחריות. גם אם ספק מבצע עיצוב תעבורה הוא מבצע את זה בתור חסימה או תיעדוף נמוך לפורטים מסויימים.
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים מחבר עברתי על ההגדרות של אימיול, והכול נראה רגיל... יש משהו ספציפי שכדאי לי לבדוק? אגב, הרצתי עכשו שוב את הבדיקה של הפורטים, והTCP עובד, אבל הUDP לא מגיב ואני עדיין מתחבר עם HIGH ID...
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים מחבר נאמר לי ש012 קנו את 015, ומאז הם לא חוסמים... בגלל זה התחברתי אליהם בכלל... אני ידעתי שזה משהו שעושים, והנציג הבכיר שדיברתי איתו (חזר אלי כדי לברר איך הייה השרות בפעם הראשונה שהתקשתי, ולמה לא סגרת יאת העסקה בפעם הראשונה...) אמר שגם בתקנון שלהם כתוב שהם לא חוסמים פורטים
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים רוב הנציגים בתמיכה לא יודעים שהספקית או ששמה תיעדוף נמוך מאוד או שחוסמות פורטים מסויימים, כדי "לחסוך רוחב פס" זה לא מיוחד ל015/012, ככה זה אצלך כול הספקיות ליוזרים עיסקיים זה הרבה פחות מורגש
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים מחבר חח... התגובה בפרטי יצאה קצת לא מתזומנת טוב...איזה פורטים החברות חוסמות בד"כ? פורטים של אימיול\ משחקים\ אתרים אחרים?הנציג אמר לי שהם דווקא מתעדפים פורטים בחו"ל שקשורים למשחקים וכו'...אגב, אני לא בדקתי את הסיפור הזה עם הפורטים של האימיול כשהייתי מחובר לWOW- ולפי מה שאתה אומר גם הם חוסמים, זה אומר שאני לא צריך לדאוג וכשהרשת תהייה קצת יותר פנויה אני אקבל מהירות גבוהה יותר?
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים די מדוייקחוסמים כשיש עומס, ו"משחררים" כשאין עומס.יש להם גם שיטות לגלות איזה תקשורת אתה מבצע, כך ששינוי פורטים לא תמיד עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.