עבור לתוכן

ניקוי המעבד לקראת התקנת קירור - האם יש להסיר את המדבקה?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להתקין קירור למעבד שקניתי, וראיתי שעל גב המעבד מדבקה הנושאת מספר סידורי כלשהו.

אני משער שעליי להסיר את המדבקה לפני שאכסה את המעבד במשחה תרמית ואניח עליה את גוף הקירור.

אני צודק?

פורסם

בטח צודק, המדבקה הזאת לא אמורה להיות שם

פורסם

כן תוריד אותה. לא פשוט בכלל להוריד אותה, צריך להשתמש באלכוהול ולהשתמש אפילו בקצת כח.

פורסם

אם יש לך מדבקה אז ככל הנראה קנית את המעבד בתצורת Tray.

ואם כך, אז ברגע שאין לך את הSN שנמצא על המדבקה, אין לך גם אחריות. בצורה זו, היבואן לא יכול לזהות שהמעבד אכן נרכש ממנו. אמנם לנצל אחריות למעבד זה לא ביג דיל כמו שהיה פעם.. היום מעבדים יותר עמידים, אבל בכל זאת, מדובר באחריות.

למען האמת, מאוד קל להסיר את המדבקה, קח סכין-יפנית ותקלף את המדבקה מן המעבד, ממש כמו שמקלפים תפוח-אדמה. את השאריות תנקה עם אלכוהול וצמר-גפן. כדאי לשמור את המדבקה יחד עם קבלת הרכישה של המוצר.

פורסם

א. אין אפשרות להסיר את המעבדה שלמה, היא מתפוררת.

ב. בודאי שיש אחריות לאחר הסרת המדבקה, אף אחד שמוכר את המעבד לא מצפה ממך להשאיר את המדבקה.

פורסם

א. אפשרי וזה קל מאוד.. רק צריך לדעת איך לעשות את זה. אני הסברתי קודם כיצד עושים את זה בקלות.

ב. אולי אתה צודק, אני לא בדקתי את העניין.. אבל עובדת יסוד היא שבמקרה שאתה פונה ליבואן בכדי לממש אחריות, מכל סיבה שהיא (ע"ע גיבור מחשבים).. אז אם אין לך את המדבקה הוא לא יתן לך שירות כי הם לא יכולים לדעת שהמעבד אכן שלהם. (אפילו אם תראה להם קבלה [של החנות]).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים