פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים טוב אז אני בנתיים עם מחשב זמני שיעבור לאחותי החלפתי את הפנטיום 4 למחשב הזה זמני עד שאני יקנה את החלקים לשליבנתיים אני רוצה להיתעלל בו קצת עם OC נחמד שאולי ישאר גם עם יעבור לאחותי עם הOC הזה..חיפשתי בביוס את הגדרות השעון וההמהרה ולא מצאתי אותןחשוב לציין שיש כרטיס מסך OB בשימושאבל יש לי X700 שיחליף אותו במידה והOC יצליח ..בקיצור מה עושים?ההגדרות מיתחבאות בביוס ?או שמא אין לי ברירה אלא לעשות OC ממערכת ההפעלה ובמידה וכן ?איזה תוכנה פשוטה יש ?ואם אפשר גם הסברים על התיפעול .....
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים תבדוק איזה אפשרויות יש לך ב"אפשרויות המתקדמות" בביוס...וכמו בכל ביוס..אתה חייב לשנות את ההגדרה של האפשרויות לMANUAL על מנת "לראות" את כול ההגדרות הרלוונטיות לOC..
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים מחבר אז זהו שאני לא מוצא גם את זה......איפה בדיוק הן נמצאות אני רוצה להבין עריכה:מה רע בOC ממערכת ההפעלה?האמת שלא משנה שלי ...
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים יש מצב שתעלה תמונות מהביוס ?בעקרון OC ממערכת ההפעלה מגביל מאוד..החל ממתחים ועד לתדר ובדיקות יציבות..ולכן לא מומלץ ממש..
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים מחבר הנה .....חיפשתי גם את המקום של האפשרות לעלות את התדר ולא מצאתי ...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים או קי..מצטער על ה"טירטור"..אבל אחרי התמונות הללו תעלה תמונות של התפריט בCHIPSET ובCPU ..
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים מחבר אתה עוזר לי , לא אני לך..לכן זה לא טירטור חח הנה .....[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים בקיצור כנראה שלוח אם הזה באמת :-X לפי התמונות וכו..אין לך את האופציות של הOC וכו...
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים לפי המדריך, כנראה שבאמת אין.http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5VD2-MX_SE/e2977_p5vd2-mx_se.pdf
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר איזה דיכאון ..אז מה עושים?יש אפשרות לאוברקלוק קטן דקך מערכת ההפעלה ?אם אפשר תוכנה והסבר פשוט על השימוש בה זה יהיה מצויין!
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים תבדוק אם יש לך תוכנה באתר של ASUS..אם לא תנסה לבדוק עם CLOCKGEN או SET FSB מתאימות ללוח האם שלך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.