עבור לתוכן

עד כמה יהיה שיפור עם אני יעבור מ2GB זיכרון 533 ל2GB זיכרון ?800

Featured Replies

פורסם

פשוט הלוח אם נותן לי רק עד 533 אבל יש לי זיכרונות שמסוגלים ל800 מגההרץ...

יהיה שיפור משמעותי במשחקים?

תודה

עוד שאלה בדרך...מתי יצאו הלוחות החדשים של amd שיתאימו לסוקט הבא שלהם?

תודה

פורסם

בקושי שיפור אם בכלל, מאד תלוי במעבד, ואם יש OC, אבל ככלל לא יותר מדי, מעבר לזה אם אתה בכל זאת משדרג, תבדוק לראות אם הצ'יפסט שלך תומך בזיכרונות של 800MHZ אני זוכר מקרים עם צ'יפסטים ישנים של ATI ושל NVIDIA מהתקופה של זיכרונות DDR2 533MHZ שהיו עם זה נפילות על חוסר תאימות.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי אם אני ישדרג את הלוח זה ייתן ביצועים משמעותיים גבוהים יותר....?

בכל אופן המעבד שלי הוא pentium d 930 3.0ghz ואם אני יחליף לוח אני יעשה לו OC ...

פורסם

חחחחחחחחחח OC :lol: :lol: :lol:

תגיד תודה שהוא עובד בלי OC :lol: :lol: :lol:

( כדי לעשות לו OC אתה צריך קירור מים או לשים על המעבד עוף קפוא מהמקרר )

פורסם

השיפור לא יהיה מורגש

פורסם

אני הייתי מחליף גם את המעבד יחד עם הלוח . מעבד ישן מדי . מעבדי E8400 זולים מאוד התקופה האחרונה

פורסם

חחחחחחחחחח OC :lol: :lol: :lol:

תגיד תודה שהוא עובד בלי OC :lol: :lol: :lol:

( כדי לעשות לו OC אתה צריך קירור מים או לשים על המעבד עוף קפוא מהמקרר )

מעבדי ה Pentium D הם דווקא OC-רים סבירים.

פורסם
  • מחבר

עובד לי על 60 מעלות ב100 אחוז שימוש ולא עולה

שהיה לי קירור סטוק הגעתי איתו עד 85 ולא קרה כלום

אז יש מצב לOC הייתי אומר

עוד שאלה...יש הבדל בין P31 לP35 בכלל?

פורסם

אני הייתי מחליף גם את המעבד יחד עם הלוח . מעבד ישן מדי . מעבדי E8400 זולים מאוד התקופה האחרונה

880 שקל זה זול ? באיזה יאכטה אתה גר ?

פורסם
  • מחבר

בעקרון אני רוצה לחכות ולראות מה יש לAMD להציע,לא אהבתי את הקטע שאי אפשר להשתמש בDDR2 בטכנולוגיה החדשה

פורסם

אל תתקרב ל AMD יש לי ניסיון רע ומר עם המעבדים האלה

99 אחוז מהמעבדות שמוכרות מחשבים זה אינטל כולם טיפשים ? AMD זה צרה צרורה מלא אי תאימות מלא בעיות חומרה ...

תכנס מעבדה מעבדה ותשאל אני לא ממציא כלום .

מכרתי פרסקוטים " חרא לא אמין " נכון ? ואין בעיות חומרה רק וירוסים ורגולות זה הקריאות שאני מקבל פשוט חלק .

המקומות היחידים בארץ שמוכרים AMD ו ATI זה בדטה טק ו HWZONE רוב האנשים לא שמעו על החברה הקיקיונית הזאת :)

שאני אומר לישראלי AMD הוא חושב חיקוי כמו LEVIS .

פורסם

אתה מזכיר לי את הטרול ההוא שפעם היה פה מ "מעבדת מחשבים יהוד", שנרשם לפה בכינוי "משה פייגלין"

אתה מוכן להפסיק לפלוט שטויות? נראה לי שאתה עוד תקוע בתקופת ה K6 של AMD שמעבדים היו נשרפים להם......

בעקרון אני רוצה לחכות ולראות מה יש לAMD להציע,לא אהבתי את הקטע שאי אפשר להשתמש בDDR2 בטכנולוגיה החדשה

AMD מציעים את תושבת ה AM3 לפנום 2, המעבדים יעבדו גם על לוחות AM2+ עם זכרונות DDR2. בלוחות AM3 תצטרך DDR3.

פורסם

סתם לידע כללי " משה פייגלין אחלה בנאדם " אבל אני לא מצביע לאף מפלגה כולם רמאים ושקרנים .

ומהפה שלך לאלוקים שתהיה לי מעבדה עם דגש לריווחית ! עם פועלים של שכר מינימום , זה החלום שלי :] , ואם אפשר מאזדה 6 מנהלים וטיסות לחו"ל זה יהיה נחמד

וצר לי שזה סניף של AMD ו ATI אבל זכותי להביע את דעתי והסלידה שלי למעבדים האלה זה פורום עם דעות שונות .

ואם מישהו אחר לפני רשם את אותו דבר זה רק מראה שיש משהו בדבריי :-\

פורסם

אלדן, תחזור למערה

ולא יהיה שיפור מורגש בעלייה של 277MHZ (אתה אפילו יכול לסגור את הפער הזה עם OC קליל)

פורסם

וצר לי שזה סניף של AMD ו ATI אבל זכותי להביע את דעתי והסלידה שלי למעבדים האלה זה פורום עם דעות שונות .

יש הבדל בין "דעה" למה שאתה אמרת.

להגיד "AMD זה צרה צרורה בעיות חומרה ותאימות" זה נסיון לקביעת עובדה (מה שלחלוטין לא נכון, למעשה ל AMD יש יותר תאימות זכרונות מלמעבדים של אינטל כרגע. מה תגיד על זה?)

אתה מוזמן להגיד משהו כמו "לדעתי AMD לא משתלמים וכרגע פחות כדאיים כי: (א/ב/ג)", זו דעה, ודעות תמיד מתקבלות בברכה.

פליטת שטויות כנסיון לקבוע עובדה... זה כבר סיפור אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים