עבור לתוכן

שאלה||צריך עצה במעבד ולוח אם -

Featured Replies

פורסם

שלום ...

ברצוני להחליף מעבד ..(כרגע core 2 e6300 1.86 ) ולוח אם (כרגע GIGABYTE 945P-S3 ) ..

חשבתי על מעבד Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB ולוח אם ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E , HDAudio .

אני צריך את דעתכם בנושא ואם יש הצעות אחרות יותר טובות ...חשוב לציין שאני צריך את המחשב למשחקים וכבר יש ברשותי כ.מסך ASUS 8800GT

המחיר בקיי אס פי עומד על 1480 ...תודה מראש (:

ערכתי..סליחה על מקודם(:

פורסם

הייתי הולך על ה ‏EP43-DS3L של GB. לא רואה טעם לבזבז סתם כסף, ה ASUS לא יביא לך שום יתרון משמעותי (וגם לא כזה לא משמעותי).

בנוגע למעבד, אמנם זה ויכוח שלא נגמר, אבל אני הייתי הולך על ה E8400 בכזה תקציב.

על אחד כמה וכמה אם אתה לא עושה OC.

פורסם
  • מחבר

תראה ...כבר שנתיים לא הייתי בעסק של מה הולך במחשבים..וכרגע אני רוצה לשדרג ...השאלה אם מה שבחרתי המעבד והלוח אמ מתאימים ויתנו תוצאות טובות יחסית לכ.מסך..

תודה מראש

פורסם

ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0

תרשום מה שאתה צריך/רוצה בכותרת... לרשום שצריך עצה זה כללי מידי, אתה צריך להיות ספציפי.

פורסם
  • מחבר

נו מה אתה רציני אולי לעבור קורס?.......

כולה ביקשתי שתעזור לי להחליט

פורסם

אני אעזור לך להחליט, אבל יש חוקים בפורום שיש לשמור עליהם. אין כאן 100 חוקים נוקשים ומעצבנים.. בסה"כ כמה חוקים פשוטים. לשמור על כותרות, לשמור על שפה נאותה, לא להקפיץ דיונים לפני 24-שעות.. ואלו הם בערך רוב החוקים. זה לא קשה לשמור על כמה חוקים בסיסיים, וזה לא קשה להכנס לקישור שאני מפנה אותך אליו פעמיים ולקרוא שם על כותרות ענייניות.

עכשיו אני חוזר על דבריי בפעם השלישית, רק בהרחבה. קודם לכן אמרתי לך פעמיים לערוך את הכותרת.. אבל לא הקשבת, פשוט מחקת את הדחיפות, כי זה מה שהיה נראה לך נכון. בטוח שאם מישהו היה עוזר לך, אז אתה היית מתעלם מהחוקים אפילו יותר.. אבל טוב שכך, אחרת הדיון היה ננעל. אז תתחיל להקשיב למה שאומרים לך ופשוט תקרא את החוקים ותפעל לפיהם, זה קלי קלות.

פורסם

אתה יכול לשים כותרת כמו "צריך המלצה למעבד ולוח אם מבוססי אינטל למשחקים בתקציב 1500 ש"ח "

אני מצטרף ל GA-EP43-DS3L + E8400

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים