עבור לתוכן

כ"מ למערכת אקסטרים, תקציב 2700 (הסבר בפנים)

Featured Replies

פורסם

שלום כולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למערכת האקסטרים-גיימינג שאקנה בקרוב בתקציב של 2700 ש"ח. רובכם בוודאי שואלים למה אני לא הולך ישר על ה-HD4870x2.. ובכן, זה בגלל שהוא בכלל לא נותן תמורה לכסף. אני רוצה כרטיס מסך שיתן ביצועים מספקים (35FPS ומעלה עם AA ו-AF ברזולוציה של 1920x1200 זה הכי מספק שיש, מעבר לזה העין לא שמה לב. אני יודע שבקרייסיס לא אוכל לקבל כאלה ביצועים, אבל שיהיה משהו קרוב)

יהיה לי לוח אם שנותן תמיכה מלאה ב-CF. במארז יהיו 2 מאווררי 140MM במהירות של 1900RPM שמכוונים ישירות על כרטיס המסך. אני מעוניין לבצע לו את ה-OC הגדול ביותר שיהיה ניתן לעשות לו. זה אמור להשפיע באופן דרסטי על הפרשי הביצועים בין GTX260 לבין HD4870 1GB.

המסך יהיה 27" מתוצרת Dell. הדגם הספציפי הוא 2709WFP. כמו 2709W, רק עם מעמד שונה.

לגבי המסך - לא מעוניין לקבל הצעות אחרות למסך גיימינג, אחרי בירורים ארוכים הוא מסך הגיימינג המתאים ביותר לתקציב הגבוהה.

איזה כרטיס מסך לקחת, במקרה וה-4870x2 לא משתלם כפי שחשבתי?

* נושא זה הוא רק השוואה מוקדמת, מכיוון שבקרוב משוחררים לקהל הרחב מספר כרטיסי מסך חדשים, כמו ה-GTX295.

תודה רבה והמשך יום נעים.

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס מסך לקחת, במקרה וה-4870x2 לא משתלם כפי שחשבתי?

זה די מצוין בתחילת ההודעה.

בכל מקרה, ערכתי

פורסם

תראה, בעיקרון אני ממש ממש לא בעד מערכי CF...

מה שאני אישית מציע לך זה כרטיס מסך בודד וחזק.

אני רואה שתקציב לא חסר לך ומה שאני מציע זה כרטיס כמו:

GTX260 CORE216\MAXCORE

פורסם
  • מחבר

זהו, עד לא מזמן לא הפסקתי להלל את ה-GTX260 אבל לאחרונה בטחוני התערער, אין לי מושג למה.

לפי דניס, לפחות לפי מה שאני הבנתי ממנו, אין שום סיבה לקחת גרסאות OC ו-MAXCORE למיניהן מכיוון שבמילא ב-OC כל הכרטיסים מגיעים לאותם קלוקים, ככה שלא שווה להוסיף 300 ש"ח עד 500 ש"ח בשביל בעצם לא לקבל שום תוספת לביצועים, אפילו לא אחת מינורית ביותר.

מתי ATI מתכננים להשיק את כרטיסי המסך החדשים שלהם המצוידים בליבה מחודשת?

פורסם

MAXCORE זה לא גרסת OC אלא גרסאת 216 מעבדיי STREAM

(דניס עצמו הזמין GTX260 כזה :P )

בכל אופן כל חברה נותנת לGTX260 החדש שם משלה

EVGA נתנה את השם CORE216 וBFG למשל נתנה את MAXCORE

בעוד ZOTAC הביאה את ה AMP!

זוהי המלצתי מכיוון ואתה לא לחוץ בתקציב ומחפש ביצועים.

הרמה של הכרטיס הזה מאוד קרובה לGTX280 ובפעמים רבות אפילו שווה אליו (כמובן לא תמיד)

פורסם
  • מחבר

אה, חשבתי שהשם הרשמי הוא Core 216 ושכל חברה עושה לכרטיס OC ברמה אחרת :kopfpatsch:

וכן, אני יודע שהוא קרוב מאוד ל-GTX280, במיוחד אחרי שאסחוט ממנו כל טיפת מיץ שאפשר. אחרי זה, הוא אולי אפילו יעבור את ה-GTX280.

:smile1:

אז מתי בערך אמורים לשחרר את הכרטיס בגרסאת ה-55NM?

פורסם

הכרטיס חלש מה - GTX 280 רק ב - 15% בממוצע.

מחינת מחיר הוא זול יותר ב - 35-40%.

אחרי OC טוב הוא משתווה ל - GTX 280 בסטוק בהרבה מאד משחקים.

פורסם
  • מחבר

אז מתי בערך אמורים לשחרר את הכרטיס בגרסאת ה-55NM?

תודה רבה לשניכם! אבל עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה הכי חשובה לי בטופיק, הנ"ל.

פורסם

וככה או ככה אפילו אני מחכה לינואר בשל ירידת מחירים צפוייה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים