פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים המחשב משמש אותי למשחקים .רוב הזמן אני משחק FOOTBALL MANAGER 09 אך זמני הטעינה רבים מאד (ככל שמפעילים הרבה ליגות בו זמנית זמן הטעינה רב יותר ) מכאן אני שואל , בכדי שהמחשב יעבוד יותר מהר, כלומר זמן הטעינה של המשחק יתקצר מה עליי לשנות במחשב את הזכרונות או המעבד ?מבחינת כרטיס אין שום בעייה, זכרונות 2 גיגה (800), כל חריץ גיגה ומעבד 1.8. תודה לכל מי שיענה. ;D ;D ;D ;D
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים בשביל לקצר זמני טעינה צריך הרבה זכרון. 2 גיגה זכרון זה די והותר בשביל FM. סביר להניח שזו מגבלה של המשחק ואי אפשר לטעון מהר יותר, אני לא שיחקתי במשחק, אבל הבנתי שזו בעייה ידועה בקרב המשתמשים ומשנה לשנה נעשים שיפורים בזמני הטעינה.
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים מחבר הלוח אם מכיל ארבעה חריצים עד שני גיגה בכל חריץ, אם אחליף לארבעה זכרונות בעלי שני גיגה כל אחד כלומר 8 גיגה סך הכל ניתן לאמר בוודאות שהמשחק ירוץ הרבה יותר מהר ?
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים ממש אבל ממש לא. 8GB זו כמות שלוקחים אם אתה מבצע סופר-חישובים או מעצב ב-3D.זיכרון במהירות של 800MHZ ובנפח של 2GB אמור בהחלט להספיק לך. הסיבה (ההגיונית) היחידה לאיטיות המאכזבת בזמני הטעינה היא פשלה במשחק.
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים הלוח אם מכיל ארבעה חריצים עד שני גיגה בכל חריץ, אם אחליף לארבעה זכרונות בעלי שני גיגה כל אחד כלומר 8 גיגה סך הכל ניתן לאמר בוודאות שהמשחק ירוץ הרבה יותר מהר ?סתם מיותר ובכל מקרה מקרה אם המערכת הפעלה שלך לא 64bit אז זה גם לא יעבוד וד"א גם המעבד קשור למהירות של הטעינה
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים טעינה איטית של משחקים = הארדיסקתצא מתוכנות שפועלות ברקע בעת הפעלת המשחק, יתכן שגוזלות ממנו משאבים.. בייחוד תוכנות הורדה.ותערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0תרשום מה הבעיה.. למשל "איטיות במשחק X, האם יש לשדרג זיכרון או מעבד?"
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים יש לא מעט משחקים שזמני המתנה ארוכים נוצרים לאו דווקא בגלל ההרדיסק.לפעמים התוכנה משקפת את אוזלת ידם של צוות המתכנתים, שהעדיפו (או לא היו מסוגלים אחרת) לבנות קל פשוט ובטוח, במקום לתכנן חכם ויעיל (מה שהיה לוקח יותר זמן).אם הייתי מכיר את המשחק אולי הייתי יודע לומר לך ממה נובע זמן ההמתנה שם ואיזה חלק הכי כדאי לשדרג בשביל לשפר את זה.המחשב משמש אותי למשחקים .רוב הזמן אני משחק FOOTBALL MANAGER 09 אך זמני הטעינה רבים מאד (ככל שמפעילים הרבה ליגות בו זמנית זמן הטעינה רב יותר ) מכאן אני שואל , בכדי שהמחשב יעבוד יותר מהר, כלומר זמן הטעינה של המשחק יתקצר מה עליי לשנות במחשב את הזכרונות או המעבד ?ממה שאתה כותב אפשר להבין שהמשחק מעמיס על המעבד הרבה, וכשהמשחק נהיה יותר מורכב המעבד לא מצליח לחשב הכול באותה מהירות.באופן כללי כרטיס גראפי ומעבד אחראים למהירות במשחקים.יש משחקים שעושים המון חישובים שלא קשורים לגראפיקה, אלה למרכיבי המשחק עצמו, ומשחקים כאלו יכולים להיות מושפעים מאוד ע"י שדרוג מעבד.ויש משחקים שלא ממש מכבידים על המעבד ועיקר הכבדות שלהם נובעת מעיבודים גראפים.אם יש לך כרטיס גראפי חזק מספיק אז אולי כדאי לשדרג מעבד 1.8 זה באמת קצת חלש.זיכרון 2GB זה מספיק כיום למשחקים.4GB בהחלט משפר עבודה בוינדוס ומקטין זמני טעינה מיותרים, אבל זה מעיין ליטוש שמחליק את המערכת ולא ממש משנה את מהירות המחשב.8GB זה OVERKILL ולא יתן כמעט כלום.
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים לפעמים הסריקות אונליין של אנטיוירוס גורמים לאיטיות בדברים כאלו, אתה יכול לנסות זמנית לבטל אותה ולראות אם זה עוזר.
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים E2160 לדוגמא בתדר 1.8 צריך להריץ את המשחק ללא בעיות.גם P4 2.4Ghz צריך להריץ את X3 ללא בעיות, ואכן הוא מריץ.אבל ככל שהמשחק מתפתח וכמות העיבוד עולה (עוד ועוד סקטורים עם מפעלים וחלליות לחשב) כך תרגיש איבוד ביצועים ואיטיות עד כדי חווית משחק עלובה שאי אפשר לסבול.גם Sins of a Solar Empire אמור לעבוד ללא בעיות על מעבד בינוני, אבל ככל שהמשחק מתפתח יש קפיצות מרגיזות כשממהירים את המשחק.אין ספק שבמשחקים כמו אלו הכפלת כוח המעבד תשפר פלאים את חווית המשחק.השאלה אם זה באמת הגורם לבעית האיטיות אצל פותח הדיון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.