פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים שלום חבריםאני לא מתעסק בגרפיקה אבל יש לי שאלה שחברה שלי היא הגרפיקאית לא מבינההם קיבלו בקורס את הillustrator cs3ואי אפשר לכתוב שם בעבריתהיא אומרת שצריך גרסת המזרח התיכון שם יש פונטים לעברית אין לי מושג על מה היא מדברתחייב להיות עדכונים של אדובי לעברית או שאני טועה?תודה מראש
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים לא מדובר בעדכון, אלא בהוצאה אחרת של אותה התוכנה. לכל חבילת ה CS3 (ובתוכה גם אילוסטרייטור) קיימת הפצה של גרסת Middle East, ושם תמצא תמיכה בפונטים בעברית, ערבית ופרסית, ותמיכה בכתיב מימין לשמאל.חברה שלך צודקת ב 100%, ואין דבר כזה "עדכון" לעברית.
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים מחבר אחלה תודהאבל יש גרסת נסיון לפני קנייה?זה יכול להיות (סתם שאלה) שבמדינות עניות מדינות עולם שלישי התוכנות נמכרות יותר בזול?כי שהיתי בדרום אמריקה (בלי להעליב אף אחד אבל לא מדינה שהמשכורות שם גבוהות) ראיתי בחנות מחשבים שווינדוס אקספי OEM עולה 30 דולר חוקי עם מדבקה של מיקרוסופטאז יכול להיות שאדובי מוכרים את הדברים שלהם במדינות עולם שלישי בזול?סתם שאלה
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים יש גרסאת נסיון ל30 יום מהאתר של winsoft.אני לא חושב שיש הנחות לפי אזורים גיאורפיים לתוכנות של adobe.
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים מחבר אם אין הנחות לפי משכורת ממוצעת במדינהאיך גרפיקאי בבוליביה שמרוויח 100 דולר לחודש וזה נקרא עוד מבוסס יכול לקנות תוכנה שעולה יותר מ2000 דולר??אדובי ומיקרוסופט פשוט דורשים את זה שיהיה המון פירטיותוזה לא רק בבוליביה אלא בעוד המון מקומותלא משנההבנתיהורדתי את הגרסת נסיון יש פונטים בעבריתתודה רבה למשיבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.