עבור לתוכן

מחפש מחשב לחבר באיזור 4000 ש"ח לקניה בארה"ב,מישהו שמע על האחריות של best-buy ?

Featured Replies

פורסם

שלום חבר שלי טס לארה"ב שבוע הבא והוא רוצה לקנות לעצמו מחשב.

הוא טס הרבה והוא מחפש מחשב שיהיה לו בעיקר לאינטרנט משחקים כמו פיפה וסרטים.

הבעיה כמו שראיתי זה עם אחריות ברוב המקרים ,

קראתי שמישהו קנה את המחשב שלו ברשת best buy ועשה שם אחריות של החנות ב-150 $

הוא רשם שבמקרה של תקלה הוא הולך לכל חנות מתקן ופשוט שולח חשבונית, מישהו מכיר את זה יותר לעומק?

אם לא איזה מחשב מישהו מכיר שבטוח יש לו אחריות ויכול להמליץ עליו?

יש שם עכשיו הרבה מבצעים טובים בטח גם בגלל זה נפתחו בזמן האחרון הרבה הודעות מישהו כבר נתקל במשהו מעניין?

לגבי גודל המסך הוא דיבר איתי על 15.4 אבל נראה לי שאני ימליץ לו על 14 שהוא יותר נוח וקל.

איך הסוללות של ה14" הם מחזיקים יותר זמן בדר"כ?

אשמח לעזרה תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

יש למישהו רעיון?

אשמח לעזרה

פורסם

האחריות של best buy שווה לת*ת. זו לא אחריות של יצרן, אלא סתם ביטוח של חנות. לפי מיטב המסורת האמריקאית, על כל תקלה שתהיה לך ינסו להתנער בכל תירוץ. עדיף כבר לשלם את הכסף הזה כדי להרחיב אחריות של היצרן (נגיד משנה ל-3 שנים).

באופן כללי, הייתי תמיד מעדיף 14" על 15.4". הסוללות בד"כ מחזיקות אותו דבר, כי המחשב הקטן זולל קצת פחות חשמל, אבל גם הסוללה לפעמים קטנה יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות פשוט לגבי האחריות בהודעה שראיתי הוא פשוט רשם את זה כאילו זה פשוט :

שילמתי עוד 150 דולר לבסט ביי ויש לי אחריות שלהם ולא של דל (אסביר בהמשך) שמתבצעת ע"י זה שאני ניגש לכל מעבדה פה ושולח להם חשבונית על תיקון והם שולחים לי צ'ק על הכל כולל מיסים נסיעות ושאר ירקות. זה עובד !!! (כבר מחשב שני שקניתי ככה)

לגבי המסך הוא רוצה 15.4" .

וממש חשוב לו הקטע של משחקים פיפה וכאלה ומצלמת אינטרנט כי הוא טס הרבה ושיוכל לדבר עם המצלמה.

איזה מחשב יש ? אולי אפילו כדי מחשב עסקי כי בדרך כלל יש להם אחריות בנלאומית ביותר קלות?

פורסם

קשה לדחוף מחשב עסקי עם אחריות וכרטיס מסך נפרד בתקציב. ה-E6500 של דל יכנס בקושי אם הוא מוכן להתפשר על המפרט מאד.

סדרת ה-SL של לנובו היא אפשרות טובה כי היא זולה, מאפשרת כרטיסי מסך נפרדים בסיסיים וזכאית כמעט תמיד לאחריות בארץ. ב-15.4" יש את ה-SL500.

פורסם
  • מחבר

tgolin שלום ותודה על העזרה.

אז ככה לגבי מחשב עסקי לא התכוונתי שזה חובה אלא חשבתי שזה יקל על עניין האחריות,

אבל זה לא שהוא חובה אם יש דגם של מחשב שאין איתו בעיה מחינת האחריות ומתאים יותר אשמח לשמוע.

מצאתי בחנות שראיתי שהמליצו עליה גם איזה שתי מפרטים ממש חזקים של HP :

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=4244449&CatId=2510

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=4306133&csid=ITD&body=WARRANTY#tabs

אשמח לשמוע חוות דעת

ולפי ידיעתך הם בדרך כלל מאשרים את האחריות פה בארץ (לפי מה שרשמת צריך להמיר את האחריות דרך האתר)

או שאני צריך לשלם במקרה הזה כדי שהוציא את המחשב לאחריות מחוץ לניו-יורק (לשם טס חבר שלי)?

או שיש באתר מבצעים יותר טובים?

שוב תודה מראש.

פורסם

שני המחשבים הללו הם משומשים.

אני נתקלתי בהמון בעיות מול HP באחריות על דגמים צרכניים ולכן אני לא יכולה להגיד שניתן לסמוך על כך שתקבל אחריות. אני ממליצה לקבל מהם התחייבות בכתב לדגם הספציפי שלך אם אתה בכל זאת הולך על זה. בכל מקרה למיטב ידיעתי אין אפשרות אצל HP לקנות אחריות בינלאומית, זה כלול או שאינו כלול.

פורסם
  • מחבר

tgolin מצטער אם אני משגע ותודה על הסבלנות שלך לכולם.

הוא טס עוד יומיים לניו-יורק אשמח אם תתני לי כמה דגמים של מחשב שיתאימו לו וחנות באיזור (הניסיון שלך).

לא ידעתי שזה כזה בלאגן יכול להיות שזה בכלל לא משתלם לקנות שם ? פשוט הוא רוצה לקנות מחשב והוא כבר טס אז למה לא ?

פורסם

ציינתי כבר את מה שלדעתי הכי אפשרי בתקציב ויתן סיכוי הכי טוב לאחריות - SL500 של לנובו. על חנויות ספציפיות בניו יורק אני לא יכולה להמליץ. אם יש לו אפשרות להזמין אונליין אז בדר"כ משתלם, גמיש ונוח לקנות דרך האתר של היצרן.

מבחינה כספית זה משתלם לקנות בארה"ב ולצרכים מסויימים זה מאד כדאי אבל קניה כזו באמת עובדת יותר טוב עם הכנה מוקדמת של יותר מיומיים.

פורסם
  • מחבר

מצאתי הרבה אתרים עם הדגם אבל הבעיה שכל פעם שאני מחפש כמו שהצעת באתר שלהם על נושא האחריות

נגיד את מספר הדגם 2746 (למרות שאני רואה שהדגם הזה נמכר גם בארץ)

אני מקבל את זה :

Information for Warranty was not found. Please click back and try again or you may navigate clicking on 'Warranty'

אפילו אם אני בונה באתר שלהם את הדגם.

חוץ מזה נראה לי שרוב הדגמים של המחשב הזה לא מגיעים עם מצמה מובנית אלה צריך להוסיף אבל נראה לי שאפשר רק דרך החברה.

פורסם

תנסה לבדוק שוב, ללנובו יש לפעמים בעיות עם מגנון בדיקת האחריות. לדעתי ה-2746 זכאי לאחריות בארץ. מבחינת המצלמה, אולי אתה צודק, אני לא זוכרת.

פורסם

ל-2746 אכן יש כיסוי בארץ.

גם לי היו בעיות גישה באתר של לנובו לבדיקת אחריות. כדי לפתור את זה, תנקה את ה-COOKIES (כל מה שמשוייך לאתר www-307.ibm.com).

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה כן באמת יש אחריות בארץ על הדגם לפי האתר.

הרכבתי 2 מפרטים דרך האתר הרשמי שלהם:

http://www.upit.ws/uploads/076b2d6adb1d8.jpg

או המפרט השני:

http://www.upit.ws/uploads/e1b1a51871a8b.jpg

ההבדל ביינהם הוא בכרטיס מסך האם במשחקים כמו פיפה הוא יהיה משמעותי ?

ובמפרט השני הוספתי עוד ג'יגה זיכרון.

עכשיו לגבי האחריות יש כמה סוגים:

http://www.upit.ws/uploads/b84b2f8c92daa.jpg

אני הוספתי את מה שמסומן זה בסדר?

לגבי משלוח לא הצלחתי להבין איך זה הולך מישהו מכיר ?

האם הם יכולים לשלוח תוך יום לניו-יורק? או שיהיה להם בעיה רצינית למשלוח בגלל העומס של החג?

ועוד משהו אחרון רשום בכמה מקומות שאפשר להכניס מס' של eCoupon כדי לקבל עוד הנחה מישהו יודע מאיפה מקבלים?

עריכה : הפכתי את התמונות לקישורים כי הם לא ישבו טוב בדפדפן.

פורסם

קודם כל, אין שום סיכוי שזה ישלח לניו יורק תוך יום. ללא קשר לעומס של החגים, מדובר במחשב CTO, אתה בחרת את החלקים והם צריכים עכשיו להרכיב אותו. לוקח להם לפחות כמה ימים להרכיב (כפי שאתה רואה כתוב לך בצד "Ships within 9 bus. days" ). אם אתה רוצה מחשב שישלח מיידית אתה חייב לחפש בחנות שיש לה מחשבים כאלו מורכבים מראש, גם אז אני בספק שתוך יום אחד זה יגיע.

ביחס למפרט, כן - כרטיס המסך הוא משמעותי לשימושים שציינת. בחר ב-9300m GS.

הזכרון: אתה יכול לחסוך מעט אם אתה באמת רוצה. שדרוג עצמי ל-3gb זכרון יעלה לך בערך 25$ פחות אם תקנה בחנות זולה כמו Newegg. סה"כ לא הבדל משמעותי מאד אבל שתדע שזו אופציה.

המסך: שים לב שבחרת מסך מבריק, יש אופציה גם למאט באותו המחיר (Anti-Glare). שאלה של העדפה, לדעתי מאט עדיף משמעותית.

Mobile Broadband - שים לב שלנובו כוללים אוטומטית הצעה מ-At&T שאפשר לבטל בשביל הנחה של 30$.

למיטב הבנתי ועל פי הצהרות לנובו בארץ כן מכבדים אחריות מורחבת (מבחינת האורך, לא סוג השירות) על דגמים שזכאים לאחריות ולכן אתה יכול להרחיב את האחריות לזו שבחרת. אולי Qttp יכול להתייחס לנושא שכן הוא מבין יותר ממני בנושא אחריות על מחשבי לנובו בארץ.

קופונים אתה יכול להכניס רק אם באותו הזמן קיים קופון שרלוונטי למוצר, לא ידוע לי על קופונים לסדרת SL שמסתובבים ברשת כרגע.

פורסם

כשבאים לממש אחריות במעבדות IBM, הם בודקים שני דברים בלבד:

* תוקף של אחריות בארץ לפי מס' דגם (4 ספרות)

* האם המחשב עדיין באחריות (לפי מס' דגם ומס' סידורי).

לכן, כל עוד הדגם המסוים זכאי לאחריות פה, וכל עוד הרחבת אחריות שתקנה תתעדכן במערכת של לנובו (כפי שמשתקפת באתר), אני לא צופה בעיות בקבלת שירות בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים