עבור לתוכן

אני צריך המלצה על דפדפן

Featured Replies

פורסם

שלום

על חלונות XP HOME איזה דפדפן עדיף?

מי מהיר, יציב יותר 6 או 7 ?

קראתי על 7 דברים לא טובים ולעומתם גם דברים טובים...

האם הפיירפוקס והכרום מתאימים לפריקים של מחשב או גם ל"אנשים פשוטים" שרוצים להגיע

מאתר לאתר בשקט, במהירות, ביציבות

בקיצור

מהירות ויציבות ותמיכה באתרים בעברית- זה מה שחשוב לי

מה דעתכם

(כרגע יש לי 6 )

ושאלה נוספת- אם אני משדרג את 6 ל 7 , האם כל המועדפים עוברים אוטומטית ל 7 או שצריך לגבות ולהעביר ידנית?

תודה

ערן

פורסם

תוריד את 8

פורסם

אני ממליץ על הכרום של גוגל... הכי מהיר, והכי פשוט מבחינת המראה שלו... אסטטי מאוד ונוח לשימוש... פעם ב יש תקלות [גרסאת בטא], אבל זה ממש ממש נדיר... הבעיה בו שהוא דורש די הרבה משאבי מערכת יחסית לדפדפנים אחרים, ככה שלא יתאים לכל מחשב... למרות זאת, כל מחשב סביר במובנים של היום [מעבד כפול/פנטיום 4 חזק וג'יגה זיכרון לפחות] יריץ אותו בצורה מושלמת...

אם לא כרום אז פיירפוקס, שהיתרון שלו מלבד המהירות העדיפה על האקספלורר [אך לא על הכרום] הוא האפשרות להתקין תוספים והמון שדרוגים לדפדפן... אתרים שתומכים רק באקספלורר למשל לא יוכלו לפעול תקין בכרום, אבל באמצעות תוסף כמו IETAB ניתן להפעיל אותם על פיירפוקס...

מבחינתי אקספלורר הוא בתחתית הרשימה, ומדורג כדפדפן הגרוע שהתנסתי בו...!

פורסם

אני לא ממליץ על כרום, הוא עדיין בשלב בטא ולא עובד עם מספר רב של אתרים. יש לו באג מעצבן בתצוגה של טקסט בעת כתיבה בפורומים (לפחות אצלי).

פיירפוקס הרבה יותר טוב, ראה קישור בתגובה של NuNatak.

לאתרים (בעיקר ישראליים, בעיקר של בנקים, חברות אשראי ומוסדות ממשלתיים) שלא עומדים בסטנדרט WC3 וכתוצאה מכך לא עובדים כמו שצריך עם פיירפוקס, אינטרנט אקספלורר 7 עובד לי בלי בעיות. רק שבנושאי אבטחה והגנה מפני תוכנות זדוניות, פיירפוקס עדיפה, ולכן אני משתמש בפיירפוקס כברירת מחדל, ובאקספלורר רק כשאין ברירה.

לגבי שידרוג מ-6 ל-7, למרות שנראה לי שזה אמור להעביר לך את כל ההגדרות והמועדפים בלי בעיות, עדיף לגבות את המועדפים על כל מקרה. בהצלחה.

לגבי אקספלורר 8, לא ניסיתי, אין לי דיעה.

פורסם

תוריד את 8

לא היתי ממליץ על 8. ממש לא. אצלי גם מותקן 8. ובכל זאת לא מציע. [יש אצלי בעיה בהסרת 8 והעברה ל 7].

הסיבה פשוטה, הדפדפן עדיין בטא, יש בו הרבה באגים חוסר יציבות לגמרי. זה מתבטא בהמון דברים. אם לא נסיתי זאת , לא היתי יודע זאת בבירור רב. עבדתי הרבה גם עם 7 גם אם 8.

פשוט תחכה עד שגרסה 8 תצא באופן רשמי.

פורסם

דיון חסר טעם, לאחר מספר תגובות תגלה שלכל אחד העדפה אחרת ובסופו של דבר תצא מפה עם המלצה על כל הדפדפנים

פשוט נסה בעצמך ותראה מה הכי טוב לך..

הרבה ימליצו על פיירפוקס אבל אני למשל ממש לא אוהב את הדפדפן הזה

אני משתמש בקרום, הוא ממש לא קשור ל"פריקים של מחשבים" הוא מאוד מתאים לאדם הפשוט, הוא נוח מאוד, מהיר בטירוף, לגבי משאבים אני לא מרגיש אותו בכלל וזה לא אומר כלום שהוא בבטא הוא לא קורס אצלי כמעט בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים