פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים בוקר!אני מודה שזו תקלה מוזרה. לפעמים הסקייפ גורם לריסט ברגע שאני עונה לשיחה נכנסת ולפעמים אחרי 5 דקות .אשתי בחו"ל אז זה ממש ממש ממש מטריד .כמובן שהתקנתי חלונות (XP PRO ) מחדש . התקלה נמשכת.אין לי אפילו כיוון מה לבדוק (בעיקר בגלל שזו התקלה היחידה שיש למחשב).אשמח לרעיונות.תודה רבה :-)
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים אולי הבעיה בדרייברים של הסאונד?תנסה לעדכן דרייברים של הסאונד.תעלה דוח שגיאות שנמצא בהתחל>הפעלה>drwtsn32תעלה את הדוח שגיאות
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים מחבר אני אחפש דרייברים מעודכנים לסאונד.חיפשתי את דו"ח השגיאות בהתחל>הפעלה> drwtsn32.נפתח לי חלון שאני לא מכיר. איך זה עובד? איך אני מקבל דו"ח שגיאות?תודה רבה!!
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים עוד דבר נוסף אם אין לך את הגירסה העדכנית של סקייפ תנסה להוריד את הכי חדשהלפעמים זה עוזר
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים מחבר okהורדתי והתקנתי את הדרייברים המעודכנים לכל החומרה שיש לי.SKYPE היה (ונשאר) בגירסה האחרונה שיש.המחשב עדיין עושה ריסט בשימוש בסקייפ.הבוקר (לראשונה) עשה ריסט כשאני גולש באינטרנט (firefox).אני כבר לא בטוח שזו תקלת תכנה.מה דעתכם?מה לבדוק?
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים NAV זה עגלהתנסה AVG 8 ו A2-SQUAREDאולי המחשב מתחמם וקורס? תביא תמונת טמפ' מ EVEREST
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים גם AVG סיים את הקריירה שלו פעם היה טוב היום פחותתנסה 2 תוכנות ANTIVIR ו MALWARE BYTES
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים גם AVG סיים את הקריירה שלו פעם היה טוב היום פחותתנסה 2 תוכנות ANTIVIR ו MALWARE BYTESממש לאאל תגיד מה שאתה לא יודעAVG זכה רק השנה ב ADVANCED+ ו NOD32 קיבל ADVANCEDAVG נמצא בקו הירוק, NOD32 נמצא בקו הצהובAVG 8 תוכנה מעולה להגנה על המחשב גם בסריקות וגם בסריקה בזמן אמת!
פורסם 2008 בדצמבר 617 שנים אני לא יודע איזה פרסים קיבל מה...מה שאני יודע שניסיתי את 2 התוכונות ואני יודע מה יכולות שלהם אני אומר לך היה לי מחשב עם הרבה וירוסים ו AVG 8 לא זיהה לי כלום לאומת זאת ANTIVIR מוצא לי הרבה מזיקיםשהיה לי את ה AVG לפעמים הייתי שוכח שיש לי אנטי וירוס במחשבכל מה שאמרתי היה מניסיון... אבל כל אחד יבחר את הדרך שלואגב NOD אנטי וירוס מעולה אבל הוא לא חינמי בגלל זה אני לא משתמש בו ( אבל אני מכיר את היכולות שלו )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.