פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים היי..אם זה לא הפורום המתאים ובקשה להעביריש לי E7200 במנוחה הוא עומד לי על בין 43-48 מעלות ניסיתי להתעסק עם הrivatuner ולא הבנתי איך לשנות את מהירות המאווררמישהו יכול להדריך אותי? אני מפחד לשחק עם המחשב בטמפ' הזאתמדובר בקירור סטוק של המעבד אם צריך.תודה !!
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים תלוי איזה מעבד קירור יש לך, אבל זו לא טמפרטורה מסוכנת בכל מקרה. כשתגיע ל70 מעלות אז יהיה לך מה לדאוג
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים מחבר מדובר בקירור סטוק של המעבד אם צריך. זהו שהטמפרטורה הזאת היא במנוחה, אני מניח שבמאמץ זה קצת מתקרב ל70 ובגלל זה קצת מפחיד אותי.גם בפאר כרי 2 למשל אני ממש מאוכזב מהביצועים יש לי הרגשה שזה בגלל התחממות של המעבד, גם בbully יש לי תקיעות פעם ב.. ויש לי מערכת שאמורה להחזיק משחק כמו בולי [HD4850,2GB].
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים יכול להיות שזה בגלל שהמאוורר פועל על מהירות נמוכה ב IDLE ומהירותו עולה ב LOAD. כלומר במעמס יכולת הקירור של המעבד תגבר.לפחות לשחק זה דיי טיפשי מאחר ומבקרה הכי גרוע המחשב יתקע (ואז תוכל להפסיק לשחק עד שתפתור את הבעיה).כל עוד זה לא קרה- המחשב תקין.אז נכון שיש אופנה נחמדה שכזו כל הזמן לבדוק את הטמפרטורות. אבל בשורה התחתונה, אם המחשב פועל, הכל תקין. משוואה פשוטה.אתה מוזמן לבדוק האם הקירור מותקן כמו שצריך או להחליף אותו. תוכנות לא יעזרו לך בעניין הנ"ל. אין לך שום טעם להעלות את מהירות המאורר ב IDLE מאחר והטמפ' שיש כרגע ב IDLE לא מזיקה ולא מפריעה לשום דבר וכמו כן- יהיה לך חור בראש.נ.ב.עכשיו אני רואה שאתה טוען שהמחשב נתקע. מה שאומר כמובן שמשהו לא בסדר.אז יש לך כמה דברים לבדוק:א. האם באמת מהירות המאוורר עולה במאמץ. ב. האם הזיכרון מוגדר בתזמונים המוגדרים ע"י היצרן (ולא יותר גבוהים).ג. תנסה לשים יד על גוף הקירור לאחר מאמץ (כטמפ' המעבד על 70 מעלות) ולראות עד כמה הוא חם (כך תוכל לבדוק האם הוא מותקן כראוי- למרות שלא סביר שלא).
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים מחבר נ.ב.עכשיו אני רואה שאתה טוען שהמחשב נתקע. מה שאומר כמובן שמשהו לא בסדר.אז יש לך כמה דברים לבדוק:א. האם באמת מהירות המאוורר עולה במאמץ. ב. האם הזיכרון מוגדר בתזמונים המוגדרים ע"י היצרן (ולא יותר גבוהים).ג. תנסה לשים יד על גוף הקירור לאחר מאמץ (כטמפ' המעבד על 70 מעלות) ולראות עד כמה הוא חם (כך תוכל לבדוק האם הוא מותקן כראוי- למרות שלא סביר שלא). קודם כל תודה רבה..יש רק בעיה קטנה במה שאמרת, אין לי מושג איך עושים את זה :-\
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים אני לא מבין משהו, מה קשור RIVATUNER לטמפ' של מעבד(CPU)?מה לא בסדר במשפט הזה:"יש לי E7200 במנוחה הוא עומד לי על בין 43-48 מעלות ניסיתי להתעסק עם הrivatuner ולא הבנתי איך לשנות את מהירות המאוורר"
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים מחבר אני לא מבין משהו, מה קשור RIVATUNER לטמפ' של מעבד(CPU)? איתה משנים את מהירות המאוורר לא? מה לא בסדר במשפט הזה:"יש לי E7200 במנוחה הוא עומד לי על בין 43-48 מעלות ניסיתי להתעסק עם הrivatuner ולא הבנתי איך לשנות את מהירות המאוורר" הטמפ' הזאת למנוחה קצת גבוה אני חושב.
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים אין לך צורך להתעסק עם מהירות המאוורר. הוא אמור לעבוד מהר יותר אוטומטית (נשלט ע"י הלוח אם).הטמפ' הזו במנוחה לא מזיקה ולא מפריעה. פרט לאופנה האחרונה של להחליט שהמעבד צריך להיות קר כל הזמן, זה לא ממש משנה.השאלה היא אם היא משליכה ישירות על מה יקרה כאשר המעבד יהיה במאמץ, אז הוא כן יכול להתחמם יותר מדי. במקרה בו המאוורר של גוף הקירור פועל במהירות אחידה כל הזמן, יכולת הקירור אינה עולה כאשר המעבד במאמץ ואז טמפ' כזו בהחלט יכולה להעיד על כך שבמאמץ המעבד יגיע לטמפ' גבוהה מדי.אבל- לך יש מאורר סטוק של אינטל אשר מהירותו כן אמורה להשתנות במאמץ. לכן אני מציע לך לבדוק שהכל תקין בו- כלומר מהירות המאורר שלו עולה במאמץ ושהוא מותקן כראוי. בשביל לעשות זאת:א. כדי לבדוק האם מהירות המאוור משתנה אתה יכול לבצע שני דברים. הראשון הוא פשוט לבדוק ע"י שמיעה. כאשר מהירות המאוורר עולה, הוא יותר רועש. דיי פשוט. שנית, אתה יכול לבדוק ע"י תוכנת ניטור מהי מהירות המאוורר. לדוגמה, ע"י Speed Fan.ב. לאחר מאמץ ארוך תשים את היד על גוף הקירור. אם הטמפ' של המעבד היא 70 מעלות הוא אמור להיות חם. אם הוא לא, יש סיכוי כלשהו שישנה בעיה בהעברת החום לגוף הקירור.בשביל לבדוק מהם התזמונים המומלצים ומהם התזמונים שקבועים בפועל אתה יכול להשתמש ב CPU-Z.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.