פורסם 2003 ביוני 2822 שנים את ה- Alctal Speed Touch @ Home שלי הפכתי ל - Alcatal Speed Touch Proעכשיו , אני מקבל מחשב חדש מחר(בטוח) וקניתי לו שני כרטיסי רשת...אחרי שאני מחבר הכל...האם Windows Xp Professional שיש לי על שני המחשבים יגדיר את הרשת ושיתוף האינטרנט אוטומטית?
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים לא. אתה צריך להגדיר את הרשת, אבל ! אתה לא צריך להגדיר שיתוף רשת בין מערכות ההפעלה. אם הגדרת את המודם שלך שיתפקד כנתב אז תקנה לך רכזת Switch פשוטה ותחבר את המחשבים בכבל רגיל (לא מוצלב) לרכזת ואת המודם לחבר בכבל מוצלב. כל הזכויות שמורות (Holy . (c
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר ואם אין לי כסף לקנות כרגע לקנות SWITCH אז איך אני יוכל להסתדר עם שני כרטיסי הרשת ?
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים את המודם בכבל ישר למחשב עם 2 כרטיסי רשתומהכטיס השני כבל מוצלב למחשב השניותעשה שיתוף של הרשת במחשב הראשי
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים יש בזמן האחרון נטיה של אנשים לשדרג את המודם כי הם חושבים שככה הוא צריך להיות ברשת ביתיתאחרי שידרוג המודם הוא מתפקד כנתב, נתב יש לחבר ל-hub/switch כדי שישתף את האינטרנט לכל המחשבים ברשת אחרת אין ממש טעם לשדרג את המודם וזה פשוט ביזבוז של ציוד טוב. אחרי השידרוג יש מלא בעיות עם ופרטים ועם תוכנות ככה שזה רק מוריד מרמת האינטרנט, היתרון היחיד הוא אולי העובדה שהחיבור נשאר קבוע 24/7 ואין צורך לבצע dial up כל פעםאם אתה לא רוצה לקנות hub/switch ב-200-250 שקל אין לך ברירה אלה להגדיר מחשב שרת ולשתך אינטרנט דרך ICS. במצב הזה עדיף לדעתי שהמודם יהיה במצב home כדי שלפחות מחשב אחד יקבל פורטים כמו שצריך.
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים לא יותר מהראם תעבוד במצב של pro יהיה לך בעיה של ניתוב פורטים,לא תוכל לשלוח קבצים ב-ICQ ובמירק, לא תוכל לפתוח שרת למשחק אינטרנט על המחשב שלך, לא תוכל בכלל לעשות ויעדת וידאו עם msn messanger ועוד המון בעיותהמחשב שלך בעצם יחשוב שהוא מחובר לאינטרנט דרך רשת ולכן הוא לא יוכל לפתוח פרטים.גם אם תגדיר שהכל מגיע למחשב שלך עם הפקודה net addr 10.0.0.1 (או משהו מאד דומה) עדיין יהיה דברים שלא יפעלו לך כמו שצריךבקיצור אם המודם מחובר ישירות למחשב אחד הנתב ממש מיותר ורק יוצר בעיות
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים יהיה לך עם זה בעיותלמה שלא תהפוך אותו ל-home?למה בכלל הפכת אותו ל-proבתכלס תעשה מה שאתה רוצה רק תצפה לבעיות
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים אתה לא חייב להחזיר כלוםזה יעבוד גםפשוט קצת יותר מסובךאהב יכול לעלות 80 שקל ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.