עבור לתוכן

רמקולים עם הרבה דרישות, רק לא גבוהות...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אמרתי לכם...מגבלה של מקום...

מה עם רמקול ימין חצי מטר לימין ורמקול שמאל חצי מטר לשמאל? ושוב חצי מטר מלפני אחרי קו המסך.

פורסם

תן סרטוט של החדר...

פורסם

ברמקולים?

רמקולים טובים יכולים להוציא באס ששום סאב לא יכול להתחרות בו במחיר של פחות מ20k שקלים.

עבור טיטוסים ב-3K, סאב ב20K, בהנחה שהוא מצדיק את מחירו, היה מחמיא להם מאד. אולי אפילו Overkill... :-X

אני מכיר מישהו שמריץ טיטוסים עם סאב Wharfedale 10". וכן, הסאב הוא החוליה החלשה במערכת.

עדיין,סאב ב 20K הוא מעט הגזמה עבור מוניטורים כדגמת האינפיניטי שלך, או הטיטוסים. אבל הכל יחסי: מי שכבר מוציא סאב בעלות כזאת, יכול לרכוש רמקולים רצפתיים. אבל מצד שני, מוניטור במחיר של אותו רצפתי, ייתן קרוב לוודאי קרב לא קל בתחום המיד-היי. לפיכך, יידרש ממך לזווג לו סאב יקר ויוקרתי שקרוב לוודאי יהפוך את העיסקה ללא משתלמת. ::)

פורסם

הבחור מבקש סאונד ב500 שקל, מה שאתם עושים תעשו בתארד אחר

פורסם

עבור טיטוסים ב-3K, סאב ב20K, בהנחה שהוא מצדיק את מחירו, היה מחמיא להם מאד. אולי אפילו Overkill... :-X

אני מכיר מישהו שמריץ טיטוסים עם סאב Wharfedale 10". וכן, הסאב הוא החוליה החלשה במערכת.

עדיין,סאב ב 20K הוא מעט הגזמה עבור מוניטורים כדגמת האינפיניטי שלך, או הטיטוסים. אבל הכל יחסי: מי שכבר מוציא סאב בעלות כזאת, יכול לרכוש רמקולים רצפתיים. אבל מצד שני, מוניטור במחיר של אותו רצפתי, ייתן קרוב לוודאי קרב לא קל בתחום המיד-היי. לפיכך, יידרש ממך לזווג לו סאב יקר ויוקרתי שקרוב לוודאי יהפוך את העיסקה ללא משתלמת. ::)

זה בסדר, לאינפינטי שלי יש סאב של מגנט אני אוהב לשמוע איתו אח שלי שומע בלי סאב בכלל.

ונחזור לת'רד.

פורסם

רק דבר אחד, איפה אפשר לשמוע את הטיטוס ? (באיזור ת"א)\

ד"א נאמר לבן אדם ששווה להשקיע עוד כסף כי התמורה גדולה הרבה יותר ותמיד טוב שיש מערכת "נורמלית" ולא 2 רמקולים

פצפונים של מחשב...

פורסם

גם לחברה שלי יש בדיוק את אותה מערכת, היא ממש לא משהו אני חוסך הקיץ כדי לקנות לה משהו יותר מקצועי ואיכותי.

המערכת הזאת משמיעה בס על הפנים והרמקולים באיכות ששואפת ל0.

פורסם

אתה יכול להשיג מגבר יד שנייה במחירים זולים מאוד (כמה מאות שקלים), לא חסר, חפש בלוחות שונים ולא בחנויות,

מהסיבה הפשוטה שחנויות מחפשות לעשות כסף, ובן אדם מחפש למכור ולכן החנות תמכור לך מוצר יד שנייה בסכום הרבה יותר

גבוה מהערך שלו.

אתה גם יכול למצוא רמקולי מדף נחמדים בסכום הזה, תחפש קצת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים