פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר אמרתי לכם...מגבלה של מקום...מה עם רמקול ימין חצי מטר לימין ורמקול שמאל חצי מטר לשמאל? ושוב חצי מטר מלפני אחרי קו המסך.
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים ברמקולים? רמקולים טובים יכולים להוציא באס ששום סאב לא יכול להתחרות בו במחיר של פחות מ20k שקלים. עבור טיטוסים ב-3K, סאב ב20K, בהנחה שהוא מצדיק את מחירו, היה מחמיא להם מאד. אולי אפילו Overkill... :-X אני מכיר מישהו שמריץ טיטוסים עם סאב Wharfedale 10". וכן, הסאב הוא החוליה החלשה במערכת. עדיין,סאב ב 20K הוא מעט הגזמה עבור מוניטורים כדגמת האינפיניטי שלך, או הטיטוסים. אבל הכל יחסי: מי שכבר מוציא סאב בעלות כזאת, יכול לרכוש רמקולים רצפתיים. אבל מצד שני, מוניטור במחיר של אותו רצפתי, ייתן קרוב לוודאי קרב לא קל בתחום המיד-היי. לפיכך, יידרש ממך לזווג לו סאב יקר ויוקרתי שקרוב לוודאי יהפוך את העיסקה ללא משתלמת. :
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים עבור טיטוסים ב-3K, סאב ב20K, בהנחה שהוא מצדיק את מחירו, היה מחמיא להם מאד. אולי אפילו Overkill... :-X אני מכיר מישהו שמריץ טיטוסים עם סאב Wharfedale 10". וכן, הסאב הוא החוליה החלשה במערכת. עדיין,סאב ב 20K הוא מעט הגזמה עבור מוניטורים כדגמת האינפיניטי שלך, או הטיטוסים. אבל הכל יחסי: מי שכבר מוציא סאב בעלות כזאת, יכול לרכוש רמקולים רצפתיים. אבל מצד שני, מוניטור במחיר של אותו רצפתי, ייתן קרוב לוודאי קרב לא קל בתחום המיד-היי. לפיכך, יידרש ממך לזווג לו סאב יקר ויוקרתי שקרוב לוודאי יהפוך את העיסקה ללא משתלמת. : זה בסדר, לאינפינטי שלי יש סאב של מגנט אני אוהב לשמוע איתו אח שלי שומע בלי סאב בכלל. ונחזור לת'רד.
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים רק דבר אחד, איפה אפשר לשמוע את הטיטוס ? (באיזור ת"א)\ד"א נאמר לבן אדם ששווה להשקיע עוד כסף כי התמורה גדולה הרבה יותר ותמיד טוב שיש מערכת "נורמלית" ולא 2 רמקוליםפצפונים של מחשב...
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר בסדר, לעבור קצת מעל 500 אבל לעבור לאיזור של 3000+ לא כולל מגבר זה כבר הגזמה...אגב חברים, זה מה שיש לי היוםhttp://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/ivory/product.asp?pf_id=IJS820
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים גם לחברה שלי יש בדיוק את אותה מערכת, היא ממש לא משהו אני חוסך הקיץ כדי לקנות לה משהו יותר מקצועי ואיכותי.המערכת הזאת משמיעה בס על הפנים והרמקולים באיכות ששואפת ל0.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אתה יכול להשיג מגבר יד שנייה במחירים זולים מאוד (כמה מאות שקלים), לא חסר, חפש בלוחות שונים ולא בחנויות,מהסיבה הפשוטה שחנויות מחפשות לעשות כסף, ובן אדם מחפש למכור ולכן החנות תמכור לך מוצר יד שנייה בסכום הרבה יותרגבוה מהערך שלו.אתה גם יכול למצוא רמקולי מדף נחמדים בסכום הזה, תחפש קצת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.