עבור לתוכן

מבקש חוות דעת- מסך 22"/24" עד 1.6K

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתלבט בין מסך 22" ל 24" התקציב שלי הוא עד 1600 ש"ח

מה דעתכם? איזה מסך כדאי לקנות?

samsung T240 עונה לדרישות... איך הוא?

פורסם

לאילו דרישות ? לא כתבת כלום.

פורסם
  • מחבר

אני סטודנט להנדסה אז בעיקר ללימודים (תוכנות גרפיות)וסרטים

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לקנות את המסך ממש בקרוב.... אין לאף אחד המלצה למסך שיתאים לדרישות<? :kopfpatsch:

פורסם

חשוב לך אמינות ודיוק של צבעים? זוויות צפייה אנכיות ירודות יפריעו לך? מחפש מסך רחב או רגיל או שלא משנה לך?

פורסם
  • מחבר

חשוב לי שהמסך יהיה איכותי - תחת דרישות התקציב.

אני רוצה את המסך הכי טוב שהתקציב שלי יכול לספק לי.

ורצוי מסך רחב ולפחות 22".

אני לא ככ מבין במסכים ולכן אני פונה לפורום - רשמתי מה השימושים העיקריים של המסך...

"זוויות אנכיות", "דיוק של צבעים" - אני מניח שכן חשוב

פורסם

הכוונה היא לתוכנות שרטוט?

אם כן אז ה-T240 הוא בחירה טובה בתקציב שלך.

פורסם

McFly,

הניגדויות של ה-T240 ממש עלובה ליד ה-T220P ואיך ואיפה בדיוק הוא הופך להיות יותר טוב.

50,000 לעומת 1,000

וה-P מביא את אותה רזלוצייה שה-240 נותן ובזמן תגובה טוב יותר 2ms.

פורסם

אז על סמך מה קונה אדם מסך, אם לא על סמך נתונים טכניים ששם זה שחור על גבי לבן יתרון מול חיסרון.

ברגע שמסכי ה-Samsung עובדים עם Overdrive לפי מה שאני יודע גם לפי הסקירה באתר לא רואים מסכים בליגה שלהם.

פורסם

על סמך ביקורות או חוות דעת של משתמשים.

פורסם

McFly,

הניגדויות של ה-T240 ממש עלובה ליד ה-T220P ואיך ואיפה בדיוק הוא הופך להיות יותר טוב.

50,000 לעומת 1,000

וה-P מביא את אותה רזלוצייה שה-240 נותן ובזמן תגובה טוב יותר 2ms.

לצערי הנתונים שהחברות מפרסמות הם לרוב שקריים (ולא להיפך). אם כל מה שאתה צריך זה נתונים על הנייר, אין לך מה לחפש בפורום. אפשר פשוט להיכנס לאתר מכירות כלשהו, למצוא את המסך הזול ביותר שיש לו נתונים מפוצצים, ולרכוש.

בכל מקרה, אני מציע שתקרא קצת יותר לגבי מה זו בעצם הניגודיות הזו. ואח"כ אתה יכול להמשיך ולהיווכח בעצמך שבדיקות עם ציוד בדיקה מקצועי העלו של-T220P ול-T240 יש את אותה הניגודיות פחות או יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים