עבור לתוכן

טוב אני סגור קונה ps2 או xbox

Featured Replies

פורסם

אין לי גרוש על התחת ואני יחכה עוד כמה שנים טובת למחשב חדש בינתיים אין לי שום דבר שאפשר לשחק עליו (laptop ישן שלא טוב למחקים + מחשב ענתיקה pentium 2) לכן אני קונה קונסולה שחוסכת לי מסך וכמה אלפי שקלים.

אני מתלבט בין ps2 בין xbox היןם גם לxbox יש הרבה משחקים והקונסולה סורדת בכל מקרה היא אמורה להיות יותר טובה מהps2 עכשיו מה אתם אומרים יותר כדי כשכסף הוא שיקול עיקרי.

פורסם

אני ממליץ על PS2 יש לו משחקים יותר מוכרים מהסגנון שאני אוהב FINAL FANTASY

והוא יותר מוכר בארץ ווווווווווווווו הוא פי כמה זול מהאיקס בוקס

יש לו משחקים בשוק "כמו זבל" ;D הוא תופס פחות נפח 8)

פורסם

אני בעקרון הייתי קונה PS2 כי מחשב עולה ב2500 או יותר ש"ח וPS2 אפשר לקנות ב1600\1700 ש"ח עם צ'יפ+2משחקים+שלט וכו'...

אבל מחשב יותר כיף בעקרון כי יש יותר אפשרויות ואני בטוח שאתם חייתם יותר על מחשב מאשר על קונסולות...

אז אני הייתי קונה PS2 עם בשנים הקרובות אני לא יקנה מחשב...

פורסם

אמנם כל החסרונות שציינתם נכונים, אבל אתם שוכחים שכבר יש לו מחשב, וכל החסרונות האלה הם לא דברים לשיקול בכלל, מוזיקה אינטרנט וכל הדברים האחרים שציינתם יש לו בכל מקרה.

פורסם

מבחינה גרפית ה XBox טוב יותר.

אולם הוא גם יותר יקר וגם לא כל כך פופלרי בארץ לעומת ה PS2.

דבר נוסף שכדאי לקחת בחשבון היא העלות הגבוהה של המשחקים,

כך שאם אתה (באמת) מתכוון לקנות משחקים אולי כדאי לחשוב פעמים.

פורסם

הרי ברור לך שהוא לא הולך לקנות משחקים...

זה או להוריד או לקנות בשוק ע"ע "תחנה מרכזית ת"א"

פורסם
  • מחבר

שנייה המחקים בשוק הכרמל או בתחנה המרכזית הם זיופים טובים של משחקי פלייסטיישן 2 אם כן תפילותי נענו חוץ מזה אפשר מחקים זולים ב100 שקל מקוריים מאנגליה כי חברים באים משם כמעט כל חודש

ויש אמת שיש לי כבר מחשב לאינטרנט .סאטים.צריבות.מוזיקה לכן אני רוצה מכונה רק למחשקים נטו

פורסם
  • מחבר

טוב סגור על ps2 עכשיו איפה כדי הכי משתלם שמצאתי בזאפ היה דרך walla

זה ps2 +משחק (אני לוקח את The Gateway)

+3 סרטים בבלוקבסטר (שטויות)

יש אחריות של ישפאר לשנה ועולה 1490 עם משלוח.

מה אתם אומרים

חוץ מזה תראו לפי המפרט שהלפטופ טוב לרוב השטויות.

פורסם

קנה X-BOX

ותתקין עליו לינוקס\מנדרק

ככה יהיה לך גם מחשב וגם מכונת משחקים

פורסם

עזוב אותך שטויות המחיר הזה טוב לך תקנה PS2 ותהנה יהיה לך משחקים צרובים בשוק ותקנה צ'יפ וזהו....

אל תתקרב לXBOX בארץ שאין לא משחקים ועיקרון גם לא משהו מסודר שאפשר לקמבן צ'יפ

פורסם

אתה שיחקת פעם בgta בps2 זה נקטע אחושילינג וגם עוד משחקים כמו STUNTMAN זה הורס הכל

פורסם
  • מחבר

טוב רכשתי את המכשיר עכשיו אני צריך קצת עזרה :

1.איזה תוספות צריך לקנות לפלייסטיישן.

2.איפה אפשר לקנות בארץ מודציפ ואיזה מוד ציפ לקנות (אחד ללא הלחמה).

פורסם

המוד צ'יפ הכי טוב שקיים כרגע הוא המשיח, אבל הוא להלחמה, המודים שהם לא להלחמה לא מעלים את כל המשחקים, ככה שזה לא לשיקולך

כדי לקנות אחד, פשוט לך לאיפה שמוכרים את המשחקים המזוייפים הקרוב לביתך ותשאל על זה, הם יתקינו לך ואם לא הם יגידו לך איפה יתקינו לך וכמה יעלה גם.

אם אתה גר בחיפה אז אני יכול להגיד לך שבימאים (רחוב העצמאות) מתקינים מודצ'יפים.

שכחתי משהו, אם אתה מכיר טכנאי שאפשר לסמוך עליו, אתה יכול לקנות באינטרנט את המודצ'יפ בזול ולשלוח לארץ ככה אתה חוסך עליוית.

פורסם

אוקיי אח שלי , יש לי x-box ( לא כמו שאר המגיבים פה ) , שיחקתי בו וגם שיחקתי בps2

לדעתי הxbox הוא הרבה יותר טוב מהps2 , במיוחד אם אתה מוריד משחקים .

אני אנמק יותר בפירוט למה הוא יותר טוב , וגם כמה יתרונות של הps2 .

גרפיקה - הגרפיקה בxbox היא בהרבה יותר טובה מזאת של הps2 , במיוחד משחקים כמו DOA 3 שמראה גרפיקה חלקה לגמרי לעומת הטייקן שאותו ראיתי , והוא נראה הרבה פחות טוב .

משחקים - לps2 יש המון משחקים , לכן רובם זבל , ולא שווים , אבל יש מספר משחקים איכותיים ( מטל גיר , gta )

לxbox יש גם הרבה משחקים , לא כמו לps2 , אבל רובם איכותיים :

halo , dead or alive 3 , מורווינד ( שיצא גם למחשב ) , oddworld munches oddesy , באפי , crazy axi 3 .

רובם משחקים מעולים וכמעט בלעדיים לגמרי לxbox , היילו זה המשחק הכי טוב שתשחק אי פעם , עד לhalo 2 .

סאונד - הסאונד בxbox הוא הרבה יותר איכותי ואף תומך ב5.1

אני לא יודע אם אני עובר את הגבול , אבל אני רק מציין עובדות ולא נותן לינקים , אז מותר לדבר על זה .

warez - יש אתר מעולה שנותן לך מדריכים צעד אחרי צעד איך לחבר hd לxbox , איך לחבר את הxbox למחשב ולשחק בלי ערכת live + פורמים שעוזרים .

האופציות אינן סופיות , אתה יכול להעתיק מוזיקה , משחקים , סרטים ( קורא את כל הקודקים , זה בדוק )

לכן , עצה שלי , קח את הxbox + צ'יפ ותתחיל להוריד .

ואם חברים שלך נוסעים לאנגליה , משתלם לך לבקש שיקנו לך xbox , שעולה שם 200 יורו בלבד , ואפשר לחפש חנויות שכבר יש צ'יפ בפנים .

אני קניתי משומש עם צ'פ בפנים , והורדתי איזה עשרה משחקים מהרשת , ואף חיברתי אותו למחשב ..

אבל אם אתה לא בקטע הזה של להוריד משחקים ומחפש לקנות מזויפים ולשלם , אז תהנה מps2 + צ'יפ .

פורסם
  • מחבר

טוב קניתי את הps2 גם מתוך הנחה שאני יחליף משחקים עם חברים מה שאי אפשר לעשות עם האקסבוקס שאין לאף אחד (לפחות בירשלים).

עכשיו הנה כמה שאלות:

1.אתר טוב על מודציפים ושאר ירקות שמסביר מאלף עד תף את הנושא

2.איזה אביזרים כדי לי להוסיף לקונסולה.

3.האם מודציפים ללא הלחמה גם מבטלים את האחריות.

4.האם מודציפים הופכים את הקונסולה למולטיזון לסרטי דיוידי.

5.לא צריך צורב dvd כדי לצרוב משחקים של xbox וps2.

6.עוד משהו שצריך לדעת

7.טוב נאה לי שהגזמתי קצת וכדי שאני ירגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים