עבור לתוכן

Microsoft: Xbox 360 Outsold PS3 3-to-1 On Black Friday

Featured Replies

פורסם

אתה כנראה לא מבין את העקרון בביסוס שוק..

• תגובות 30
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מסכים עם דובי.

קרירין - כרגע מה שאתה מדבר עליו היה מקוטלג בספרייה תחת מדע בדיוני.

הWII ממש לא יכול להציג יכולות כאלו ועד הWII2 , יש עוד זמן.

ליביו

פורסם

כל מי שחושב שהXBOX מכשיר טוב יותר מה PS3 טועה ובגדול

הסיבה היחידה למכירות הגבוההות זה לא בגלל משחקים ולא בגלל פרסום, זה בגלל שבXBOX אתה מוסיף 30 דולר ומקבל צ'יפ שקורא משחקים צרובים אז ככה שההוצאה שלך על משחקים היא בעצם כמעט אפסית.

היום אולי באמת יותר משתלם לקנות XBOX, אבל לא בעוד שנה-שנתיים שהטכנולגיה תתקדם. זה בדיוק מה שהיה לפני 8 שנים בערך שהיה את ה CD ואז הגיע הDVD ומאוד מהר אנשים לא זכרו בכלל שפעם היו מוכרים משחקים על CD

אני יכול להתערב שאם הXBOX והPS3 היו יוצאים באותו תאריך ולא היה צ'יפ לאף אחד מהם אז הPS3 לא היה רואה בכלל את הXBOX באופק.

נכון להיום הXBOX כבר הראה את כל הקלפים שיש לו בשרוולים, בניגוד לPS3 שאולי בעוד שנתיים אנחנו נראה למה הוא באמת מסוגל כשיצאו משחקים ששוקלים 30-40 ג'יגה עם גרפיקה לא הגיונית, אז נראה מי ישוויץ במכירות.

פורסם

נתראה עוד שנתיים...

פורסם

אני אוהב את הפאן בויס האלה

פורסם

כל מי שחושב שהXBOX מכשיר טוב יותר מה PS3 טועה ובגדול

הסיבה היחידה למכירות הגבוההות זה לא בגלל משחקים ולא בגלל פרסום, זה בגלל שבXBOX אתה מוסיף 30 דולר ומקבל צ'יפ שקורא משחקים צרובים אז ככה שההוצאה שלך על משחקים היא בעצם כמעט אפסית.

היום אולי באמת יותר משתלם לקנות XBOX, אבל לא בעוד שנה-שנתיים שהטכנולגיה תתקדם. זה בדיוק מה שהיה לפני 8 שנים בערך שהיה את ה CD ואז הגיע הDVD ומאוד מהר אנשים לא זכרו בכלל שפעם היו מוכרים משחקים על CD

אני יכול להתערב שאם הXBOX והPS3 היו יוצאים באותו תאריך ולא היה צ'יפ לאף אחד מהם אז הPS3 לא היה רואה בכלל את הXBOX באופק.

נכון להיום הXBOX כבר הראה את כל הקלפים שיש לו בשרוולים, בניגוד לPS3 שאולי בעוד שנתיים אנחנו נראה למה הוא באמת מסוגל כשיצאו משחקים ששוקלים 30-40 ג'יגה עם גרפיקה לא הגיונית, אז נראה מי ישוויץ במכירות.

הטיעון של הציפ אולי מתאים לישראל אבל בעולם הXBOX360 מוכר יותר משחקים מהPS3

וזה לא העניין של מה יותר טוב חומרתית אם זה היה מה שקובע הניאו גיאו היה מנצח במלחמת ה16 ביט

והXBOX1 היה מנצח במלחמת ה128 ביט

בפועל זה לא מה שקובע חומרה טובה יותר לא עוזרת בלי משחקים \פרסום \וכו

תראה כמה הWII מוכר וחומרתית הוא הכי חלש

בעניין מה יקרה עוד שנתיים תזכור שחברות פיתוח חושבות על רווחים והPS3 לא נותן הרבה כאלו

אם כבר הם יעדיפו להתרכז בPC\360

וWII

וכמובן DS עד שהוא ימות

הPS3 נחשב למכשיר שקשה לפתח לו משחקים ובגלל זה מקבל בעיקר פורטים מחברות צד שלישי

פורסם

אל תשכחו שאנחנו גם לא יודעים אם בעוד שנתיים תצא קונסולה חדשה למיקרוסופט (אני אישית מאמין שהNXE האריך את החיים של ה360 בתקופה)

פורסם

עוד שנתיים כנראה שלא תהיה קונסולה חדשה, אבל כבר יתחילו דיבורים. ההערכות כרגע הם שהדור הבא יגיע ב2012

פורסם

קודם כל , כמו שקרירין אמר - הצ'יפ זה טיעון שמתאים לישראל ,

ברוב העולם לא משתמשים בזה כ"כ והXBOX מוכר משחקים פנטסטי וזאת עובדה.

בארה"ב - הוא פופולארי בהרבה מהPS3

ד"א - גם הXBOX הראשון הלך יחסית מצוין בארה"ב.

בעניין מה יקרה עוד שנתיים תזכור שחברות פיתוח חושבות על רווחים והPS3 לא נותן הרבה כאלו

אם כבר הם יעדיפו להתרכז בPC\360

רק רציתי להתייחס לאוסף השטויות הנ"ל.

קרירין - הPS3 נותן רווחים מצויינים , בטח שיותר מהPC ברוב המשחקים, אולי לא כמו הXBOX בחלקם , אבל אתה בכלל לא בכיוון.

הוא נחשב מכשיר קשה לפיתוח , ועדיין ממש לא מקבל בעיקר פורטים - מאיפה האימרה העילגת הזאת?

הוא והXBOX מקבלים את רוב שעות הפיתוח כשלפעמים זה LEADING PLATFORM ולפעמים השני.

המחשב לעומת זאת מקבל הרבה פורטים.

רוצה עוד מכשיר שמקבל פורטים (מהPS2 ד"א) - הWII.

בקיצר - שטויות.

הXBOX מכר יותר טוב בארה"ב בחג המולד - מזל טוב , היה ידוע , מפה לעשות השלכות כאלו ואחרות , נו ... שיהיה לבריאות.

ליביו

פורסם

משחק אחד שקפץ לי לראש, Mirror's Edge שפותח לאחרונה, הLeading platform היתה הPS3, המחשב ו360 קיבלו פורט.

פורסם

בגלל זה הוא נראה כל כך גרוע על הפס3..?

פורסם

אפא כתוב שהוא נראה גרוע על ה PS3? בדמו ששיחקתי הוא נראה מדהים.

פורסם

אני לא יודע. חבר שלי שיש לו פס3 אמר שגירסאת הפס3 נראית משמעותית פחות טוב

פורסם

כמו ברב המיקרים, אם כבר יש הבדלים הם זניחים. כל השאר פסיכולוגי/בראש של הבחור:

http://www.youtube.com/watch?v=K-ng4erqZ3E

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים