עבור לתוכן

שדרוג עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

phenom זה לא שלושה ליבות ועדיף?

• תגובות 31
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אכן, לא ראיתי את זה.. בתחתית הדף.

ה8400 X3 יכול להיות נחמד.. השאלה אם תמצא אותו במחיר שיהיה במסגרת התקציב שלך, ראיתי שהוא נמכר רק בחנות אחת ב700ש"ח

רק דע לך שאתה עלול להצטרך לבצע עדכון ביוס לגרסא שתאפשר את המעבד.

פורסם
  • מחבר

שתי שאלות:

א) עד כמה אני ארגיש בשינוי?

ב) כתוב שם:

Note: If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information.

ולי יש AM2 בלי הפלוס. עד כמה זה ישנה לי?

פורסם

מה הכוונה?

Support for Socket AM2+/ AM2 processors

אתה יכול גם AM2+, לא?

אם לא אז המעבד הנ"ל לא יתאים.. מה גם שלא משתלם ביחס למחיר שלו, וגם שהוא לא זמין ברוב החנויות

עדיף שתחסוך יותר ותשדרג את המעבד והלוח

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

אבל ב- Manual של הלוח כתוב שה- Socket הוא AM2. סתם לידע כללי, אתה יודע אם יש הבדל?

אני חושב שאו שאני ינסה לבדוק מה קורה כשיש 4GB RAM מותקנים או שאני אחכה לירידת המחירים של הכרטיסים הגרפיים.

אגב, הכרטיס זיכרון שהזכרתי בתחילת הדיון יכול לפעול כרגיל (כלומר בלי מגבלות) עם מתח של 1.8v, נכון?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

פורסם

שתי שאלות:

א) עד כמה אני ארגיש בשינוי?

ב) כתוב שם:

Note: If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information.

ולי יש AM2 בלי הפלוס. עד כמה זה ישנה לי?

דבר ראשון אני אתחיל מהמלצה על פרמוט,ללא קשר לנושא.

תמיד עדיף לראות איך המחשב מתפקד לאחר פרמוט מע' ההפעלה,אם אתה עדין תתקל באיטיות כמו שאתה מספר,מפה אני כבר אתחיל להמליץ על החלפת חומרה.

ביצועים-החלפת מעבד תוסיף לך ביצועים נטו,אתה אמור להרגיש בהבדל,זה בא ליי ביטוי ע"י מס' דרכים.

במשחקים,הכרטיס הגראפי לרוב חשוב יותר מהמעבד,לכן אני לא צופה בהחלפת מעבד שיפור ענקי.

הלוח שלך כן תומך במעבדי הAM2+,מה שכן הלוח לא תומך בHyperTransport 3.0,אלא רק בHT 1.0 מפה מן הסתם זה יעשה מן הגבלה קטנה לCPU מצב של 5200MegaTransfer/s ל2000Megatransfer/s נשמע לי די משמעותי, לא עבדתי במצבים כאלו האמת,לכן הערכה עצמית לכמות ההגבלה לא אוכל לדייק,אבל ההגבלה עצמה תהיה קיימת.

פורסם

אני חושב שכדאי לרדת מעיניין המעבד מהסיבה הפשוטה שאתה יכול כבר לרכוש 9800 בסביבות ה600 שקל.. :nixweiss:

ואם המחשב שלך איטי פתאום אז תבצע פירמוט זה תמיד כיף לרענן את המחשב ומעל הכל מעלה ביצועים ב99% מהמיקרים..

פורסם
  • מחבר

פירמטתי לפני חודשיים עקב קריסה. ואז הוא עבד איזה שבועיים בלי Pagefile עקב טעות בהגדרה ושמתי לב שהביצועים היו משהו מיוחד... אבל בשביל המשחקים אני צריך יותר מ- 2GB של RAM אז הוספתי אותו.

בכל אופן, אותו כרטיס זיכרון מתחילת הדיון יהיה בסדר?

תודה

פורסם

עוד לא ירדתי לסף דעתך,

איזה ביצועים טובים אתה רוצה בדיוק?

WINDOWS ?

משחקים?

לא ברור לי חבר,

במידה ואתה לא משחק משחקים אלא מריץ דברים שדורשים יותר מהירות במערכת ההפעלה אז לך על זיכרון .

אבל אם אתה רוצה שיפור במשחקים אז כרטיס מסך זה הדבר היחיד שיציל אותך ,חוץ מזה שהרוב המכריע של המשתמשים כן משתמש בPF גם אם יש לו 4GB זיכרון ,

שורה תחתונה השיקול שלך לא ברור, תסביר שוב מה אתה מצפה שהמחשב יעשה בשבילך אחרי השידרוג... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

במשחקים יש לי זמני עלייה איטיים לפעמים, בעיקר כאשר המשחק חוצה את גבול ה- 2GB זיכרון.

שדרוג של כרטיס מסך אני גם הולך לבצע אבל עדיין לא. עוד כמה חודשים, כשהכרטיס שאני רוצה יתיישן קצת וירד מה-1000 ש"ח...

כתבת:

"חוץ מזה שהרוב המכריע של המשתמשים כן משתמש בPF גם אם יש לו 4GB זיכרון"

סתם לידע כללי:

XP 32 bit לא רואה יותר מ- 4GB כך ששימוש ב- pagefile עם 4GB RAM לא מוסיף דבר.

פורסם

מכל הדיון הזה הרושם שאני באופן אישי מקבל,

זה שיש לך מחשב עם מלא וירוסים-רוגלות-חראות-אחרות

שפשוט מאיטות לך את המחשב.

למעבד שלך, 2GB זכרון, ו-1950PRO לא צריך להיות שום בעיה להריץ משחקים אסטרגיה.

וגם לא עומס של משימות - של משתמש ביתי.

(בהנחה שאתה לא מנסה להריץ עליו שרתים וכו')

עובדה, על המחשב המנוח שלי (E6300+2GB+7600GS) הרצתי הרבה משימות במקביל,

ומשחקי אסט'\משחקים קלילים אחרים וכו', לא נתקלתי בשום בעיה.

מה אפשר לעשות?

לנקות טוב-טוב את המחשב.

תפרמט שוב, כן, קורה שבחודשים מצברת כמות מטורפות של חראות על המחשב.

תריץ בדיקה להארד דיסק, לזכרונות ולמעבד - שכולם עובדים בצורה תקינה כמובן.

פורסם

מכל הדיון הזה הרושם שאני באופן אישי מקבל,

זה שיש לך מחשב עם מלא וירוסים-רוגלות-חראות-אחרות

שפשוט מאיטות לך את המחשב.

למעבד שלך, 2GB זכרון, ו-1950PRO לא צריך להיות שום בעיה להריץ משחקים אסטרגיה.

וגם לא עומס של משימות - של משתמש ביתי.

(בהנחה שאתה לא מנסה להריץ עליו שרתים וכו')

עובדה, על המחשב המנוח שלי (E6300+2GB+7600GS) הרצתי הרבה משימות במקביל,

ומשחקי אסט'\משחקים קלילים אחרים וכו', לא נתקלתי בשום בעיה.

מה אפשר לעשות?

לנקות טוב-טוב את המחשב.

תפרמט שוב, כן, קורה שבחודשים מצברת כמות מטורפות של חראות על המחשב.

תריץ בדיקה להארד דיסק, לזכרונות ולמעבד - שכולם עובדים בצורה תקינה כמובן.

בדיוק מה שאמרתי כמה הודעות אחורה ,פורמט ,ניקיון של זבל וכו'...

פותח הדיון, תבצע את הפעולות האלה בבקשה, ואז תראה אם עדיין הבעייה הזאת קיימת, אני מוכן להחייב שלא..

בהצלחה חבר! ;)

פורסם

במשחקים יש לי זמני עלייה איטיים לפעמים, בעיקר כאשר המשחק חוצה את גבול ה- 2GB זיכרון.

שדרוג של כרטיס מסך אני גם הולך לבצע אבל עדיין לא. עוד כמה חודשים, כשהכרטיס שאני רוצה יתיישן קצת וירד מה-1000 ש"ח...

כתבת:

"חוץ מזה שהרוב המכריע של המשתמשים כן משתמש בPF גם אם יש לו 4GB זיכרון"

סתם לידע כללי:

XP 32 bit לא רואה יותר מ- 4GB כך ששימוש ב- pagefile עם 4GB RAM לא מוסיף דבר.

לא מומלץ לבטל PF אם אין בערך 8GB של זיכרון.. יש לך 2GB וכבר ביטלת? תעשה לעצמך טובה ותאפשר את האופציה.

שוב, Windows XP עם 2GB זיכרון.. לא צריכה להיות בעיה עם משחקים. תחפש במקום אחר. מעבד/ כרטיס מסך.

או כמו שנאמר, המערכת שלך צריכה להחזיק משחקי אסטרטגיה יפה מאוד, אז אולי תוריד קצת הגדרות כשאתה משחק.

פורסם
  • מחבר

אין שום וירוסים על המחשב.... בחייכם... מקום העבודה האחרון שלי התעסק בתשתיות Windows...

ובכל זאת למשחקים NWN2 יש קצת בעיות טעינה ו- Medieval 2 נתקע אם יש לי יותר מ- 4500 חיילים בשדה וכו'. זו ההגדרה שלי לאיטיות.

בכל מקרה אני אחפש וירוסים כרגע רק בשביל היות בטוח.

לגבי ה- pagefile: עכשיו מוגדר לי אחד של 2GB.

לגבי ניהול זיכרון של Windows:

גבולות אפשר לראות כאן:

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa366778.aspx

נ"ב: אם הטון נשמע פוגע אז אני מצטער. זה פשוט קצת מתסכל מהצד שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים